Προς το περιεχόμενο

Oneplus 1+2 chinese vs Oneplus 1+2 Eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Θέλω να ρωτήσω ποιά η διαφορά ανάμεσα σε ένα κινέζικο και σε ένα ευρωπαικό τηλέφωνο του τίτλου;Και πώς μπορώ να το ξεχωρίσω απο την κλειστή του συσκευασία ώστε να πέσω θύμα απάτης σε ενδεχόμενη συναλλαγή;

Δημοσ.

Ίδιες συσκευές είναι απλά το ένα έρχεται με oxygen os και το άλλο με hydrogen os. Μπορείς μετά να περάσεις οποία rom θες χωρίς root και με ota κανονικά. Η μία συσκευασία έχει κινέζικα και η άλλη αγγλικά στο λευκό αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Το κινεζικο εχει 1 χρονο εγγυηση και το ευρωπαικο 2 και δν ξερω αν στην ευρωπη ισχυει κανονικα η πρεπει να το επιστρεψεις στν κινεζο reseller!
Τουλαχιστον ετσι ηταν με το 1+1 λγκα και σε αυτο ετσι θα ειναι!

Δημοσ.

Εξωτερικά σε κλειστή συσκευασία δεν τα ξεχωρίζεις. Εχει 2 αυτοκόλλητα,το ενα αναφέρει μοντελο,χρώμα και imei και το αλλο παλι μοντελο. Οποτε το ανοιγμα ειναι μονοδρομος πριν την αγορα. Τα κινητα ειναι ιδια απλα το ευροπαικο γραφει στο καλυμα πισω cyanogen. Εγω που πηρα το κινεζικο ηρθε με cyanogen OS χωρις την ενδειξη στο καπακι.

Δημοσ.

το ευρωπαϊκό γράφει "ONE A2003"

το κινέζικο A2001

το αμερικάνικο A2005

η διαφορά είναι στις συχνότητες και ίσως στην εγγύηση

αν θέλει κάποιος έχω 2 invites που ισχύουν μέχρι την παρασκευή αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Ίδια συχνότητα ίδια τα πάντα (κινέζικο - ευρωπαϊκό για το αμερικάνικο νμζω έχει διαφορετικά) η εγγύηση είναι η διαφορά 1 το κινέζικο 2 το Ευρωπαϊκό και το λογισμικό που αλλάζει πανεύκολα!

Επίσης στείλε ένα email στην one plus και ρώτα την αμα καλύπτει η εγγύηση κινέζικο μοντέλο εδώ στην Ευρώπη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...