Προς το περιεχόμενο

xiaomi bluetooth headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω ένα ακουστικό για το κινητό μου (LG G4) και είπα μιας και η xiaomi βγάζει όμορφα και ποιοτικά προϊόντα να κοιτάξω μήπως έχει βγάλει αυτή. Βρήκα αυτό και δείχνει σχετικά καλό για την τιμή του. Έχει κανένας σας κάποια άποψη ή να προτιμήσω κάποιο από Ελλάδα (πχ plantronics m70; )

Δημοσ.

Το plantronics το έχω και είναι καλό. Η Xiaomi ναι έχει καλά προϊόντα και υποθετω θα είναι καλό το bluetooth της, αλλά θα διάλεγα άλλο μαγαζί γιατί γενικώς δεν ακούγονται καλά σχολια τελευταία για το εν λόγω μαγαζί.

Δημοσ.

Ωραιο ακουστικακι το xiaomi ομορφο κομψο,ντιζαινατο και οικονομικο σκεφτομαι και εγω να το αγορασω, αν καποιος το εχει ας μας πει την γνωμη του

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια έχετε υποψιν οτι το xiaomi δεν φαινεται να συνοδεύεται από άγκιστρο που πιάνει πίσω από το αυτι. χωρίς αυτό δεν θα ειναι και τόσο σταθερό και θα υπάρχει κίνδυνος να πέσει. εγώ πήρα το plantronics m70 και σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα πολύ καλό. Το φορτίζω κάθε 5 μέρες και ειναι πολύ ελαφρύ. το δουλεύω σε windows phone και απλά το συνδέω με το κινητό μου. σε android και ios υπάρχει εφαρμογή από την plantronics για παραπάνω λειτουργικότητα. αυτό που με χαλάει είναι ότι όλοι οι ήχοι περνάνε στο bluetooth εκτός από το ringtone. δεν ξέρω αν αυτό ισχύει στα άλλα λειτουργικά. και να σημειώσω ότι όταν το ταίριαξα με το iphone της αδερφής μου έβγαλε ένδειξη για την υπολειπόμενη μπαταρία του bluetooth. στο android αυτό γίνεται με εφαρμογή και στα windows phone (μαντέψτε) δεν υπάρχει καθόλου σαν χαρακτηριστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...