AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Troll mode on: Μα καλά, μόνο 3 άτομα βγήκατε? Troll mode off.... Πόσες σελίδες πρέπει να γραφτούν για να καταλάβεις οτι πρέπει να βγείτε οι δυο σας? Γιατί έκανες το ίδιο λάθος 2 φορές? Η ξεκαθάρισε της τι θες ή σταμάτα να ασχολείσαι για να δεις τις αντιδράσεις της αν ενδιαφέρεται.
toshd3000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 οχι να της πεις "μου αρεσεις" για να βγειτε.. να βγειτε για να της πεις "μου αρεσεις" ή οτι αλλο τελοσπαντων! ή ειναι χαζοχαρουμενη ή δεν ενδιαφερεται! αλλα μαλλον δν ενδιαφερεται απλα να περασει καλα, μη το πολυζοριζεις θα μπλεξεις!!! 1
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μην βγαίνεις ραντεβού με γυναίκες από τον χώρο της εργασίας σου, αν πάει στραβά η δουλειά θα το μετανοιώσεις πικρά. 3
beatshooter Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ρε σεις αμα η γκομενα γουστάρε θα βγαίναν δεν θα αρχιζε τα φιλοσοφικά. Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται ο τράγος. Οπότε τέλος κ πας παρακάτω. Μη νομίζει κιολας οτι το νινι της είναι από χρυσό! 2
DDevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τσίμπησες Ακυρο . Δεν πειράζει τουλάχιστον δεν εκτεθήκαμε , καλυφτηκε μετα που βγηκαμε οι 3 μας.... μου εδωσε και αυτή την ευκαιρια να το καλυψω με την προφαση της παρέας οποτε αν τυχον στο μελλον ακουσω καμια μλκια έχω πάτημα. Με ένα σμπαρο 2 τρυγωνια και καταλαβα ότι δεν ψηνεται και καλυφτηκαμε. Εγω ικανοποιημένος είμαι και φευγω για άλλα και συνεχιζουμε να εχουμε μια επαφη γεια σου τι κανεις πως εισαι κτλπ και αμα ποτε θελει ξαναβγαινουμε και φιλικα ολοι μας αρκει να μη φερει κανεναν από τη δουλεια που δεν πολυγουσταρω. Καλα να είναι η κοπελα δε πειραζει επιλογες είναι αυτά. Ειμαι από τους παικτες που αμα δεν είναι σιγουροι για την απαντηση σταματάνε κρατανε οσα έχουν και αποχωρουν. Ευκαιριες θα ξαναερθουν στο μελλον.Eπισης είμαι από εκεινους που δεν εχουν κανενα πρόβλημα να κοψουν την καλημέρα σε οσες παριστανουν τις φιρμες και ντιβες. Ντεκαβλε σκηνικα ξενερωτικα να κυνηγαει ο αντρας την γυναικα για να γινει φάση .... μέχρι να την ριξεις θα σου έχει πέσει.
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ολοι τρώμε ακυρο δεν σημαίνει κάτι ουτε εκτίθεσαι. Μια συμβουλή ως μεγαλύτερος. Οταν βλέπεις μπερδεμένες καταστάσεις που δεν μπορείς να εξηγήσεις κάνεις μεταβολή και πάς για άλλα. Σε αντίθετη περίπτωση χάνουμε τον χρόνο μας. 4
DDevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ολοι τρώμε ακυρο δεν σημαίνει κάτι ουτε εκτίθεσαι. Μια συμβουλή ως μεγαλύτερος. Οταν βλέπεις μπερδεμένες καταστάσεις που δεν μπορείς να εξηγήσεις κάνεις μεταβολή και πάς για άλλα. Σε αντίθετη περίπτωση χάνουμε τον χρόνο μας. Δεν σημαινει συμφωνω αλλα μη γινουμε και χυλοπιτάκηδες υπήρχε ή υπάρχει μια κατηγορια που ολο λέγανε παω σε αυτην πηγα σε εκεινη εκανα αυτό εκανα εκεινο και στο τελος τους ρωτούσες ωραια ρε παιδι μου και που κατεληξε τελικα? και εκει σου ελεγαν εεε να δεν πειράζει παιξαμε και χάσαμε κτλπ. Το να κυνηγας συνεχεια και στο τελος να μη φάς είναι μλκια. Το θεμα είναι να κανουμε στοχευμενο κυνηγι -.- συμφωνω επισης 100% με τις μπερδεμένες καταστασεις. Οσοι εχουν εμπειριες ας τις καταθεσουν να κινηθεί ετσι το θρεντ όχι σε στυλ επικριτικο εγω τις κινησεις μου τις έχω κανει δεν προκειται να κανω κατι διαφορετικο .... για συζητηση το ανοιξα το θρεντ ξερω τι μου γινεται με αυτην. Κατι που επισης δεν μ αρεσε είναι ότι έχει στυλ παρτάκια πχ μια φορά την ήθελα κάτι να την ρωτησω για την δουλεια και δεν σηκωσε το τηλ επισης μια άλλη φορα της ειπα απλα να έρθει πιο νωρις να με βοηθησει σε κάτι και μου ειπε ότι αυτό δεν συνηθίζεται. Της ειπα οκ και τις προαλλες που μου ζητησε αυτή κάτι της ειπα ότι δεν μπορω και δεν εχω χρονο ετοιμος ημουν να της πω δεν συνηθίζεται να στο φτιάξω εγω Καποιες νομιζουν ότι ειμαστε χαζοι και είναι λαθος τους αυτό. 1
ca6mio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γουσταρει η γκομενα αλλά δεν θέλει να την πεις εύκολη.
g_alkis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ναι λιώνει, απλά το έχει κάνει με όλο το προσωπικό εκτός από αυτόν 2
toshd3000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 καλα αυτες οι φρασεις {"αυτο δεν συνηθιζεται".., "συγκεντρωσε μας"...} δε σου χτυπησαν καμπανακι ΄φυγε μακρυα΄?! να ξερεις οτι αμα καταφερεις και κανεις κατι μαζι της θα το κανει βουκινο σ'ολους στη δουλεια σου....μακρυαααα!!! επισης να ξερεις οτι αμα κλασεις θα το μαθει το αφεντικο σου απο αυτην..ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω!!!
zappy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μ όσα λες καλύτερα να την αποφεύγεις κιόλας βασικά το κόβω να παίζει με πολλους για να κάνει τη ζωή της εύκολη 2
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μ όσα λες καλύτερα να την αποφεύγεις κιόλας βασικά το κόβω να παίζει με πολλους για να κάνει τη ζωή της εύκολη Ναι ξέρω βασικα μου εκανε κακη εντυπωση που όταν την ειχα πάρει τηλ από την δουλεια ουτε καν φιλοτιμηθηκε να πάρει πισω σιγα μια ερωτηση θα της έκανα ... εγω στη θεση της θα έπαιρνα ένα τηλ μετα ρε παιδι μου να δω τι γινεται σιγα ποσο θα με απασχολουσε? 5 λεπτά? και μετα έρχεται και σου λεει "αααα εσυ ξέρεις από αυτό θα με βοηθήσεις εδώ???" ε όχι δεν θα σε βοηθησω ουτε εγω εσυ το εκανες όταν έπρεπε? τι είμαι εγω το κοροιδο? εχω και εγω τις δουλειες μου. Κοιτα εγω θα την ξαναεπαιρνα να βγουμε φιλικα δεν εχω κολλημα ουτε καψουρεύομαι ευκολα κάποια ειδικα αμα δεν υπάρξει και σεξουαλικη επαφή 30 ειμαστε αλλα αμα είναι να μου φερει ολη την κομπανια από την δουλεια εγω εχω αποφασισει να είμαι τυπικος και να κρατησω αποστασεις από την αρχη που ηρθα εδώ το καλοκαιρι έτσι το έκανα. Οποτε γενικα από ότι το λες και εσυ παιζει να είναι μυστηρια
βασίλης33 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια. καταλαθος ποσταρα εδω. εγω γραφω ποιο πανω συνηθως. στα νερντ τοπικς. και παλι καλημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα