Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν θελεις jeans, τοτε δες κατι σε chinos, ειναι το πλεον versatile κομματι που φοριεται σε ολες τις περιστασεις…. 

• Like 3
  • Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν τους πας αλλα τα κλαρινετα του λες να φορέσει.

Το ντυσίμο που έβαλε η ανώνυμη καλό. Κάτι τέτοιο με μπλε/ μαύρο πουκαμισάκι και σαν ζακέτα απο πάνω.

Άντε και καλά γαμ.. Δηλαδη καλά να περάσεις.

Τί να έκαμα βρε socratis...αφού η πλειοψηφία της νεολαίας φαίνεται να ντύνεται έτσι :P άτιμη νεολαία!

Πότε θα δω κόσμο σε πάρτυ να πηγαίνει έτσι; [και να μην είναι αποκλειστικά ροκ πάρτυ ξερωγώ]

nJqfg.png

Δημοσ.

Αν δεν θελεις jeans, τοτε δες κατι σε chinos, ειναι το πλεον versatile κομματι που φοριεται σε ολες τις περιστασεις….

Κατι τετοιο θα το εβαζα ευκολα , σε σχεση παντως με το τζιν..
Δημοσ.

outfit-ideas-with-men-sperry-shoes-8.jpg

Αν πάτε για ψάρεμα μετα , παρε  αυτο οπωσδήποτε

-----------------

βάλτα ακριβώς όπως τα βλέπεις , αν θες να σε κοιτάνε ολα τα γκομενακια στο πάρτι !

αν προλαβαίνεις χτύπα και τα τατου ..

%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%
  • Like 1
Δημοσ.

ισως σε κατι τετοιο χωρις την γραβατα και οχι απαραιτητα με τον συγκεκριμενο συνδυασμο χρωματων.

Χωρις σακακι;
Δημοσ.

μπορεις να βαλεις ενα casual σακακι (οχι λινο η πολυ κυριλε),θα βρεις σε αρκετα μαγαζια και  αν ρωτησεις για casual  θα σου δειξουν (μεσατο, να στενευει προς τα κατω  μην ειναι ριχτώ λες και εισαι κρεμάστρα) αλλιως καμια ωραια ζακετα.

παρε μια ιδεα 

post-244490-0-90113600-1446212026_thumb.png

post-244490-0-65816000-1446212031_thumb.jpg

Δημοσ.

βασικα πρπει να ταιριαξεςι το ντυσιμο με το αμαξι που εχεις.....ειναι σημαντικο

δεν μπορεις να σκασεις μυτη με σακακι σε lada του 80

κοιτα να παρεις ενα καλο αμαξι λοιπον

Δημοσ.

ωραίο thread, πάνω που θα έφτιαχνα και εγώ ένα παρόμοιο :P

λοιπόν αφού βοηθήσατε τον βαγγέλουρα, ήρθε η σειρά μου.

έχω ενα γάμο ενός καλού μου φίλου και δεν ξέρω τι να βάλω καθώς ποτέ μου δεν είχα ένα "επίσημο" ένδυμα γιατί δεν μου αρέσουν.

θα ήθελα να πολύ να σκάσω με τζιν και μπλούζα των judas priest αλλά δεν θέλω να τον "εκθέσω" :P

οπότε ρωτάω υπάρχει κάτι σχετικά καλό αλλα να μην είναι καρακλασικούρα και εντελώς κλαρινογαμπρίστικο?

22 χρονών είμαι , για παπούτσια έλεγα να βάλω αυτά http://images.tdffashion.co.uk/images/products/zoom/1363878172-19864500.jpgκαι να γλυτώσω την αγορά αλλά αμα δεν ταιριάζουν να μου προτείνετε και παπούτσια.

σκεφτόμουν σε κανα πουκαμισάκι+παντελόνι (ίσως και slim tie?) και απο πάνω ένα δερμάτινο μπουφάν που έχω. εκτός αν είναι πολύ σπορ ντύσιμο με το δερμάτινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...