Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το παιδι ειναι τρολλερ δν ξερει τι του γινεται ειναι η αληθεια! Ειναι fanboy μεχρι το κοκκαλο τις samsung και νμζει οτι εχει τα κλτρα κινητα επειδη εχει καλο μαρκετινγκ και ΠΟΛΥ διαφημιση! Δεν είμαι troller. Σε λίγο θα μου πεις ότι είναι λογικό το Honor 3c να παρουσιάζει προβλήματα... Σοβαρέψου!!!! Και όμως ειδικά της Xiaomi εχουν παρα πολύ καλύτερη υποστήριξη. Υπαρχει μία τεραστια ελληνική κοινότητα που είναι φοβερή! Ποια άλλη εταιρεία από αυτές που λες έχουν τέτοια υποστήριξη!? Επίσης η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, μία τεράστια αγορά, αν θέλουμε να τις συγκρίνουμε σωστά! Η Samsung ποια θέση εχει!? Πιστευεις εάν δεν ήταν αξιόπιστη θα πουλούσε έτσι!? Εκτός εάν μας και τους (κινέζους), μας θεωρείς χαζούς και παίρνουμε υποδεέστερα κινητά!? Δεν είστε χαζοί, αλλά σας κερδίζουν τα χαρακτηριστικά, χωρίς να υπολογίζετε τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν(δηλαδή θεωρείς εμένα χαζό?). Και σου εξηγώ την προσωπική εμπειρία μου. Λογικά δε σου φαίνονται τα επιχειρήματά μου? Δε φταίω εγώ αν όλοι οι Samsung Haters μαζεύτηκαν στο insomnia.gr. Με τα Xiaomi δεν έχω προσωπική εμπειρία, όμως έχω με τα Huawei που είναι παρόμοια μάρκα.
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν είμαι troller. Σε λίγο θα μου πεις ότι είναι λογικό το Honor 3c να παρουσιάζει προβλήματα... Σοβαρέψου!!!! Δεν είστε χαζοί, αλλά σας κερδίζουν τα χαρακτηριστικά, χωρίς να υπολογίζετε τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν(δηλαδή θεωρείς εμένα χαζό?). Και σου εξηγώ την προσωπική εμπειρία μου. Λογικά δε σου φαίνονται τα επιχειρήματά μου? Δε φταίω εγώ αν όλοι οι Samsung Haters μαζεύτηκαν στο insomnia.gr. Με τα Xiaomi δεν έχω προσωπική εμπειρία, όμως έχω με τα Huawei που είναι παρόμοια μάρκα. Η λογική σου είναι ίδια με την λογική δεν βγαίνω έξω μην μου έρθει καμία γλάστρα στο κεφάλι. Samsung hater δεν είμαι, αλλα δεν δέχομαι την επικοινωνιακή πολιτική των εταιρειών. Επίσης εννοείται ότι μας κερδίζουν τα χαρακτηριστικά. Τι πρέπει να με κερδίζει σ'ένα κινητό!? Όσο για το προβλημά σου, σε όλους τους κανόνες υπαρχει η εξαίρεση. Επίσης πάντα υπάρχει η αστοχία υλικού. Δεν είναι καλό όμως να γενικεύουμε. Εξάλλου είπαμε, δες τις πωλήσεις, ένα κριτήριο που δείχνειότι ο κόσμος αποδέχεται το προϊόν, γιατί είναι καλό.
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Η λογική σου είναι ίδια με την λογική δεν βγαίνω έξω μην μου έρθει καμία γλάστρα στο κεφάλι. Samsung hater δεν είμαι, αλλα δεν δέχομαι την επικοινωνιακή πολιτική των εταιρειών. Επίσης εννοείται ότι μας κερδίζουν τα χαρακτηριστικά. Τι πρέπει να με κερδίζει σ'ένα κινητό!? Όσο για το προβλημά σου, σε όλους τους κανόνες υπαρχει η εξαίρεση. Επίσης πάντα υπάρχει η αστοχία υλικού. Δεν είναι καλό όμως να γενικεύουμε. Εξάλλου είπαμε, δες τις πωλήσεις, ένα κριτήριο που δείχνειότι ο κόσμος αποδέχεται το προϊόν, γιατί είναι καλό. Δες και τις πωλήσεις της Samsung...
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δες και τις πωλήσεις της Samsung... Και μπες σε φορουμ και δες ποιος εχει παραπανω προβληματα! Και μπες σε φορουμ και δες ποιανου μεριδιο αγορας αρχισε να αναιβενει και πιο να πεφτει! Μηπως επδ αρχιζουμε και ξυπναμε και δν μπορουν πλεον να μας πουλαν υπερκοστολογιμενα ηλεκτρονικα οταν περνεις το ιδιο καλα με μισα χρηματα απο εταιριες με οχι τοσο μεγαλο brand name! Εσυ αγοραζοντας samsung κ οχι μονο απλα περνω παραδειγμα απο σενα πληρωνεις και τις διαφημησεις που βλεπεις για το κινητο αυτο το life style και το hype που προσπαθουν να δημιουργισουν και την ματαιοδοξια των CEO και των επενδυτων να βγαλουν ΟΣΟ πραπανω μπορουν εις βαρως εμας τν καταναλωτων!
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Οσοι γνωστοι μου εχουν παρει Samsung απο το μικροτερο μοντελο μεχρι το s6 βριζουν μερα νυχτα και στο τελος το αλλαξαν Απο δω και περα εγω μονο απο Κινα (γνωστη μαρκα) θα παιρνω Ειδα και παλια που ειχα παρει κι απο Ελλαδα κινητο και το ειχα 4 μηνες στην Arvato για επισκευη Πλεον πολλες μαρκες πωλουνται και στην Ελλαδα πχ Lenovo το παιρνεις απο δω 180 και απο Κινα 100 1
Maktro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 και μην ξεχνάμε ότι το s5 είχε camera μιας χρήσεως.. hue hue
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και μπες σε φορουμ και δες ποιος εχει παραπανω προβληματα! Και μπες σε φορουμ και δες ποιανου μεριδιο αγορας αρχισε να αναιβενει και πιο να πεφτει! Μηπως επδ αρχιζουμε και ξυπναμε και δν μπορουν πλεον να μας πουλαν υπερκοστολογιμενα ηλεκτρονικα οταν περνεις το ιδιο καλα με μισα χρηματα απο εταιριες με οχι τοσο μεγαλο brand name! Εσυ αγοραζοντας samsung κ οχι μονο απλα περνω παραδειγμα απο σενα πληρωνεις και τις διαφημησεις που βλεπεις για το κινητο αυτο το life style και το hype που προσπαθουν να δημιουργισουν και την ματαιοδοξια των CEO και των επενδυτων να βγαλουν ΟΣΟ πραπανω μπορουν εις βαρως εμας τν καταναλωτων! Οσοι γνωστοι μου εχουν παρει Samsung απο το μικροτερο μοντελο μεχρι το s6 βριζουν μερα νυχτα και στο τελος το αλλαξαν Απο δω και περα εγω μονο απο Κινα (γνωστη μαρκα) θα παιρνω Ειδα και παλια που ειχα παρει κι απο Ελλαδα κινητο και το ειχα 4 μηνες στην Arvato για επισκευη Πλεον πολλες μαρκες πωλουνται και στην Ελλαδα πχ Lenovo το παιρνεις απο δω 180 και απο Κινα 100 @2.10hm Μπορεί έτσι να νομίζεις εσύ, εγώ όμως θεωρώ ότι πληρώνω για την ποιότητα. @adi32 Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την αντίθετη άποψη. Η Arvato είναι από τις χειρότερες εταιρίες service και είσαι off topic
2.1Ohm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 @2.10hm Μπορεί έτσι να νομίζεις εσύ, εγώ όμως θεωρώ ότι πληρώνω για την ποιότητα. Τοτε πιασει ενα ΜΧ5 η Mi4 και θα δεις ποιοτητα! Ειδικα το πρωτο επαθα την πλακα μ τι iphone και βλακειες οτι πιο ποιοτηκο σε κινητο εχω πιασει μεχρι τωρα! Ουτε εξειχε τπτ (πχ iph6 με τις γραμες των κεραιων) ουτε ενιωθες ανομοιομορφιες ουτε λιγιζει ουτε εξειχε καμερα!
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τοτε πιασει ενα ΜΧ5 η Mi4 και θα δεις ποιοτητα! Ειδικα το πρωτο επαθα την πλακα μ τι iphone και βλακειες οτι πιο ποιοτηκο σε κινητο εχω πιασει μεχρι τωρα! Ουτε εξειχε τπτ (πχ iph6 με τις γραμες των κεραιων) ουτε ενιωθες ανομοιομορφιες ουτε λιγιζει ουτε εξειχε καμερα! Έτσι νομίζεις, επειδή τα βλέπεις επιφανειακά....
papp0us Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γιατι ρε παίδες σφάζεστε; Και τα μεν και τα δε έχουν αρνητικά και θετικά, αλλιώς θα είχε επικρατήσει το ένα η το άλλο. Όσο το χρήμα έρρεε ελεύθερο κανέις δε σκεφτόταν να πάρει "κινέζικο κινητό που θα του σκάσει στα μούτρα" και τρέχανε όλοι να δώσουν 500€ για κινητό. Τώρα που σφίξανε τα γάλατα, τα κινέζικα κινητά έγιναν αρχικά διάσημα λόγο τιμής. Και ναι, είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα αξιοπιστίας. Απο την άλλη η ποιότητα στα κινέζικα κινητά έχει εκ-το-ξευ-θει πολύ απλά γιατι άνοιξε πάρα πολύ η αγορά τους και πέσανε λεφτά. Τα κινέζικα προ τετραετίας δεν έχουν καμια σχέση - ποιοτικά- με τα τωρινά. η Huawei η Xiaomi ή η Lenovo για πολλούς μπορεί να θεωρούνται περίπτερα, αλλα πρέπει να καταλάβετε οτι είναι ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ εταιρίες, και με το "ποια χουαχουει μωρέ" εκτίθεστε. Απο εκει και πέρα ολοι έχουν δίκιο. Τα κινέζικα κινητά έχουν όντως VFM στο θεό, απο την άλλη έχουν ανεπαρκή υποστήριξη λόγο απόστασης. Αν εισαχθούν επίσημα για να έχουν και την ανάλογη υποστήριξη η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα, άρα χάνουν τον μισό λόγο ύπαρξης του. Όσοι παίρνουν High -end τηλέφωνο απο κίνα, τους μένουν λεφτά να πάρουν άλλο ένα με κίνδυνο (μικρό αλλα υπαρκτό) σε 2 μήνες να έχουν πετάξει 150€. Όσοι θέλουν να νιώθουν ασφάλεια για το σερβις ας πάρουν τις γνωστές εταιρίες. Κανείς δε χάνει. Έχω αλλάξει 5-6 κινέζικα, ανάμεσα τους είχα G2, τώρα έχω Z2 και σε κανα δίμηνο θα πάρω πάλι κινέζικο. Δε βλέπω λόγο να επιλέξω πλευρά.
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δες και τις πωλήσεις της Samsung...Τις εχω δει...6η και καταϊδρωμένη! Http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=176688&page=1
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τις εχω δει... 6η και καταϊδρωμένη! Http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=176688&page=1 Τότε δες και εδώ: http://gazettereview.com/2015/07/top-10-best-selling-mobile-phone-brands/
newsformobiles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τότε δες και εδώ: http://gazettereview.com/2015/07/top-10-best-selling-mobile-phone-brands/Αυτό που δείχνεις υποθέτω είναι παγκοσμίως. Μην ξεχνας ότι η Xiaomi δεν πουλαει επίσημα παγκοσμίως, οπότε μου συγκρίνεις ανομοια πραγματα.
mary Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αν θελετε να μιλατε για στοιχεια δειτε τις παγκοσμιες πωλησεις απο την IDC Αυτο που εβαλε ο φιλος παραπανω ειναι για την κινεζικη αγορα. Εταιρεια οπως η xiaomi που μολις πριν 4 χρονια δεν υπηρχε καν στο χαρτη, σημερα σημειωνει παγκοσμιες πωλησεις φτανοντας την στη 4η θεση. Δε νομιζω πως ειναι τυχαιο, ουτε πως ειναι χαζοι οσοι δοκιμαζουν κινεζικα κινητα. Xiaomi, Meizu, Lenovo ειναι απο τις κορυφαιες μαρκες με απλη στρατηγικη- φτιαχνω ενα αξιολογο προιον, χωρις πολυ διαφημιση και το δινω σε ΛΟΓΙΚΗ τιμη. Οσο για την samsung, οι γνωστες ξερουν πως βρισκεται στη 1η θεση, οχι μονο επειδη δημιουργει high-end κινητα (που το κανει), δινει ενα καρο λεφτα για προμοσιον αλλά και επειδη λανσαρει 1 κινητο και 10 βερσιον του απο πισω. Λογικο δεν ειναι;
Makeran Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που δείχνεις υποθέτω είναι παγκοσμίως. Μην ξεχνας ότι η Xiaomi δεν πουλαει επίσημα παγκοσμίως, οπότε μου συγκρίνεις ανομοια πραγματα. Μα παγκοσμίως έλεγα τόσην ώρα... Αν θελετε να μιλατε για στοιχεια δειτε τις παγκοσμιες πωλησεις απο την IDC Αυτο που εβαλε ο φιλος παραπανω ειναι για την κινεζικη αγορα. Εταιρεια οπως η xiaomi που μολις πριν 4 χρονια δεν υπηρχε καν στο χαρτη, σημερα σημειωνει παγκοσμιες πωλησεις φτανοντας την στη 4η θεση. Δε νομιζω πως ειναι τυχαιο, ουτε πως ειναι χαζοι οσοι δοκιμαζουν κινεζικα κινητα. Xiaomi, Meizu, Lenovo ειναι απο τις κορυφαιες μαρκες με απλη στρατηγικη- φτιαχνω ενα αξιολογο προιον, χωρις πολυ διαφημιση και το δινω σε ΛΟΓΙΚΗ τιμη. Οσο για την samsung, οι γνωστες ξερουν πως βρισκεται στη 1η θεση, οχι μονο επειδη δημιουργει high-end κινητα (που το κανει), δινει ενα καρο λεφτα για προμοσιον αλλά και επειδη λανσαρει 1 κινητο και 10 βερσιον του απο πισω. Λογικο δεν ειναι; Αυτή η τακτική σου δίνει επιλογές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα