nikosmakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα προσπαθω να κανω ενα bios update, κατεβαζω τον αρχειο απο το site της μητρικης, https://www.asus.com/Motherboards/M4A785TDV_EVO/HelpDesk_Download/ περναω το αρχειο μου σε usb stick, μετα πηγαινω στο bios βρησκω το asus ez flash 2 επιλεγω απο εκει το αρχειο για να κανω το update αλλα μου βγαζει μυνημα no update found in the file.
Chris92 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα,καταρχας πρεπει να φορμαρεις το φλασακι σου σε fat32.Επειτα κατεβαζεις το αρχειο του νεου bios και το ξεζιπαρεις μεσα στο φλασακι.ΜΕτα ακολουθεις τη διαδικασια που περιγραφεις πανω.Με αυτη ακριβως τη διαδικασια εκανα bios update στη δικη μου μητρικη asus διαφορετικο μοντελο απο τη δικη σου.Για να εισαι και 100% σιγουρος ψαξε οδηγιες και στο google. Κατι τελευταιο,αν δεν εχεις κανενα προβλημα με τη μητρικη,μην ρισκαρεις να κανεις bios update
nikosmakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα,καταρχας πρεπει να φορμαρεις το φλασακι σου σε fat32.Επειτα κατεβαζεις το αρχειο του νεου bios και το ξεζιπαρεις μεσα στο φλασακι.ΜΕτα ακολουθεις τη διαδικασια που περιγραφεις πανω.Με αυτη ακριβως τη διαδικασια εκανα bios update στη δικη μου μητρικη asus διαφορετικο μοντελο απο τη δικη σου.Για να εισαι και 100% σιγουρος ψαξε οδηγιες και στο google. Κατι τελευταιο,αν δεν εχεις κανενα προβλημα με τη μητρικη,μην ρισκαρεις να κανεις bios update εκανα το φορμαρισμα, ετρεξα το αρχειο παλι το ιδιο μυνημα μου εβγαλε.
Chris92 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εκανα το φορμαρισμα, ετρεξα το αρχειο παλι το ιδιο μυνημα μου εβγαλε. Εισαι σιγουρος οτι εχεις ξεζιπαρει το αρχειο που κατεβασες απο το site?Τ ο φλασακι καλο ειναι να περιεχει μεσα μονο το αρχειο με ονομασια M4A785TD-V-EVO-ASUS-2105.ROM Αν το εχεις κανει και αυτο τοτε δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να φταιει.Το μονο που παρατηρω ειναι οτι η εκδοση που εχει η μητρικη σου τωρα ειναι 8/2011 και εσυ πας να περασεις 8/2010 συνεπως παλιοτερη. Βεβαια παρατηρω οτι στο site εχει τελευταια εκδοση 8/2010....
chios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Λογικό είναι αφού προσπαθείς να φλασαρεις άλλη Ρομ από αυτή που έχεις http://www.asus.com/Motherboards/M4A87TD_EVO/HelpDesk_Download/ Αυτή είναι η μητρική σου.
nikosmakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Omg οντως εκανα πατατια τωρα το πηρα χαμπαρι, εχουν ιδιο name περιπου, ενταξει εκανα το update σας ευχαριστω και τους 2 παιδια να εισται καλα ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα