Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λες οτι οι γυναικες κανουν αυτες πρωτες την προσεγγιση πως το εννοεις;

Ερχονται και σου λενε ας πουμε οτι τους αρεσεις και θελουν να σε γνωρισουν; :P

Φυσικά και εκδηλώνουν πλέον και αυτές το ενδιαφέρον τους.

Οι γυναίκες σημερα αν πληρείς τα κριτήρια (ΤΟΥΣ) σου δίνουν το σύνθημα να προχωρήσεις, σου κάνουν νόημα ρε παιδί μου αυτές. Βέβαια παίζει και στα ίσα χώσιμο όπως το θέτεις πλέον είτε με μυνήματα είτε έξω πχ. Δεν εκτιμάει σχεδον τπτ που θα κάνει ο άλλος γι αυτή

Αν θέλει κάτι η γυναίκα το παίρνει χωρίς να ρωτήσει/μάθει τον άλλο και πολύ.-

Σιγα-σιγα το πανε ολοι ρε fotara και στο τελος ξερεις τι παιρνουν..

Οσο πιο γρηγορα πεις στην αλλη οτι σου αρεσει τοσο το καλυτερο διοτι ξεχωριζεις απο την μαζα και δεν

χανεις τον χρονο σου σε περιπτωση που η αλλη ειναι αρνητικη..Απλα ειναι τα πραγματα..

Τα μουτρα σου θα τα φας αμα πεσεις με το ποδηλατο..Σταματα να σκεφτεσαι ετσι..

Δες το σαν εμπειρια..Αλλες φορες θα σου παει καλα και αλλες φορες θα μαθεις ;)

Aυτό που θέλω να πω είναι ότι τις γυναίκες δεν τις πιάνεις. Λένε πχ ότι θέλουν τον άντρα κυνηγό/με αυτοπεποίθηση να της μιλήσει εκείνος πρώτος.

Δεκτό!

Της την πέφτεις λοιπον γεμάτος αυτοπεποίθηση ακόμα και με κομψό τρόπο, σε απορρίπτει και στο τέλος μπορεί να σε βγάλει και πεφτουλα.

Λέτε για αυτοπεποίθηση/θάρρος που τις εντυπωσιάζει κλπ. Δεν έχω βρει γυναίκα μέχρι τώρα να πει : Αχ τι παιδί ο τάδε με αυτοπεποίθηση που με προσέγγισε και του έριξα χυλόπιτα.

Ίσα ίσα σαν τρόπαια τους περιφέρουν τους άντρες τις περισσότερες φορές.

Δεν είμαι/ήμουν ποτέ φοβισμένος με τις γυναίκες, λάθος το πηρατε.

Τα έχω φάει  και εγώ τα μούτρα μου όπως και πολλοί άλλοι με τον τρόπο που περιγράφετε γι αυτό το λέω.

Κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό που γράφτηκε και από άλλα μέλη ότι δεν ξέρουν τι θέλουν και έπαψα να ασχολούμαι πλέον  με την παρτη τους. Άσε που είδα ότι αυτό μετράει σίγουρα περισσότερο από το να τρέχεις πίσω τους όπως κάνουν κάμποσοι @@ρες αγαπούληδες.

• Like 1
  • Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

fotaras ετσι είναι φιλε μου αλλα μη χαλιέσαι πάντα έχεις επιλογες ειδικα αμα μένεις Αθηνα ή Θεσσαλονικη μη μιζεριάζεις επειδή το συστημα είναι έτσι άραξε.

Το πρόβλημα είναι να εισαι επαρχια πρεπει να κατεβαίνεις συχνα Αθηνα ή να πέσεις στη λουμπα και να σε παντρολογησουν εδώ πέρα :P δε παλευεται η κατασταση στην επαρχια δεν εχεις κανενα μαγαζι της προκοπης να πας να ξεδώσεις. :( Περιμενω πως και πως την αδεια μου σε 1.5 μηνα μετράω βδομάδες πραγματικά.Παλι καλα που εχω και έναν φιλο από Αθηνα εδώ περα και κάνουμε παρεα αλλιως θα ημουν τελειως μονος μου.

ΥΓ Συμφωνω μαζι σου στο ότι δεν την πέφτεις όχι επειδή φοβάσαι αλλα επειδή καταλαβαίνεις με κάποιες ότι δεν θα βγει και τιποτα το έχουν και αλλοι αυτό το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι επαρχία είναι για αυτοκτονία η κατάσταση ειδικά αν έχεις μεγαλώσει σε Αθηνα Σαλόνικα Πάτρα.

Νιώθω σαν έναν που ειχε πάει ταξιδάκι για ενα συνέδριο στην Ταυλάνδη και μολις γυρισε πρωτη μέρα στη δουλεια ειχε μια μουρη λες και τον ειχες πυροβολήσει και ολο σιγομουρμουριζε "Πανε τα μασαζάκια καλα περνούσαμε" αχαχαχαχαχ

Δεν έχει φιλε εδω ή θα παντρευτεις ή θα περιμένεις να περάσει ο καιρος το πρωτο ουτε που το σκέφτομαι δεν ειμαι για τέτοια εγω ακουω το πρωι που συζητανε οσοι ειναι παντρεμενοι για τα παιδαια τους και νιωθω ξένος τελειως σε ολο αυτο τέσπα επιλογες ειναι αυτα .... το καλο με την επαρχια βεβαια ειναι οτι δεν τρως ωρες στους δρομους ... ειναι ησυχα εχει φυση δεν εχει καυσαεριο εχει προορισμους κοντα να πας βολτα απλα το κακο ειναι οτι δεν υπάρχουν επιλογες ειδικα στα γκομενικα πας να κανεις κατι με μια το έμαθαν ολοι αμα το κανεις και με δευτερη πάει βγηκε η ταμπέλα.

Δημοσ.

επαρχια πας να μεινεις με τη γυναικα σου! ασε που εχεις περισσοτερες επιλογες αμα εισαι παντρεμενος χαχαχχα...

Προς το παρον κρατάω καλά και με αξιοπρέπεια(περιμενω και την αδεια 1.5 μηνας ακομα!!!!) ε γιατι κάποιες σου λενε ηρθε απο την Αθηνα θα χαρμανιάσει που θα πάει θα πέσει και θα μας κάνει τα κέφια και θα τον τυλιξουμε μετα :P με την τυπισσα που λεω στο θρεντ της ειπα να έρθει μαζι μας ενα βραδυ ημουν εγω και ο φιλος μου ηρθε κανονικα περάσαμε ωραια καναμε χαβαλέ ολα οκ στο γραφειο τα ιδια μιλαμε κτλπ βεβαια δεν την ξαναπηρα τηλ ουτε αυτη εμένα. Και το έχω αφησει έτσι. Πλεον πιστευω οτι αμα θέλει να γινει κάτι μεταξυ μας θα πάρει το τηλεφωνο σαν καλο κοριτσι και θα με πάρει ενα τηλ να πάμε για καφέ εγω τις κινησεις μου τις έκανα (αυτες που νομιζα τελοςπαντων οτι δεν θα την άφηναν εκτεθειμενη αμα ηθελε και αυτη να κανει κάποια κινηση) αν δεν πάρει δεν θα κάτσω να σκάσω ηδη το έχω βαλει στο μυαλο μου οτι δεν ..... (ετσι για να μην ειμαστε και οφφτοπικ) :P

Δημοσ.

κοιτα για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα πιστευω οτι αμα σου αρεσει πολυ μην περιμενεις να παρει αυτη τηλ, μπορει και να περιμενει αυτη το ιδιο απο σενα..γνωμη μου αμα νομιζεις οτι θα περασετε καλα μαζι , πηγαινε ξηγησου οτι απλα δεν εισαι για γαμο,ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα επιστρεψεις στην αθηνα(χωρις αυτην χαχαχα)!!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι νομιζετε οτι δεν μιλάω σοβαρα? γνωρισα πριν απο αυτη μια ντοπια με την οποια ειχαμε ερωτικά σκηνικά και δεν με ταλαιπωρησε καθολου στην αρχη με το που της ειπα παμε καμια βολτα λεει ναι αμε και μολις την πηρα τηλ αμεσως μου απαντησε και μου ειπε να βγουμε και βγηκαμε οι 2 μας ουτε θα φέρω τον τάδε ουτε θα φέρω αλλους 2-3 ασχετους μαζι ειπε ουτε τιποτα και ηταν και 22 χρονων ελεος αυτη εδω ειναι 29. Σιγα μη φοβαται να βγει μονη της απλα δε γουσταρει.

Ε δεν ειναι και κανενα μωρο και αυτα περι "να δει πως κινεισαι σε παρέα" δεν τα πιστευω και πολυ αμα η αλλη γουασταρει να κανει κατι μαζι σου που κολλαει η παρέα? κοινωνιολογος ειναι? τι την νοιαζει.Η καλη μέρα απο το πρωι φαινεται δεν μπορω να ξεκινησω με την προοπτικη με βλεπει τωρα φιλικα μετα θα το γυρισει. Ειναι ταλαιπωρια δεν ξερω αμα αξιζει το κοπο.Αυτο ειναι και το βασικο μου σκεπτικο οτι εφοσον απο την αρχη εριξε την παρέα στο παιχνιδι αποφεύγει.

Εγω τα ξεκαθαρισα τα πραγματα της ειπα 2 φορές να βγουμε τη μια παρουσια ενος φιλου (εμπιστου) την αλλη μονοι μας.Να παω να της πω σε γουσταρω ξέρεις κτλπ οπως μου προτεινατε καποιοι δεν προκειται να το κανω οχι επειδη φοβαμαι κτλπ να φοβηθω τι? αλλα επειδη τη ξερω απο την δουλεια δεν θα ειναι μονοπλευρη η κατανοηση αυτο δεν εχουν καταλαβει ουτε θα παω να της πω σε γουσταρω απο τη στιγμη που δεν εχει κανει τιποτα για να βγουμε εστω μια φορα οι 2 μας ας βγουμε να το κάνω.Ο αντρας εχει χρεωθει πολλά και οι γυναικες μονιμως καβατζωνονται και σε αυτο το τομέα.Καλυτερα να ειμαστε εξαρχης ξηγημενοι για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και απωθημενα και κοντρες και φασαριες.

• Like 3
Δημοσ.

φοβαται οτι του χρονου θα πατησει τα 30 και θα ειναι ακομα ανυπαντρη!

συγνωμη δεν καταλαβα..της ειπες και δευτερη φορα μονοι σας να βγειτε?

Δημοσ.

Ναι ρε συ γιατι την πρωτη φορά ηταν μπροστα και ενας άλλος και σκεφτηκα μηπως ένιωσε άβολα.Και μου λεει συγκεντρωσε μας αυτη ηταν η απαντηση της στο τσακ ήμουν να της πω και τι ειμαι εγω ρε τυπισσα???? ο διοργανωτης των πάρτυ? :D μετα απο αυτο παρολαυτα την πηρα τηλ και της ειπα να βγουμε οι 3 μας εγω αυτη και ενας αλλος και ηρθε και περάσαμε καλα δεν μπορω να πω ηταν εξωστρεφης κτλπ εκανε πλακα μας ακουμπουσε κιιολας σε κάποιες φάσεις ... τεσπα δεν μπορω να καταλαβω τι θελει και αφου δεν ειμαι σιγουρος λεω να μην το συνεχισω. Επιλογη μου μπορει να έχω λάθος μπορει να ειμαι και σωστος.

Επισης κάτι αλλο που δεν θελω και που σκοπευει αυτη να κάνει οπως μας ειπε ειναι να αρχισει να φερνει ατομα απο τη δουλεια ..... μας το ειπε κιολας εκει που καθομασταν την αλλη φορά θα πουμε και στον τάδε να ερθει οποτε οπως καταλαβαινεις μετα απο ολα αυτα οτι δεν υπάρχει έδαφος.

Επειδη εγω απειρος δεν ειμαι σε αυτα θα τονισω οτι οσες φορές βγηκα με γυναικα και έκανα κατι ερωτικο ειτε προχωρησε σε σεξ ειτε οχι ποτε καμια δεν μου ειπε θα φέρω και την παρέα μου μαζι ισα ισα μια φορά επειδη θα κατεβαιναμε με το αμαξι ενος παιδιου να συναντησω μια κοπελα επειδη ενιωσα λιγο καβατζας της κανω θες να φέρεις μια φιλη σου γιατι θα ειναι ο φιλος μου μονος του και λεει οχι δε φερνω χαχαχα λεω οκ. Ποτε παιδια ποτε κάποια που ψηνεται και της λες να βγειτε δεν σου λεει θα φερω και φιλους μου μαζι ποτέ των ποτών. Συζητηση κανουμε τωρα το ερωτικο ενδεχομενο για μενα σε αυτη την ιστορια εχει τελειωσει απο τοτε που της ειπα και την 2η φορά και ειπε συγκεντρωσε μας.

Δημοσ.

Μήπως επειδή του χρόνου θα πατήσει τα 30 και θα αρχίσει να σκέφτεται τα περί γάμου να θέλει να βιώσει τώρα πυ προλαβαίνει καταστάσεις πάρτι με ούζα; :P

Τι να πω, κουλό μου φαίνεται να της λέει κάποιος να βγούνε και συνέχεια να του λέει φέρε και άλλα άτομα,

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως επειδή του χρόνου θα πατήσει τα 30 και θα αρχίσει να σκέφτεται τα περί γάμου να θέλει να βιώσει τώρα πυ προλαβαίνει καταστάσεις πάρτι με ούζα; :P

Τι να πω, κουλό μου φαίνεται να της λέει κάποιος να βγούνε και συνέχεια να του λέει φέρε και άλλα άτομα,

Θελει φιλικά σκηνικα για αυτο :P

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον μου αναψε κι αλλο φαναρι  :mrgreen:  :shifty:  τα εχει με αλλον απο τη δουλεια!!!!!

ενταξει εχεις δικιο, αμα ακους τετοιες απαντησεις  "..συγκεντρωσε μας.." αισθανεσαι λιγο μαλα@@@@@κας!

Δημοσ.

Εκεί που σου πέταξε το "συγκέντρωσέ μας", έπρεπε να απαντήσεις:
"κοίτα {...προσφώνηση / όνομα...........}, δεν έχω πρόβλημα να βρούμε και άλλους στην συνέχεια, αλλά εγώ σε κάλεσα γιατί θέλω να βγούμε μαζί, οι δυο μας....comprende?"

(ο τόνος σου δεν θα είναι φοβισμένος, αλλά σοβαρός ε.. ούτε γέλακια, ούτε δισταγμός)

Περιμένεις απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, αλλά θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Δοκιμασμένο, δουλεύει 99% σε τέτοιες περιπτώσεις  :P

Αν είναι αρνητική στο να βγείτε μαζί μετά το παραπάνω, προχώρα παρακάτω.
Μην ξαναβγείς σε παρέα μαζί της, μην ξανασχοληθείς, τυπικές κουβέντες μόνο.

Και κακώς έκανες πίσω και βγήκατε μπούγιο.

• Like 3
Δημοσ.

μετα απο αυτο παρολαυτα την πηρα τηλ και της ειπα να βγουμε οι 3 μας εγω αυτη και ενας αλλος και ηρθε και περάσαμε καλα δεν μπορω να πω ηταν εξωστρεφης κτλπ εκανε πλακα μας ακουμπουσε κιιολας σε κάποιες φάσεις ... τεσπα δεν μπορω να καταλαβω τι θελει

Επειδη εγω απειρος δεν ειμαι σε αυτα θα τονισω οτι οσες φορές βγηκα με γυναικα και έκανα κατι ερωτικο ειτε προχωρησε σε σεξ ειτε οχι ποτε καμια δεν μου ειπε θα φέρω και την παρέα μου μαζι

Πλάκα κάνεις, έτσι; Έχει δίκιο ο απο πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...