Ονειρολογίτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα ! θελω να φτιαξω ενα μαγαζι στον etsyshop. Το προβλημα μου ειναι, τι προβληματα νομικα μπορει να εχω. Δηλαδη, θα πρεπει να πληρωνω φορους, να κοβω αποδειξεις κ.τ.λ ?? Δηλαδη, ειτε βγει ο αλλος να πουλησει στην λαικη, ειτε στο etsyshop, θα πρεπει να κανει τα ιδια πραματα ?? Tο εισοδημα απο το etsyshop, θα ειναι καπου στα 10 με 20-25 ευρω το μηνα. Οποιος μπορει, και ξερει, ας μου απαντησει πανω σε αυτο το ζητιμα. Ευχαριστω πολυ!!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που ρωτάτε αν πρεπει να πληρώνετε φορους οταν πουλατε, για μενα αξεπέραστο Δηλαδη τι διαφορα εχει απο ενα αλλο μαγαζι που πληρωνει ολη μερα φορους? 1
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που ρωτάτε αν πρεπει να πληρώνετε φορους οταν πουλατε, για μενα αξεπέραστο Δηλαδη τι διαφορα εχει απο ενα αλλο μαγαζι που πληρωνει ολη μερα φορους? Η ερώτηση στην ουσία είναι αν θα τον κυνηγήσει κανένας εφόσον δεν πληρώνει 1
anwnymh29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Tο εισοδημα απο το etsyshop, θα ειναι καπου στα 10 με 20-25 ευρω το μηνα. Θα χεστεις στο ταλαρο δλδ.. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Θα χεστεις στο ταλαρο δλδ.. etsyyyyyyyy 2
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 etsy kai etsy ! χαχαχα όχι κι etsy ρε συ! σοβαρά εγώ το πιστεύω ότι θα πάει καλά!! αν βρει τρόπο να μη πλερώ το φόρο 1
saxos55 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πωλησεις μεσω ιντερνετ και εφορια Πωλήσεις από απόσταση μέσω διαδικτύου («e-shop») και καθεστώς Φ.Π.Α. 1
anwnymh29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 χαχαχα όχι κι etsy ρε συ! σοβαρά εγώ το πιστεύω ότι θα πάει καλά!! αν βρει τρόπο να μη πλερώ το φόρο με τετοια εισοδηματα...θα τον σκισουν!! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 με τετοια εισοδηματα...θα τον σκισουν!! To μόνο σίγουρο. 2
Ονειρολογίτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πωλησεις μεσω ιντερνετ και εφορια Πωλήσεις από απόσταση μέσω διαδικτύου («e-shop») και καθεστώς Φ.Π.Α. Ευχαριστω παρα πολυ για τα link Αυτο που ρωτάτε αν πρεπει να πληρώνετε φορους οταν πουλατε, για μενα αξεπέραστο Δηλαδη τι διαφορα εχει απο ενα αλλο μαγαζι που πληρωνει ολη μερα φορους? Αυτο που ειπε ο zio10 etsyyyyyyyy etsy kai etsy ! Χαχαχαχαχαχαχα To μόνο σίγουρο. με τετοια εισοδηματα...θα τον σκισουν!! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Θα χεστεις στο ταλαρο δλδ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ετσι. Ενας ο Μαρινακης, κι ενας εγω ! χαχαχαχαχα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα