Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,μου εχουν στειλει μια καρτα paysafe η οποια ειναι αγορασμενη απο Αμερικη (Τοροντο).

Γινεται να την χρησιμοποιησω καπου εδω στην Ελλαδα για να μην παει χαμενη?

Δημοσ.

Παιδια,μου εχουν στειλει μια καρτα paysafe η οποια ειναι αγορασμενη απο Αμερικη Καναδά (Τοροντο).

Δημοσ.

Παιδια,μου εχουν στειλει μια καρτα paysafe η οποια ειναι αγορασμενη απο Αμερικη Καναδά (Τοροντο).

Στην Αμερική δεν είναι το Τορόντο? 

• Like 1
Δημοσ.

Στην Αμερική δεν είναι το Τορόντο? 

Aν το εννοεις ως continent τοτε ναι…..   :-)

@TS 

γιατι δεν την δοκιμαζεις, το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι να φαει reject….. so simple mate. 

Δημοσ.

To θέμα είναι πώς το εννοεί ο ts, τυπικά το post του είναι σωστό δε χρειάζεται διόρθωση

ontopic, online φαντάζομαι τη χρησιμοποιείς κανονικά και αν δεν τη χρειάζεσαι εύκολα την πουλάς

• Like 2
Δημοσ.

οχι δεν γινεται γιατι το εχω δοκιμασει, ο μονος τροπος ειναι να μπει απο το account σου αυτος στην αμερικη και να στη βαλει.. σημερα μου εβαλε η ξαδερφη μου μια 25αρα απο σλοβακια :D

Δημοσ.

Δεν ειναι μπλοκαρισμενη η paysafe στην Ελλαδα. Απλα καποια site δεν την δεχονται πλεον.. Εγω πηρα μια των 5ε απο το περιπτερο και απλα την εβαλα στον λογαριασμο μου στο paysafecard και την εχω εκει μεσα! Δεν μπορω να την χρησιμοποιησω για τον λογο τον οποιο την πηρα.

Δημοσ.

Δηλαδη εννοειτε,να μπει αυτος απο Αμερικη στο paysafe account μου και να την περασει μεσα στο paysafe account μου εκεινος?

Δημοσ.

Δηλαδη εννοειτε,να μπει αυτος απο Αμερικη στο paysafe account μου και να την περασει μεσα στο paysafe account μου εκεινος?

Αυτο μπορεις να το κανεις και εσυ. Το θεμα ειναι η εταιρεια που θα θες να βαλεις τα χρηματα μεσω paysafe να δεχεται γενικα paysafe.

Το αλλο που πιστευω οτι μπορεις να κανεις ειναι να κανει ο φιλος σου απο Αμερικη ενα λογαριασμο στο paysafecard ετσι ωστε να εχεις στοιχεια διαμονης στην Αμερικη o λογαριασμος. Αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει αυτο.

Edit : βασικα η εταιρεια που θα βαλεις τα λεφτα απο το paysafe πρεπει να μην εχει στοιχεια απο Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...