Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη φωτο που εδειξες εμενα μου φαινεται ενα αγυμναστο και αδυνατο στηθος (no offense :P ) καμια σχεση με αυτο που λεω εγω.

Με τη γυμναστικη θα παρει σχημα και θα γεμισει.

Got ya. Thanks

Δεν είναι κάτι λογικά και εμένα φαίνετε ο θόρακας σε σημείο που απλά τα καλοκαίρια πεθέναμε στα γέλια με την πάρεα μου όταν πηγέναμε για μπάνιο γιατί απλά η άλλοι σκαλώναν.Απλά λογικά επειδή όπως καμπουριάζεις όταν ισιώνειςσου κάνει εντύπωση εγώ για την καμπούρα θα σου ελεγα να τσεκάρεις για καμία μορφή σχολιόσης τίπτοα σε πολύ μικρό βαθμό γιατί και εγώ που καμπουριάζω λιγάκι έχω σχολίοση αυτα :P

Κατάλαβα. Άρα αν δεν είναι κάτι να φοβάμαι.

Έχει καμία σχέση με τον πονο που ανεφερα πιο πανω;

Δημοσ.

Πάντως 1,80 ύψος και 74 κιλά είναι λίγα. Κανονικά, για να είσαι ακριβώς στα νορμάλ κιλά έπρεπε να ήσουν 80-82

80-82 είναι καλά μόνο αν αθλείται και τα έχει σε μυική μάζα.

Σε διαφορετική περίπτωση εχει περιθώριο για να βάλει ακόμη 3-4.

• Like 1
Δημοσ.

Got ya. Thanks

Κατάλαβα. Άρα αν δεν είναι κάτι να φοβάμαι.

Έχει καμία σχέση με τον πονο που ανεφερα πιο πανω;

Για τον πόνο δεν ξέρω να σου απαντήσω αυτό κανείς δεν το ξέρει για αυτό υπάρχουν κάτι τέστ που πας στπ γιατρο και τρέχεις σε ένα διάδρομο και όταν σε πιάσει ο πόνος με ένα μηχάνημα που σε εχει συδεσει βλεπει τι είναι αλλά το ότι φαινεται ο θόραμακας άραξε αν δεις τον δικό μου κάνει μπαμ μπαμ αφόυ αν ρουφήξω την κοιλιά μου πολύ με τα κόκαλα στο πλάι πέζω άνετε κιθαρίτσα.Ελα κάνε Join στην παρέα να δείς τι γέλιο πέφτει τα καλοκαίρια που μας πιάνει η καφρίλα.Και ξές εγώ είμαι και απο τις σπάνιες περιπτώσεις που ο θώρακας στο κέντρο κάνει μια γούβα (τρύπα ουσιαστικά) αρά καταλαβαίνεις ότι πέζει να φένετε τρελά.Γενικά αφού και σε γιατρό είχες παέι για τον θωρακα και δεν είπε κάτι μην το σκέφτεσε καν αγνοησε το :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάρα πολλές φορές έχω πάρει σχόλια από φίλους και συγγενείς ότι καμπουριάζω όταν περπατάω. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να ισιώσω πετάγεται αρκετά ο θώρακας μπροστά, και δεν θα'λεγα ότι είμαι κοκκαλιάρης. 15 χρονών 74 κιλά 1,80 είναι νορμάλ.

Σαν παιδάκι ήμουν σχετικά χοντρό και επίσης πήγαινα αρκετό καιρό κολυμβητήριο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι από αυτά;

Επίσης για κάποιο λόγο ενώ κοιλιακούς έχω (όχι εμφανής αλλά τους καταλαβαίνω κανονικά αμα πιασω) και δεν θα'λεγα ότι τους ζόριζα πολύ ποτέ, εδώ και κανα 1-1,5 χρόνο όταν πάω να τρέξω για τουλάχιστον κανα χιλιόμετρο αρχίζουν να με πονάνε οι κοιλιακοί σε σημείο που να είναι δυσάρεστο και το περπάτημα. Δηλαδή εννοώ πριν κουραστώ πάρα πολύ αρχίζω και πονάω εκεί.

Πριν ασχοληθώ με το θέμα πιο σοβαρά (γιατροί κλπ) έχει κανείς καμιά ιδέα/εμπειρία; Thanks

Σου στέλνω pm

• Like 1
Δημοσ.

Για τον πόνο δεν ξέρω να σου απαντήσω αυτό κανείς δεν το ξέρει για αυτό υπάρχουν κάτι τέστ που πας στπ γιατρο και τρέχεις σε ένα διάδρομο και όταν σε πιάσει ο πόνος με ένα μηχάνημα που σε εχει συδεσει βλεπει τι είναι αλλά το ότι φαινεται ο θόραμακας άραξε αν δεις τον δικό μου κάνει μπαμ μπαμ αφόυ αν ρουφήξω την κοιλιά μου πολύ με τα κόκαλα στο πλάι πέζω άνετε κιθαρίτσα.Ελα κάνε Join στην παρέα να δείς τι γέλιο πέφτει τα καλοκαίρια που μας πιάνει η καφρίλα.Και ξές εγώ είμαι και απο τις σπάνιες περιπτώσεις που ο θώρακας στο κέντρο κάνει μια γούβα (τρύπα ουσιαστικά) αρά καταλαβαίνεις ότι πέζει να φένετε τρελά.Γενικά αφού και σε γιατρό είχες παέι για τον θωρακα και δεν είπε κάτι μην το σκέφτεσε καν αγνοησε το :P

Ααα χαχα :P :D Μάλλον με το μεγάλωμα και αύξηση μυϊκής μάζας θα μας φαίνεται λιγότερο :)

Δημοσ.

Ααα χαχα :P :D Μάλλον με το μεγάλωμα και αύξηση μυϊκής μάζας θα μας φαίνεται λιγότερο :)

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στα 14-15 φαινόταν πολύ και είχα τον ίδιο προβληματισμό το τι πάει λάθος αφού πηγα σε 1-2 γιατρούς και ειάπν είσαι κομπλέ και απλά έτσι είναι ο θωρακας το αποδέχτηκα και το πήρα σε χαβαλέ τωρα βέβαι στα 22 φαίνετε πιο λίγο αλλά και πάλι το έχω ρίξει στο χαβαλέ. Άσε που θα έχεις και ιστορίες να λες και θα γελάς θυμαμαι τα είχα με μια κοπέλα και όταν το είχε δει είχε σκαλώσει άγρια και μετά στη φάση χαβαλέ μου κοπάναγε άντε πάρε την κιθάρα σου και πήγαινε και μπλα μπλα

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στα 14-15 φαινόταν πολύ και είχα τον ίδιο προβληματισμό το τι πάει λάθος αφού πηγα σε 1-2 γιατρούς και ειάπν είσαι κομπλέ και απλά έτσι είναι ο θωρακας το αποδέχτηκα και το πήρα σε χαβαλέ τωρα βέβαι στα 22 φαίνετε πιο λίγο αλλά και πάλι το έχω ρίξει στο χαβαλέ. Άσε που θα έχεις και ιστορίες να λες και θα γελάς θυμαμαι τα είχα με μια κοπέλα και όταν το είχε δει είχε σκαλώσει άγρια και μετά στη φάση χαβαλέ μου κοπάναγε άντε πάρε την κιθάρα σου και πήγαινε και μπλα μπλα

Χαχααχαα :D οποτε γυμναστικη + μεγαλωμα και θα φαινεται λιγοτερο. Οκει , fair enough 

μια χαρα εισαι.Βρες μια γκομενα και σε μερικους μηνες θα το εχεις ξεχασει.

Καλή ιδέα, δεν ξέρω πόσο εύκολα υλοποιήσιμη όμως :P :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...