Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες , έφτιαξα paypal και έβαλα την κάρτα απο την εθνική (έχω ebanking ενεργό). Είχα μέσα 7,54 και ήθελα να το linkάρω με paypal να αγοράσω κάτι απο το google play με 5 euro

μου βγάζει το παρακάτω

7,54 €
λογιστικό υπόλοιπο
0,00 €
ευχέρεια υπερανάληψης
3,33 €
διαθέσιμο υπόλοιπο

17/05/2012
ημ/νία ανοίγματος
20/10/2015
τελευταία κίνηση
-
συχνότητα εκτοκισμού

0,00 €
δεσμ. από επιταγές
4,21 €
αλλες δεσμεύσεις
0,00 €
ευχέρεια από επιταγές

15:55
MAIL ORDER
 PAYPAL
-0,91 €

19:36
MAIL ORDER
 PAYPAL
-0,90 €

12:54
E-COMMERCE
 τάδε CODE
-1,50 €

12:52
MAIL ORDER
 PAYPAL
-0,90 €

10:06
ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ
 από τάδε

10:05
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
 από τάδε

Σύνολο:
0,00
-4,21
-4,21 €

τι γίνεται ? τα νεύρα μου -.- 
αργούν τόσο να κάνουν refund απο το paypal ? κάθε φορά που linkάρω κάρτα κ την ξελινκάρω θα με χρεώνει ? τι παίζει ?..

Δημοσ.

Δεν έβαλες στο Paypal τον κωδικό (τάδε CODE) που σου έστειλε, για να γίνει η επιβεβαίωση της σύνδεσης της κάρτας και να σου επιστραφεί η χρέωση των 1,50€.

Αφού δεν έγινε αυτή η διαδικασία, κάθε ανεπιτυχής προσπάθεια χρεώνεται με $1 δηλαδή 0,90/0,91 ανάλογα με την ισοτιμία.

• Like 1
Δημοσ.

αφού μου ήρθε στον λογαριασμό του ebanking και τον έβαλα. , δεν μου λέει πλέον να κάνω verify..... 
για να καταλάβεις στο paypal μου δείχνει το παρακάτω 

post-353959-0-48713200-1445963066_thumb.jpg

Δημοσ.

Εάν έκανες τη διαδικασία επιβεβαίωσης όπως περιγράφεται εδώ

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/FinancialInstrument/popup/VerificationCC&EUPCCFee=%E2%82%AC1.50%20EUR&ConfirmationDepositCurrency=EUR&FlagAccountVerified 

τότε θα έπρεπε να πιστωθούν τα 1,5€ αμέσως.

Οι χρεώσεις των 0,90€ δείχνουν ότι η κάρτα (δεν λες αν είναι χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη) δεν πέρασε στις αγορές που προσπάθησες.

Δημοσ.

Εάν έκανες τη διαδικασία επιβεβαίωσης όπως περιγράφεται εδώ

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/FinancialInstrument/popup/VerificationCC&EUPCCFee=%E2%82%AC1.50%20EUR&ConfirmationDepositCurrency=EUR&FlagAccountVerified 

τότε θα έπρεπε να πιστωθούν τα 1,5€ αμέσως.

Οι χρεώσεις των 0,90€ δείχνουν ότι η κάρτα (δεν λες αν είναι χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη) δεν πέρασε στις αγορές που προσπάθησες.

είναι η κάρτα ανάληψης που έχω τον λογαριασμό στην τράπεζα στην οποία έχω και ebanking και γιαυτό την linkαρα-ξεlinkαρα γιατι δεν εμπιστεύομαι να την αφήσω linkαρισμένη , θέλω απλά να κάνω την αγορά και να την βγάλω. Την διαδικασία την έκανα όπως την περιγράφει 

Δημοσ.

Το paypal δεν είναι μαγαζάκι της γειτονιάς για να φοβάσαι να δώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου, αλλά ένας μεγάλος οργανισμός (κάτι σαν τράπεζα) που έχει αποδείξει στους χρήστες του ότι πρέπει να τον εμπιστεύεσαι για τις αγορές/πωλήσεις που κάνεις σε όλο τον κόσμο.

Όλοι δίνουμε τα στοιχεία της κάρτας μας στο paypal για να μην τα δίνομε σε κάθε έμπορο ή μαγαζί σε όλο τον κόσμο.

Επομένως, οι χρεώσεις που έχεις οφείλονται στο ότι σύνδεσες, αποσύνδεσες και ξανασύνδεσες την ίδια χρεωστική κάρτα στο paypal.

Δημοσ.

έχω paypal τουλάχιστον 5 χρόνια αλλα κάρτα που είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που μπαινοβγαίνουν χιλιάδες euro δεν αφήνω μέσα , ήθελα να κάνω την αγορά μου απλά κ να τελειώνει εκεί. 
επιστροφή όμως δεν μου έκανε αν και ακολούθησα όλα τα βήματα. Τα χρήματα μου τα επιστρέφει ή όχι ? δεν καταλαβαίνω τις έξτρα χρεώσεις κάθε φορά που βάζεις μια κάρτα. 

Δημοσ.

Η χρέωση των 1,50€ πιστώνεται αμέσως μόλις δώσεις τον τετραψήφιο. Στην περίπτωσή σου, δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη.

Σε ότι αφορά στις χρεώσεις, διόρθωσα το προηγούμενο post.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

έχω paypal τουλάχιστον 5 χρόνια αλλα κάρτα που είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που μπαινοβγαίνουν χιλιάδες euro δεν αφήνω μέσα , ήθελα να κάνω την αγορά μου απλά κ να τελειώνει εκεί.

Γι' αυτό το λόγο φτιάχνεις δύο λογαριασμούς στην τράπεζα, έναν primary, default συνδεδεμένο με την κάρτα ανάληψης που θα έχει μέσα λίγα χρήματα κάθε φορά (100-200 ευρώ) έτσι ώστε αν γίνει το οτιδήποτε να κινδυνεύουν λίγα χρήματα και άλλον έναν μισθοδοσίας/αποταμίευσης που θα έχει τα πολλά λεφτά μέσα και θα είναι ο δευτερεύων λογαριασμός στην κάρτα και ως δευτερεύων δεν θα είναι αυτός που θα λειτουργεί στο internet ή στα POS. Και μετά κάνεις μεταφορές από τον έναν στον άλλο λογαριασμό μέσω e-banking.

Εγώ αυτό κάνω και δίνω την κάρτα ακόμα και σε «επικίνδυνα» sites, χωρίς κίνδυνο να μου βουτήξουν πολλά λεφτά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...