Προς το περιεχόμενο

AMD FX8320 + GB 990XA-UD3 [Overclock]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τις τελευταίες μέρες τον έχω στοκ εντελώς και μια χαρά είναι για όλα αλλα θές το ρημάδι να το τσιτώσεις.Γιατι ως γνωστόν το γκάζι είναι γλυκό

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τις τελευταίες μέρες τον έχω στοκ εντελώς και μια χαρά είναι για όλα αλλα θές το ρημάδι να το τσιτώσεις.Γιατι ως γνωστόν το γκάζι είναι γλυκό

Αυτο ακριβως.

Δημοσ.

και όταν βλέπω και θερμοκρασίες 28 βαθμούς βουρλίζομαι θέλω 40αριααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

nick0lis δεν ειναι το θεμα αν του φτανουν τα 4.3 ειναι η αδυναμια να ανεβασει σε νουμερα που αλλοι παιζουν 24/7 που ειναι το 4.7 - 4.8.

αυτο το socket εχει πολυ ζωη ακομη και μια μεταβαση σε Sabertooth και ενα καλο Oc θα σε κρατησει καιρο.εξαρταται βεβαια και η χρηση που θελεις να κανεις.

Η χρηση σε αυτο το pc ειναι gaming καθαρα. Για τις δουλειες μου εχω αλλο pc υποδεεστερο απο το οποιο εχω μονο την απαιτηση να τρεχει το φορολογικο software και το browsing.

Δημοσ.

εισαι οκ τοτε την 660 ο 8350 σου την εχει ανετα. απλα αν πας σε κατι καλυτερο τοτε θα χρειαστεις oc.

Fallen αν βαλει αλλο thermal pad στα VRM λες να γινει δουλεια?

Δημοσ.

εισαι οκ τοτε την 660 ο 8350 σου την εχει ανετα. απλα αν πας σε κατι καλυτερο τοτε θα χρειαστεις oc.

Η κάρτα γραφικών πάει ανάλογα με το CPU; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός γι' αυτό;

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών πάει ανάλογα με το CPU; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός γι' αυτό;

οπως ειπε ο Alldaynews ναι. ποιος ο λογος να παει σε αλλο socket αφου την 660 ο επεξεργαστης του την εχει?

Δημοσ.

εξαρταται απο το ρευμα που θελει για καθε συχνοτητα. με 1.3 ο δικος μου 8370 ηταν σταθερος στα 4.5 και με 1.4 επαιζα στα 4.8 οποτε ημουν ανετος. καθε επεξεργαστης ειναι διαφορετικος...

Είχες καλό chip ! Εμένα ειναι 1.32 στα 4.4 και 1.33 στα 4.5 max 50C στο δεύτερο.

Άσχετο μια 950 960 nvidia ειναι οκ ο fx ?

Δημοσ.

Ναι για να μην κάνει μπουκάλι-πώμα

Δεν υπάρχει Bottleneck όταν μιλάμε για σύγχρονους υψηλής απόδοσης CPU.

Δεν μιλάμε για παλιές πλατφόρμες.

Ότι κάρτα θέλει μπορεί να βάλει.

Σε έναν Intel i7 6700 ενδεχομένως να υπάρχει μια διαφορά ως προς την απόδοση σε σχέση με έναν i5 4690. Δεν σημαίνει ότι ο δεύτερος "κόβει" την κάρτα γραφικών. Σημαίνει ότι απλά αποδίδει καλύτερα γενικότερα.

Το Bottleneck το χρησιμοποιείτε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε λάθος.

Σε 4 χρόνια αν δοκιμάσουμε την τότε πλατφόρμα με μία κάρτα γραφικών αυτής της γενιάς θα αποδώσει καλύτερα. Δεν σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια είχαμε Bottleneck.

• Like 4
Δημοσ.

Απο GPU θα παω σε MSI 390, την εχω βαλει στο ματι εδω και πολυ καιρο απλα περιμενω μηπως πεσουν λιγο οι τιμες.

Δημοσ.

Fallen αν βαλει αλλο thermal pad στα VRM λες να γινει δουλεια?

Εάν έχει "αρπάξει" όχι, θέλει οπωσδήποτε backplate στα VRM.

Έλα να μια καλή μητρική και για το κόστος μιας λαμαρινας την χάλασαν. Για αυτό είπα αν πιάνουν τα χέρια του.

Δεν υπάρχει Bottleneck όταν μιλάμε για σύγχρονους υψηλής απόδοσης CPU.

Δεν μιλάμε για παλιές πλατφόρμες.

Ότι κάρτα θέλει μπορεί να βάλει.

Σε έναν Intel i7 6700 ενδεχομένως να υπάρχει μια διαφορά ως προς την απόδοση σε σχέση με έναν i5 4690. Δεν σημαίνει ότι ο δεύτερος "κόβει" την κάρτα γραφικών. Σημαίνει ότι απλά αποδίδει καλύτερα γενικότερα.

Το Bottleneck το χρησιμοποιείτε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε λάθος.

Σε 4 χρόνια αν δοκιμάσουμε την τότε πλατφόρμα με μία κάρτα γραφικών αυτής της γενιάς θα αποδώσει καλύτερα. Δεν σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια είχαμε Bottleneck.

Και ναι και όχι :) Το bottleneck άρχισε από τα fanboys και φυσικά δεν υπάρχει, παράδειγμα Arma 2 με 8350 και κάρτα 580 εβγαζα 50-70fps με αλλαγή κάρτας ανέβηκαν, με την αλλαγή σε 4770 και την 580 πάλι έπεσαν αλλά πάλι ήταν λίγο περισσότερα και το ίδιο σενάριο με το που μπήκε δυνατότερη. Τελικά με τον 4690 και την 290χ έχω τα καλύτερα fps τι να πώ δηλαδή ότι ο 8350 και ο 4770 έριχναν μπουκάλι; ;)

Δημοσ.

Μεχρι και η asrock fatality εχει backplate...αξιζει μια προσπαθεια παντως. οσο για το bottleneck πιστευω οτι υπαρχει. Η ακομη καλυτερα εγω ειχα στο battlefield 4 που παιζω. Και δεν ειμαι fanboy μιας και ειχα 8370.σε αλλα παιχνιδια δεν ξερω τι γινεται...

Δημοσ.

Πρεπει να αφαιρεθει ολοκληρη η μητρικη για να μπει backplate η μπαινει ανοιγοντας μονο το κουτι απο την πλευρα της μητρικης? Να την βγαλω ολοκληρη το αποκλειω γιατι δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω καν απο που να ξεκινησω. Αλλο να βαζεις κανενα fan η καμια gpu και αλλο να βγαλεις ολοκληρη την μητρικη... Αυτο θελει τεχνικο. Σα να μου λεει καποιος να λυσω την μηχανη του αυτοκινητου, αμα δεν εχεις ιδεα δεν ξεκινας να το κανεις βλεποντας μονο βιντεο απο το youtube!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...