Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ συντοπίτη, ζω για να δω τον Ιησού Χριστό στον Πύργο τον Λευκό (για τον Ασπρόπυργο μιλώ)

Εγώ για να δω πρωτάθλημα στον πύργο τον λευκό.

Οπότε άδικα ζω.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ο σκοπός σου στη ζωή είναι να βγάλεις φράγκα
μάθε τα φράγκα φίλε μου δεν κάνουν τον άντρα μάγκα
μια είναι η αλήθεια στη ζωή την ξέρουν κ στα τρένα
μεθύστε με τ' αθάνατο κρασί του εικοσιένα

ντρουμμμμμ  :mellow:

Mη το ψάχνεις πολύ

post-353959-0-64924600-1446981233_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μία απορία που είχα και εγώ αλλά βρήκα την απάντηση. Ο Σκοπός σε αυτήν την ψεύτικη ζωή που ζεις την ζωή της ταλαιπωρίας της φτώχειας της στεναχωριας και του άγχους είναι ΜΙΑ. .ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ Ελευθερωσει Υμας. Και ποια είναι η αλήθεια, ?1* Ότι στον κόσμο αυτό δεν ήρθαμε για να ζήσουμε ότι φάνε και ότι πιούμε αλλά για να δοκιμαστουμε και να επιστρέψουμε πίσω στον Δημιουργό. Ο κάθε ένας έχει τον δικό του Σταύρο . Αναζητήσεις τον Σταύρο που πρέπει να κουβαλησεις μέσα στο εγώ εγωησμο σου και κατά πάτησε τον. Βοηθά τον πλησίον σου σαν να ήταν σε όλες στην θέση του ο 2*Χριστος. Φερσου στους άλλους όπως θέλεις να σου φέρονται. Και όταν ξεκινήσεις να κάνεις αυτά αμέσως θα νιώσεις ότι βρήκες ένα μικρό κοκο απάντησης στην ερώτηση που έκανες. Σκοπός σου με λίγα λόγια σε αυτή την ζωή είναι κάθε μέρα ανάλογα με τις πράξεις σου να διαγραφεις περισσότερες αμαρτίες από ότι έκανες. Πως γίνεται αυτό, ? 3*Όταν κάνεις μια καλή πράξη διαγραφεις αμαρτίες. Όταν εξομολογησε διαγραφεις αμαρτίες όταν προσευχεσαι και λες Κύριε Ιησού Χριστού Ελευσίνα με γιατί έκανα αυτό και μεταννοω σβηνεις αμαρτίες. .. Μετά νοείται δηλαδή αλλάζω τρόπο σκέψης

1* ετσι, αλλοι τα τρωνε εμεις πινουμε για να ξεχασουμε..με τον Σταύρο ειμαστε απλα φιλοι...

2*ο Χρίστος γραφεται με 'η' και και αμα του φερθεις ξηγημενα μπορει να σου δωσει λιγο κοκό...

3*εγω παντως που πηγα στην τραπεζα και εξομολογηθηκα οτι δν μπορω να πληρωσω την δοση δν μου διεγραψε τιποτα..δν πηγα ομως στην ελευσινα..να παω εκει?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...