Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω δει διαφορά ρούχα απο το GearBeast σε πολλές καλές τιμές και δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το μαγαζί..Λέει free shipping.Έχει κάνει κανείς άλλος παραγγελία από εκεί να μου πει εντυπώσεις?Η τιμή αυτή είναι τελική η αλλάζει μετά όταν πας να πληρώσεις?

Δημοσ.

Για τα ρούχα και την ποιότητα τους δεν ξέρω, αλλά έχω παραγγείλει άλλα πράγματα αρκετές φορές από εκεί.

Οι τιμές όντως είναι εξευτελιστικές και τα μεταφορικά όντως δωρεάν.

Τα αρνητικά είναι ο χρόνος αναμονής, κάνουν από βδομάδες έως και μήνες κυριολεκτικά να έρθουν αυτά που παρήγγειλες

και το customer support τους είναι τραγικό. Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να σε φλομώσουν στο ψέμα και δεν πρέπει ποτέ

να τους πιστεύεις όταν λένε ότι κάτι είναι σε στοκ. Το τελευταίο είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. ΠΟΤΕ δεν θα σου πουν αυτό που θες να παραγγείλεις δεν υπάρχει σε στοκ αυτήν την στιγμή και θα έρθει ξανά σε 2 μήνες. Θα σου πουν ότι υπάρχει ή ότι το πολύ θα έρθει σε 3-5 μέρες, θα το πληρώσεις κανονικά και μετά θα σε πηγαίνουν ανά 5 μέρες ότι έρχεται/θα 'ρθει και ότι φταίει οποισδήποτε άλλος εκτός από αυτούς.

Αυτή είναι η Gearbest και η πολιτική της, δεν είναι η προσωπική μου άποψη, όλοι την ίδια ακριβώς εμπειρία έχουν.

Α. Απατεώνες με την κλασική έννοια ΔΕΝ είναι. Τελικά αυτό που παρήγγειλες θα το πάρεις.

Β. Οι τιμές όντως είναι καταπληκτικές.

Γ. Αν αυτό που παρήγγειλες υπάρχει σε στοκ, στο στέλνουν την ίδια μέρα, την επόμενη το πολύ, οπότε συνήθως σε 2-3 βδομάδες είναι σε σένα.

Δ. Ανά πάσα στιγμή, ακυρώνεις παραγγελία αν κάτι κάνει αργεί πάρα πολύ να έρθει σε στοκ και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου.

Αν ΔΕΝ υπάρχει σε στοκ...οπλίσου με υπομονή, μιλάμε για μήνες.

Άλλο αρνητικό ότι τα Αγγλικά του customer support είναι απλά άθλια, δεν ξέρω επίτηδες ή όχι, αλλά δεν μπορείς να συνεννοηθείς.

Συνήθως Ο,ΤΙ και να τους πεις, θα πάρεις την στάνταρ απάντηση που στέλνουν σε όλους που περιμένουν.

Γενικά όποιος παραγγέλνει από εκεί, εκτός αν είναι τυχερός και πάρει μόνο 1-2 πράγματα που είναι ήδη σε στοκ, γίνονται τσατάλια τα νεύρα του και λέει δεν ξαναπαραγγέλνω από εκεί.

Άλλη λύση είναι να κάνεις την παραγγελία και να το ξεχάσεις. Σε μερικές βδομάδες/μήνες, θα έχεις μια ευχάριστη έκπληξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...