Προς το περιεχόμενο

game cheating = computer transpassing ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εφτιαξε ενα φορουμ για το game cheating, αντιθετα με αυτον, ειμαι λιγο επιφυλακτικος σχετικα με το νομικο κομματι.. Κατα ποσο θεωρειτε το game chating, computer traaspassing, που σημαινει φυλακιση ??

Ξερει κανεις, στα σιγουρα ??

Δημοσ.

Ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος θα ειναι.Σκεψου οτι τα cheat δεν θα τα βρει αυτος,αλλα θα τα παρει απο αλλα site,οποτε τι σου λεει αυτο...

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενας φιλος μου εφτιαξε ενα φορουμ για το game cheating, αντιθετα με αυτον, ειμαι λιγο επιφυλακτικος σχετικα με το νομικο κομματι.. Κατα ποσο θεωρειτε το game chating, computer traaspassing, που σημαινει φυλακιση ??

Πρώτα απ΄όλα επειδή στον τίτλο έχεις γράψει transpassing και στο ποστ traaspassing, να υποθέσω ότι εννοείς trespassing;

Το να κλέβεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι με cheats, παραβιάζει τα TOS (Terms Of Service) που έχει θέσει η εταιρεία δηλαδή τους κανόνες της. Νομικά δεν υπάρχει θέμα. Στη χειρότερη θα φας ban και account wipe και θα πρέπει να ξαναγοράσεις το παιχνίδι. Το site που προσφέρει cheats, aimbots κτλ δε μπορεί να διωχθεί νομικά με τίποτα.

Το να κλέβεις χρησιμοποιώντας aimbot, bot, overlays είναι άλλη υπόθεση. Τα προγράμματα αυτά που τρέχουν παράλληλα με το παιχνίδι και "διαβάζουν μνήμη" ή που αντικαθιστούν κώδικα, παραβιάζουν τη νομοθεσία του copyright και είναι παράνομα. Το κατά πόσο διώκονται οι δημιουργοί τους είναι άλλη υπόθεση. Συνήθως οι εταιρείες δεν ασχολούνται με το να κυνηγήσουν τους δημιουργούς τέτοιων προγραμμάτων, αλλά να τιμωρήσουν τους χρήστες τους (και μερικές φορές ούτε και αυτό).

Όσον αφορά το site, παίζει το εξής:

Αν προσφέρει links σε mods, bots, aimbots, κτλ, πιθανολογώ πως δε μπορεί να διωχθεί. Ειδικά αν δεν έχει συνδρομή και δεν χρεώνει για αυτά (δηλαδή ο ιδιοκτήτης του δε βγάζει κέρδος). Γενικά είναι λίγο θολό το τοπίο, ειδικά στην Ελλάδα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον πχ την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του gamato.

Φυσικά αν μιλάμε για "κλέψιμο" της εταιρείας (πχ τρόποι να κάνεις microtransactions χωρίς λεφτά) ή παραβίαση υπολογιστών χρηστών (keyloggers κτλ) τότε είναι παράνομο, αλλά νομίζω δε ρωτάς αυτό.

tl;dr:

Μόνο cheats: go for it

Cheats + links για bots, etc: probably go for it

Cheats + hosting των αρχείων bots κτλ: χμμμμμμ

Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις βέβαια

Στα σίγουρα το ψιλοαποκλείω να ξέρει κάποιος γιατί ακόμα και στο murica είναι grey area κάποια από αυτά και γιατί θες νομικό που να ασχολείται με copyright, gaming κτλ

Δημοσ.

Αμα ήταν έτσι θα είχαν γεμίσει οι φυλακές απο παίχτες του fifa 16 που cheataroun χαχαχ

Δημοσ.

Δεν μιλαμε για κερδος οχι. Ο τυπος το κανει καθαρα για την πλακα του, και κανει και καπια tutorial. Μιλαμε τωρα για cheat unlimited ammo, GodMode, rate of fire και τετιες βλακειες διαφορες. Οχι κατι σοβαρο. Κι επισης οπως ειπα ειναι δωρεαν.

ναι trespassing, αλλα αν δεν εχεις πιει καφε ακομα.... το trespassing γινετε transpassing ! χαχαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...