DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φίλοι μου ότι λεει ο τίτλος. Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε (μπροστα εκεινη την ώρα ηταν και ένας φιλος μου συνάδελφος βεβαια) και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας. Τι πιστευετε? αποφευγει να βγουμε οι 2 μας? εγω πιστευω το απέφυγε έμμεσα. Αξιζει να βγω μερικές φορές και με άλλους μαζι με τη σκέψη οτι κάποια στιγμη θα βγουμε οι 2 μας? ή την αφηνω και πάμε για άλλα? πειτε καμια γνώμη.
The_Judas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν είμαι παρών για να δω τις εκφράσεις της, αλλά η πρώτη εντύπωση αυτό δείχνει. Ισως να μην έπρεπε να ζητήσεις ραντεβού μπροστά σε άλλους, μπορεί να το παρερμήνευσε και αυτή κάπως. 2
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αυτό πρέπει να πόνεσε Απο χθές έχω να φάω φίλε Δεν είμαι παρών για να δω τις εκφράσεις της, αλλά η πρώτη εντύπωση αυτό δείχνει. Ισως να μην έπρεπε να ζητήσεις ραντεβού μπροστά σε άλλους, μπορεί να το παρερμήνευσε και αυτή κάπως. Φιλική ειναι στις εκφράσεις της το καλοκαιρι μου ειχε προτεινει να πάμε για κανα μπανάκι (μαζι με κάποια αλλη) πάλι αλλα τοτε τραβιομουν με μια και δεν πηγα μαζι τους.Οποτε τώρα που μου αρχισε τις μλκιες αυτη η μια ψάχνω για εναλλακτικές με άλλες.
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εριξε μια προταση για την Κυριακη αμα δεν την παρω καθολου τηλεφωνο θα καταλαβει οτι θέλω να βγουμε οι 2 μας? τους άλλους τους ακυρους τι τους θέλουνε ρε γμτ???? αλλαξε ο τροπος διασκεδασης των νεων??? χθες βγηκα σε ενα μαγαζι ηταν 3-4 τυπισσες βγαζανε φωτογραφιες μονες τους και εδειχναν να περνανε καλα :S ΠΟΛΥ ΤΗς εικονας τωρα εδω ειμαι με παρέα και περνάω καλά εχει γινει η κατασταση
ScorpioX777 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φιλική ειναι στις εκφράσεις της το καλοκαιρι μου ειχε προτεινει να πάμε για κανα μπανάκι (μαζι με κάποια αλλη) πάλι αλλα τοτε τραβιομουν με μια και δεν πηγα μαζι τους. Στην φυλαγε. 9
Invader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το να θέλει να δει το ρόλο βαράς στις συναναστροφές σου δεν παίζει;Μπορεί να θέλει να σε τσεκάρει πρώτα και μετά να προχωρήσει αν της κάνεις.Σε κάθε περίπτωση θα δεις και τις αντιδράσεις της προς εσένα.Αν της κάνεις πιθανόν να κανονίσει αυτή το επόμενο ραντεβού. 1
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Την επόμενη φορά που θα της πεις να βγείτε έξω κάλεσε κι εσύ όλη την παρέα του insomnia έτσι για σπάσιμο... Απλά να μας ειδοποιήσεις έγκαιρα.Όχι τελευταία στιγμή 13
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το να θέλει να δει το ρόλο βαράς στις συναναστροφές σου δεν παίζει;Μπορεί να θέλει να σε τσεκάρει πρώτα και μετά να προχωρήσει αν της κάνεις.Σε κάθε περίπτωση θα δεις και τις αντιδράσεις της προς εσένα.Αν της κάνεις πιθανόν να κανονίσει αυτή το επόμενο ραντεβού. Και τι νοημα έχει αυτο δηλαδη ρε φιλε? τι να τσεκάρει ακριβως περισσοτερο? ουτως ή αλλως ο καθενας στη δουλεια που βρισκεται έχει μια φημη απο πισω του έχουν βγαλει ένα ονομα οποιος και αν ειναι Την επόμενη φορά που θα της πεις να βγείτε έξω κάλεσε κι εσύ όλη την παρέα του insomnia έτσι για σπάσιμο... Απλά να μας ειδοποιήσεις έγκαιρα.Όχι τελευταία στιγμή ahahhahahaha εισαι ωραιος τύπος \m/ μη βαλουμε μονο φωτια σε καμια καφετερια οπως στις αμερικανικες ταινιες με τα παρτυ που ηθελε ο νερντ του σχολειου να κάνει εντυπωση και φωναξε ολη τη πολη!!!! Για να ερθουνε και γκομενες!!!
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φλαουτίτσα βγες από το σώμα του DDevil 19
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κλασική περίπτωση friendzonιασματος. Πιθανότατα 5% να το κανει για να σε τσεκαρει σε φιλικό προς αυτη περιβάλλον, πιθανότατα 1% να πιστευει ότι κανεις για καμια φιλη της, πιθανότητα 94% οτι πας φουλ για το σε βλέπω σαν φιλο. 2
epp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για αρχη δεν επρεπε να της ζητησεις μπροστα σε τριτο ατομο ακομα και αν ειναι φιλος σου , ποσο μαλλον στην δουλεια που μπορει να μην θελει να δωσει δικαιωματα. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το εκανες. Απο κει και περα παιζουν πολλα , μπορει να μην ενδιαφερεται καθολου και γιαυτο να κανει πασα την προταση να βγειτε παρεα μαζι , μπορει να θελει απλα να σε τσεκαρει σε ελεγχομενο περιβάλλον (παρουσια αλλων κλπ) , μπορει να μην γουσταρει γενικα τετοια παρε δωσε με κοσμο απτη δουλεια (ισχυρη πιθανοτητα και αυτη) . Οπως και να χει lessons learned αν ειναι να ζητησεις απο καποια να βγειτε ζητα το οταν ειστε οι 2 σας , τουλαχιστον θα χεις περισσοτερες πιθανοτητες η απαντηση που θα παρεις να ναι πιο ξεκαθαρη 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα