kristiana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, οντας σχετικά νεα στον εμπορικο κοσμο, εχω μια απορια σχετικα με τη πληρωμη μεσω τραπεζης. ειμαι παραγωγος και παρατηρησα οτι οταν καποιος πελατης μου μου καταβαλλει ενα Α ποσο , παρακρατειται ενα ποσο απο τη δικη του τραπεζα για να μου τα στειλει και ενα ποσο ως εισερχομενο εμβασμα για μενα απο την τραπεζα μου , μεχρι τωρα αυτες τισ κρατησεις τις χρεωνομουν εγω. σε αυτη την περιπτωση λοιπον που θα μπορουσε να ειναι paypal , western union κτλ , ποιος χρεωνεται το ποσο που παρακρατειται από την τράπεζα? γιατι αν η πληρωμη θα γινοταν στο χερι θα ηταν καθαρα τα λεφτα και το κερδος, ενω τωρα οι κρατησεις ειναι αρκετα υψηλες και στην ουσια γιατι τα χρεωνομαι εγω? τα φωτα σας παρακαλώ , ποιος ειναι ο "ηθικος κωδικας " σε αυτην την περιπτωση, καθως πολλές φορες που προμηθευτικα υλικά απο εξωτερικο, μου ζητουσαν να καταβαλω και ενα ποσοστο προμηθεια παραπανω. τελικα τι ισχυει ? Ευχαριστω προκαταβολικα.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Το ποιο λογικό είναι να ανοίξει λογαριασμούς και στις 4 τράπεζες, οπότε κάθε πελάτης θα σου στέλνει τα χρήματα στην αντίστοιχη τράπεζα που εχει αυτός ανεξοδα και όχι με εμβασμα που έχει κρατήσεις 1
kristiana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη, ξεχασα να προσθεσω οτι μιλαω για καταθεσεις απο εξωτερικο. ευχαριστω για την πληροφορια για την Ελλαδα πάντως , ουτε αυτο το γνωριζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα