Tzini_Gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα,σε περιπτωση που ειμαστε επιτυχων σε καποιο προγραμμα κοινωφελης εργασιας αλλα για καποιον λογο δεν θελουμε να παμε να δωσουμε το παρον και συνεπως να μην μπουμε καν...υπαρχει καποια επιπτωση; πρεπει να παω απο τον οαεδ να τους πω οτι ειμαι επιτυχων αλλα δεν θελω να συμμετασχω;
anwnymh29 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απλα για το τρεχον ετος δεν θα σου επιτρεπεται να συμμετεχεις σε αλλο προγραμμα. Δεν χρειαζεται να πας στον ΟΑΕΔ , αν δεν εμφανιστεις μεσα σε 30 μερες στον φορεα που ησουν επιτυχων , μπαινει ο επομενος. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απλα για το τρεχον ετος δεν θα σου επιτρεπεται να συμμετεχεις σε αλλο προγραμμα. Δεν χρειαζεται να πας στον ΟΑΕΔ , αν δεν εμφανιστεις μεσα σε 30 μερες στον φορεα που ησουν επιτυχων , μπαινει ο επομενος. καλα δεν με νοιαζει για το τρεχον ετος ουτε για το επομενο... απλα δεν παιζει να σου κοψουν την καρτα ανεργιας επειδη δεν εδωσες το παρον;
anwnymh29 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 καλα δεν με νοιαζει για το τρεχον ετος ουτε για το επομενο... απλα δεν παιζει να σου κοψουν την καρτα ανεργιας επειδη δεν εδωσες το παρον; Οχι...!! (δεν θελω να περιαυτολογησω αλλα για την καρτα ανεργιας εγω και καμποσοι αλλοι ειχαμε δωσει μεγαλο αγωνα για να μην καταργειται ) H μονη επιπτωση που θα εχεις ειναι η παραπανω που σου ειπα.. Απλα δεν εμφανιζεσαι στον φορεα ή αν θες μπορεις να αρνηθεις ωστε να καλυφθει η θεση πιο συντομα. Οτι νομιζεις καλυτερο πραττεις.
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Οχι...!! (δεν θελω να περιαυτολογησω αλλα για την καρτα ανεργιας εγω και καμποσοι αλλοι ειχαμε δωσει μεγαλο αγωνα για να μην καταργειται ) H μονη επιπτωση που θα εχεις ειναι η παραπανω που σου ειπα.. Απλα δεν εμφανιζεσαι στον φορεα ή αν θες μπορεις να αρνηθεις ωστε να καλυφθει η θεση πιο συντομα. Οτι νομιζεις καλυτερο πραττεις. ωραια! και καλα κανετε και εχετε δικιο! εγινε σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα