Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εφοσον δεν σε συγκινει ενα λογισμικο που μπορεις να το φερεις στα μετρα σου απο καθε αποψη πηγαινε σε Windows ξανα η στην τελικη σε iOS Και εγω αυτο πιστευω οτι αν δεν τον καλυψε το Android για αυτα που προσφερει τοτε πιο πολυ για Iphone ειναι θα ελεγα παρα για Lumia πχ Iphone 6s plus που εχει και καλη μπαταρια σε σχεση με το 6s.
Makeran Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και εγω αυτο πιστευω οτι αν δεν τον καλυψε το Android για αυτα που προσφερει τοτε πιο πολυ για Iphone ειναι θα ελεγα παρα για Lumia πχ Iphone 6s plus που εχει και καλη μπαταρια σε σχεση με το 6s. Ναι, αλλά υποτίθεται ότι του αρέσουν τα Windows. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι προκειμένου να δώσει τόσα λεφτά για Lumia 950, καλύτερα είναι να πάρει ένα IPhone 6, 6s, ή 6s plus.
tolis1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το 950 θα περιμενω κανενα δημινο για να πεσει λιγο η τιμη του.
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αρα ανοιξες θεμα για να μας πεις οτι εχεις το 930 τωρα και θα περιμενεις 2 μηνες απο οταν βγει το 950 για να το παρεις. Μαλιστα... 4
marios elsa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το 950 θα περιμενω κανενα δημινο για να πεσει λιγο η τιμη του. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε δλδ
mdimitr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εχω ηδη τα 10 αρια πανω..απο insider.μονο η μπαταρια ειναι θεμα..κατα τα αλλα ειναι τουμπανακι.. Τα 10 μιας και beta έχουν ακόμα θέμα με την μπαταρία. Εκεί είναι το πρόβλημά σου. Τα δοκίμασα και εγώ αλλά δεν μου έκαναν για κύρια συσκευή. Οπότε γύρισα στα 8.1. Γενικά έχω παρατηρήσει και στα 8.1 πως κάθε τόσο (μια φορά τον μηνα) αρχίζει να τρώει παραπάνω μπαταρία και θέλει κανα restart. Το θέμα σου είναι μάλλον softwariko. Κάτσε κανα εξάμηνο ακόμα και μετά δες αν αξίζει να πας σε 950 και κυρίως το 950XL που είναι και πιο ωραίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα