Maktro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 λοιπόν παιδιά παραβιάστηκε το paypal μου και έγιναν κάποιες αγορές από το paypal μου τις οποιες δεν έκανα.. μερικές έγιναν denied γραφή, η μια που έγινε complete την έκανα cancel.. προσπαθώ να ανοίξω τα antivirus και τρώω άκυρο.. την μια που έκανα cancel γραφή ακόμα complete στο purchase history.. Nα κλείσω το paypal και θα επικοινωνήσω τηλεφωνικός με την εταιρία? έχω πανικοβληθεί..
tyf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 η πιστωτικη που χρεωθηκε ειναι στο ονομα σου? ζητα απο την τραπεζα να ακυρωθουν οι πληρωμες. οτι δεν τις αποδεχεσαι. επισης μιλα με το support της paypal και ζητα να γινει refund. κωδικο αλλαξες? στο εμαιλ σου αλλαξες κωδικο? ελπιζω να μην τα εκανες απο το ιδιο pc.
Maktro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το άλλαξα από το pc...... και μετά σκέφτηκα ότι άμα έχω keylogger η κάτι τέτοιο την έκατσα, και τα άλλαξα από το κινητό μετά.. μίλησα και με την paypal και περιμένω refund.. σκέφτομαι να κάνω ξέρω format επί τόπου.. τι λεs? υπάρχει κάποιο τηλέφωνο 24/7 να επικοινωνήσω με την πειραιώς?
eddie1996 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 το άλλαξα από το pc...... και μετά σκέφτηκα ότι άμα έχω keylogger η κάτι τέτοιο την έκατσα, και τα άλλαξα από το κινητό μετά.. μίλησα και με την paypal και περιμένω refund.. σκέφτομαι να κάνω ξέρω format επί τόπου.. τι λεs? υπάρχει κάποιο τηλέφωνο 24/7 να επικοινωνήσω με την πειραιώς? Ναι το 18-28-38
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα εντάξει από την στιγμή που δεν έγινε μεγάλη ζημιά μπορείς να το σώσεις. Απλώς για αρχή άλλαξε το password σε ένα πιο δύνατο και επικοινώνησε με την Πειραιώς (το τηλέφωνο δόθηκε από τον φίλο επάνω) για να δεις αν χρειαστεί να ακυρώσεις τίποτα άλλο.
Maktro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ok το πρόβλημα λύθηκε μετά από επικοινωνία με την paypal, ο τύπος πήγε να μεταφέρει στον λογαριασμό του 300 euro και να αγοράσει κινητό από το ebay.. η αγορά στο ebay έγινε αλλα πρόλαβα και έκανα νωρίς την αναφορά οποτε ακυρώθηκε, οι μεταφορές χρημάτων στον λογαριασμό του έγιναν denied μάλλον λόγο capital control, άλλαξα και όλα τα password.. κομπλέ.. ευχαριστώ μάγκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα