Dagreton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία της SIM μου, καθώς θέλω να την δώσω σε κάποιο άλλο άτομο. Η sim είναι WIND, γνωρίζετε εάν γίνεται κάτι τέτοιο; Το πακέτο είναι φοιτητικό.
somebody(: Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 πατε και οι δυο με τις ταυτοτητες σας και υπογραφετε ωστε να περασει στο ονομα του. λογικα το φοιτητικο ισχυει μονο αν ειναι και αυτος φοιτητης
Dagreton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 πατε και οι δυο με τις ταυτοτητες σας και υπογραφετε ωστε να περασει στο ονομα του. λογικα το φοιτητικο ισχυει μονο αν ειναι και αυτος φοιτητης Εγώ δεν είμαι φοιτητής εδώ και 2 χρόνια, αλλά έχω το φοιτητικό μου και θέλω να το δώσω.
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν είμαι φοιτητής εδώ και 2 χρόνια, αλλά έχω το φοιτητικό μου και θέλω να το δώσω. Τότε δεν έχεις φοιτητικό. Ετσι λένε τουλάχιστον
Dagreton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τότε δεν έχεις φοιτητικό. Ετσι λένε τουλάχιστον Αφού πρίν απο ένα μήνα αγόρασα φοιτητικά και μάλιστα έπρεπε να δωσω και το πασο μου για να τα πάρω... Οι κάρτες που μου ηρθανε γραφουν student pack. Είναι 101% φοιτητικά. Πώς εξηγείς τότε ότι βάζω το φοιτητικό πακέτο; Να διευκρινίσω ότι έχω φοιτητικό πακέτο αρκετά χρόνια, και αγόρασα άλλα 2 πρόσφατα απο την wind.gr
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αφού πρίν απο ένα μήνα αγόρασα φοιτητικά και μάλιστα έπρεπε να δωσω και το πασο μου για να τα πάρω... Οι κάρτες που μου ηρθανε γραφουν student pack. Είναι 101% φοιτητικά. Πώς εξηγείς τότε ότι βάζω το φοιτητικό πακέτο; Να διευκρινίσω ότι έχω φοιτητικό πακέτο αρκετά χρόνια, και αγόρασα άλλα 2 πρόσφατα απο την wind.gr Πως το έκανες αυτό?? Να το κάνω και εγώ δηλαδή. Δεν σε αμφισβητώ αλλά θέλω να μάθω. Η vodaphone δεν έδινε 2ο νούμερο, για αυτό ρωτάω.
Dagreton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μπες στη σελιδα της WIND.gr (δεν ξέρω εάν ακόμα δίνει 2 φοιτητικά) Εάν έχεις φοιτητικό πάσο (εμένα ίσχυε για επιπλέον 2 χρόνια) τότε μπορείς να αγοράσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα