Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ειμαι για τριήμερο ΠΣΚ στην Αθήνα..

Ξερει κανεις αν παιζει κανα τεχνολογικο event αυτες τις μερες..?

Υπαρχει καποιο site που να εχει τετοιου ειδους προγραμματισμενα γεγονότα..?

Δημοσ.

Καλημερα

Σημερα λεω να παω κ εγω στο digital revolution μιας και εχω ρεπο

Για πες φιλε μου εσυ που πηγες ειναι μεγαλη η εκθεση; εχει ενδιαφερον;

Δημοσ.

Θα πάω και γω το Σάββατο μάλλον. Γενικά αν υπήρχε κάποιο site που να έχει μαζεμένα τέτοια events καλό θα ήταν. Το Digital Revolution σε αφίσα στο μετρό το είδα.

Δημοσ.

Καλημερα

Σημερα λεω να παω κ εγω στο digital revolution μιας και εχω ρεπο

Για πες φιλε μου εσυ που πηγες ειναι μεγαλη η εκθεση; εχει ενδιαφερον;

είναι ακετά ενδιαφέρουσα. Στο κτίριο που βγάζεις το εισιτήριο πας αρχικά στον κάτω όροφο όπου έχει μαζεμένα διάφορα ιστορικά μηχανήματα, πχ commodore, τους πρώτους apple, ps1, nintendo κ.α. Επίσης έχει μία αίθουσα όπου είναι ένα πρόσωπο το οποίο όπου και να πας σου δημιουργεί την αίσθηση ότι σε ακολουθεί (σε όλους ταυτόχρονα στην αίθουσα, ακόμη και αν κατευθύνεστε σε διαφορετικά σημεία ο καθένας). Στη συνέχεια ανεβαίνεις στον 3ο? αν θυμάμαι καλά όροφο (τα εξηγεί στο φυλλάδιο που παίρνεις απο εκεί), έχει κάποιες οθόνες όπου μπορείς να δημιουργήσεις ένα μικρό animation επιτόπου, τίποτα το ιδιαίτερο το συγκεκριμένο.

Στο απο πάνω όροφο όμως έχει μερικά indie παιχνίδια, όπου αν πας με παρέα καλό είναι να παίξεις λίγο, ειδικά ένα με κάτι σπαθιά (nidhogg αν θυμάμαι καλά).

Μετά η επόμενη αίθουσα είναι στο διπλανό κτίριο (στο odeon) όπου είναι αυτό με τα φτερά που πιθανότατα έχετε δει οι περισσότεροι.

Η τελευταία αίθουσα είναι σε ένα κτίριο πίσω απο το κτίριο όπου βγάζουμε αρχικά τα εισιτήρια, όπου είναι μια σκοτεινη αίθουσα και έχει projectorες, όπου "παιζεις" με τις δέσμες που δημιουργούνται.

Δεν διαρκεί πολύ ώρα, αλλά εξαρτάται απο το πόσο θα κάτσεις σε κάθε αίθουσα. Γενικά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ειδικά αν πας με παρεα. Ως φοιτητης πλήρωσα 4 ευρώ, αλλά γενικά τις τιμές τις έχει στο site. για αγορά μέσω ιντερνετ δε ξέρω. Σε γκρουπακια (>5 άτομα) έχει κάποιες ειδικες τιμές.

Αυτά τα λίγα, έχω και φωτογραφίες που θα μπορούσα να ανεβάσω αλλά καλό είναι να τα δείτε μόνοι σας, δε θέλω να πω περισσότερα για να τα ανακαλύψετε καθώς θα είσαστε εκει.

Ελπίζω να σας κάλυψα και να μην ξέχασα κάτι.

Υ.Γ. όταν πήγα είχε πολύ κόσμο με μεγάλες αποκλίσεις στις ηλικίες.

Εάν προαγοράσετε το εισιτήριο σας, σας βγαίνει πιο φθηνά.

http://www.sgt.gr/gre/SPG1530/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...