vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καπου καπου μου μπαινει στον υπολοηιστη ενα προγραματακι dns unlocker και στο intrernet browser μου βγαζει διαφημισεις και οπου και να πατησω μου βγαζει και νετο ταμπ με ακυρη σελιδα ή το aliexpress....ξερει κανεις τι ειναι?
Beerloah Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον είναι Adware - Toolbar. Κάνε εγκατάσταση, ενημέρωση και μετά scan με το: Site: Malwarebytes Ποιο antivirus χρησιμοποιείς;
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 malware εχω μονο αυτη τη στιγμη
flik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν φεύγει μόνο με ένα απλό σκανάρισμα. Θα κάνεις τα εξής: 1. Αφαίρεση του προγράμματος απο πίνακα ελέγχου. Θα το βρεις με αυτό το όνομα, αλλά σβήσε και άλλη σαβούρα αν βρεις. 2. Σκνάρισμα με malwarebytes. 3. Σκανάρισμα με AdwCleaner. Καθαρίζεις και στα 2 οτι βρουν. 4. Κάνε reset τους browser που χρησιμοποιείς. Θα τους επαναφέρει σε εργοστασιακή κατάσταση, δεν χάνεις κωδικούς. Χάνεις σχεδόν όλα τα αλλα. Googleαρε το για κάθε browser πως γίνεται, είανι μέσα απο τις advanced επιλογές τους να στο πω χοντρικά. 5. ΑΠο τις ρυθμίσεις προσαρμογέα δικτύου, πρέπει να αλλάξεις τους dns servers σε αυτούς που σου δίνει ο πάροχος σου (επιλογή για αυτόματατη συμπλήρωση dns), ή βάλε google dns (8.8.8.8 και 4.4.4.4). Αν χρειαστείς βοήθεια πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα