Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά σε σύγκριση με το να πας σε φυσικό κατάστημα είναι χαμηλότερες...

Οπότε πως να το θεωρήσω μειονέκτημα σε σχέση με το φυσικό κατάστημα?

Αν πάρω ως θέμα ακριβώς τον τίτλο του topic ναι δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα.

Έχω σκάσει με τις χρεώσεις και γενικά με τις τράπεζες.

Τις έχουμε σώσει πόσες φορές και συνεχίζουμε.

Μακάρι να μπορούσα να στήσω μία τις καλές εποχές και να με σώσουν και εμένα.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Off topic

Σεβόμενος την προτροπή (zoranb) να μείνουμε στο θέμα, δεν θα παρασυρθώ να απαντήσω στην "ουρά" μου που ξαναβγήκε στην επιφάνεια μετά από αρκετό καιρό, για να ρίξει και πάλι δηλητήριο.

Με αέρα κοπανιστό δεν μπορείς να αντικρούσεις την ιστορικά επιβεβαιωμένη πραγματικότητα.

On topic

• Like 1
Δημοσ.

Κι εσύ αέρα κοπανιστό παρέθεσες,δεν είδα κάποια τεκμηρίωση.Κι επειδή το έγραψες εσύ έγινε και ιστορικά επιβεβεβαιωμένη πραγματικότητα,μάλιστα,έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο.

Δυστυχώς για σένα το google είναι ένα κλικ μακριά για όλους και με πεντάλεπτη αναζήτηση μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να δει ότι το 1990 δεν υπήρχε ηλεκτρονική τραπεζική στην Ελλάδα (τότε δειλά δειλά εμφανίστηκε στις ΗΠΑ μέσω Web για να καταλάβεις),πότε ξεκίνησε και ότι η Εθνική που χρησιμοποιούσες δεν ήταν καν στις πρωτοπόρες αυτής,μετά ακολούθησε.

Τέλος κι από μένα το offtopic και συγνώμη από τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Επίσης, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί περίπτωση παραβίασης των συστημάτων ασφαλείας των τραπεζών.

Κανεις λαθος.

Καταρχας πριν 25 χρονια δεν υπηρχε e banking, μη ψευδεσαι. Ουτε καν σαν πρωτοκολλο.15 εννοεις; Να το δεχτω.

Δευτερον,

Link.png Site: http://time.com/3710529/hackers-1-billion-bank-breach/

Εννοεις τα συστηματα της Ελλαδος; Για πλακα, αν θελουν. Αλλιως δε θα υπηρχαν τοσοι τροποι πιστοποιησης ταυτοτητας κλπ....

Δημοσ.

Το αντίστοιχο με αυτό είναι να μπαίνεις στο web banking account σου όποτε θες και να βλέπεις τις κινήσεις/ιστορικό/whatever, πράγμα που μπορείς τσάμπα ασφαλώς...

Το email είναι extra υπηρεσία...

Στην Eurobank που εχω ειναι δωρεαν ενω σε ΕΤΕ ανυπαρκτο .

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην Eurobank που εχω ειναι δωρεαν ενω σε ΕΤΕ ανυπαρκτο .

Still extra, κάποιοι το χρεώνουν, άλλοι όχι...

Δημοσ.

• There were 5,686,755 registered notifications about attempted malware infections that aim to steal money via online access to bank accounts.

https://securelist.com/analysis/quarterly-malware-reports/72493/it-threat-evolution-in-q3-2015/

So what? Τα λεφτα σου ειναι ασφαλισμενα.

Συνεβει σε εναν συναδελφο, ειχε ιο και οταν δοκιμασε να μπει στο μαιλ του του εμφανιστηκε μηνυμα και καλα για ταυτοποιηση βαλε το ΠΙΝ που θα σου ερθει στο κινητο σου. Δεν το αμφισβητισε, δεν τσεκαρε καν το μηνυμα στο κινητο και απλα εβαλε τον κωδικα. Φυσικα ειχε καποο malware και το μηνυμα ειχε το pin που χρειατανε για μεταφορα χρηματων, και καπως ετσι του πηρανε 4 χιλιαρικα. Το καταλαβε μετα απο κανα δυο βδομαδες, και μετα απο μια συντομη γραφειοκρατικη διαδικασια πηρε πισω τα λεφτα του. Σε τραπεζα του εξωτερικου ολα αυτα. 

Δημοσ.

και την ευκαιρία να γνωρίσεις τη μελλοντική γυναίκα σου.

Αυτό όντως μετράει... δύο φορές έβγαλα γκόμενα απο τράπεζα :P  Εθνική στην περίπτωση μου.

Δημοσ.

Ποιά ακριβώς είναι η χρήση κάτι μηχανακιών που δίνονται από τις τράπεζες για δημιουργία κωδικών;

Δημοσ.

Ποιά ακριβώς είναι η χρήση κάτι μηχανακιών που δίνονται από τις τράπεζες για δημιουργία κωδικών;

Υποτίθεται για περισσότερη ασφάλεια στις τραπεζικές σου συναλλαγές μέσω web-baking  πράγμα για εμένα είναι άχρηστο αφού μπαίνεις με προσωπικά στοιχεία user and pass και δεν γίνεται να φύγεις εκείνη την στιγμή. Η πραγματική αιτία είναι να σου παίρνουν τα λεφτά για να έχεις μια ακόμη καλύτερη ασφάλεια.

Δημοσ.

Για επαλήθευση ότι η πράξη γίνεται από τον συνδρομητή του e-banking και όχι από άλλο άτομο.

Άλλο σύστημα είναι η αποστολή του κωδικού στο κινητό που έχει δηλώσει ο συνδρομητής.

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και παραπάνω είναι για έξτρα ασφάλεια. Δημιουργεί έναν κωδικό μιας χρήσης που χρειάζεται για κάποιες συναλλαγές

Δημοσ.

Έναν κωδικό μιάς χρήσης; Δηλαδή κάθε φορά που θα θέλω να κάνω κάποια συναλλαγή, θα πρέπει να πατάω το μηχανάκι για να μου βγάζει τον κωδικό που θα χρησιμοποιώ;

Δημοσ.

Όχι, κάθε φορά που θέλεις να κάνεις μια ομάδα ίδιων πράξεων, πχ. μεταφορές σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών, θα χρησιμοποιήσεις ένα κωδικό.

Δεν χρειάζεται κωδικός για πληρωμές ΔΕΚΟ, μεταφορές σε λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...