Προς το περιεχόμενο

Καινούριες μπαταρίες από τη Samsung καθιστούν δυνατή τη δημιουργία νέων ειδών wearables


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung παρουσίασε μια σειρά από prototypes μπαταριών τα οποία ενδέχεται να φέρουν νέες δυνατότητες στα μελλοντικά wearables. Συγκεκριμένα, με τις μπαταρίες αυτές, καθίσταται δυνατή η δημιουργία wearables που θα έχουν καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και νέα σχήματα.

Το πρώτο prototype ονομάζεται Band και προορίζεται για χρήση ως strap σε smartwatches. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι θα αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartwatch κατά 50%. Το δεύτερο prototype ονομάζεται Stripe και είναι πολύ λεπτό, 0,3 χιλιοστά, καθώς και εύκαμπτο.

 

Χάρη στο ιδιαίτερα λεπτό πάχος του, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή διαφόρων wearables όπως smart κολιέ και headbands ή ακόμη και για διαδραστικά υφάσματα ρούχων. Χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένες εταιρίες, η Samsung δήλωσε ότι το Stripe διαθέτει καλύτερη πυκνότητα ενέργειας από αντίστοιχες μπαταρίες.

 

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Samsung δίνει έμφαση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών της, γεγονός που ενισχύεται από τη νέα γενιά μπαταριών λιθίου για κινητά που παρουσίασε τον περασμένο Ιούνιο. Πρόκειται για μπαταρίες που θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό τον συνολικό χρόνο χρήσης που προσφέρει ένα smartphone, ωστόσο εκτιμάται ότι θα μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα έως ότου χρησιμοποιηθούν σε μαζική παραγωγή.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογος να καλυτερέψουν την διαρκεια ζωης των smartphone τους πουθενά ομως. Βγαζουν flagships για να κρατανε μιση μερα .Ελεος.

το s6 δεν κρατάει μισή μέρα!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρα μπορεις να βαλεις μια μεγαλη πισω και να το γεμισεις γυρω γυρω με μικροτερες λωριδες μπαταριας για μεγαλυτερη αυτονομια? Η ακομα για νεα γενια Bluetooth Headsets με μεγαλυτερη αυτονομια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γεγονός ότι το παρουσιάζει η Samsung και όχι μια άκυρη ερευνητική εταιρεία που δεν θα βγάλει ποτέ εμπορικό προιόν είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως με ολες τις μπαταριες που βγαζουν τα ιδια ακουμε εδω και 10 χρονια.οτι θα βγει μια μπαταρια και ειναι δοκιμαστικη και θα βγει και θα κραταει παραπανω.καθε ενα μηνα κατι φτιαχνουν.στο ραφι ας always τιποτα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...