Silverage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, θα χρειαστεί να στείλω για RMA τον σκληρό δίσκο στην Western digital και έχω απορίες. Κουτί μου δίνουν απο τα Ελτά όταν τον πάω ή πρέπει να βρώ εγώ; Ρολό με φούσκες για να τον τυλίξω και φελιζόλ πού μπορώ να βρώ;
cococrops Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 δεν σου δινουν απο οτι ξερω κουτι!ρολο με φουσκες και φελιζον μπορεις να βρεις σε καταστημα με χρωματα σιδερικα
thant Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ρολό με φούσκες για να τον τυλίξω και φελιζόλ πού μπορώ να βρώ; Εγώ ρολό με φούσκες (αεροπλάστ) αγοράζω απο κατάστημα με χαρτικά. 1
Silverage Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Ξέρεται μήπως και που μπορώ να βρώ αντιστατικό σακουλάκι;
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Ξέρεται μήπως και που μπορώ να βρώ αντιστατικό σακουλάκι; Δε σου έχει μείνει κανένα από δίσκους, μητρικές κλπ; Αν όχι μπορείς να ρωτήσεις σε κανένα κομπιουτεράδικο της γειτονιάς μήπως της έχουν (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται, ρώτησέ τους αν μπορείς)
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Η αλλιως μπορεις να αγορασεις : p Που πουλάνε τέτοια αλήθεια;!
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τελικά δεν χρειάζεται να πάρω κουτιά, ήρθε απο την western digital χθες ο καινούριος και θα τον βάλω στην συσκευασία του να το στείλω. Φοβερή εξυπηρέτηση πάντως, σε μιάμιση μέρα ήρθε με ups απο Ουγγαρία. Αν τον έστελνα στο κατάστημα θα ήθελα κάνα μήνα μέχρι να τον αλλάξουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα