Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφοσον δεν σε συγκινει ενα λογισμικο που μπορεις να το φερεις στα μετρα σου απο καθε αποψη πηγαινε σε Windows ξανα η στην τελικη σε iOS

Και εγω αυτο πιστευω οτι αν δεν τον καλυψε το Android για αυτα που προσφερει τοτε πιο πολυ για Iphone ειναι θα ελεγα παρα για Lumia πχ Iphone 6s plus που εχει και καλη μπαταρια σε σχεση με το 6s.

Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω οτι αν δεν τον καλυψε το Android για αυτα που προσφερει τοτε πιο πολυ για Iphone ειναι θα ελεγα παρα για Lumia πχ Iphone 6s plus που εχει και καλη μπαταρια σε σχεση με το 6s.

Ναι, αλλά υποτίθεται ότι του αρέσουν τα Windows. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι προκειμένου να δώσει τόσα λεφτά για Lumia 950, καλύτερα είναι να πάρει ένα IPhone 6, 6s, ή 6s plus.

Δημοσ.

Αρα ανοιξες θεμα για να μας πεις οτι εχεις το 930 τωρα και θα περιμενεις 2 μηνες απο οταν βγει το 950 για να το παρεις. Μαλιστα...

• Like 4
Δημοσ.

εχω ηδη τα 10 αρια πανω..απο insider.μονο η μπαταρια ειναι θεμα..κατα τα αλλα ειναι τουμπανακι..

Τα 10 μιας και beta έχουν ακόμα θέμα με την μπαταρία. Εκεί είναι το πρόβλημά σου. Τα δοκίμασα και εγώ αλλά δεν μου έκαναν για κύρια συσκευή. Οπότε γύρισα στα 8.1. Γενικά έχω παρατηρήσει και στα 8.1 πως κάθε τόσο (μια φορά τον μηνα) αρχίζει να τρώει παραπάνω μπαταρία και θέλει κανα restart. Το θέμα σου είναι μάλλον softwariko. Κάτσε κανα εξάμηνο ακόμα και μετά δες αν αξίζει να πας σε 950 και κυρίως το 950XL που είναι και πιο ωραίο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...