xpapias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι λιώνει, απλά το έχει κάνει με όλο το προσωπικό εκτός από αυτόν ρε τη ρουφιανα χαχαχαχαχχα!!!! Οχι, αυτός είναι ο ορισμός της ...ριόλ@ς! http://www.slang.gr/lemma/1259-kariola
vsl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια. καταλαθος ποσταρα εδω. εγω γραφω ποιο πανω συνηθως. στα νερντ τοπικς. και παλι καλημερα 01:48 στο Νέο Ψυχικό είναι μέρα; Αν ναι, πες το εδώ, μπορεί να σχετίζεται. http://www.insomnia.gr/topic/589831-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CE%AF%CF%83%CF%89%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8D%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84/
xpapias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 01:48 στο Νέο Ψυχικό είναι μέρα; Αν ναι, πες το εδώ, μπορεί να σχετίζεται. http://www.insomnia.gr/topic/589831-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CE%AF%CF%83%CF%89%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8D%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84/ Εντάξει το παιχνίδι για τον TS είναι χαμένο. Vsl θα διαφωνήσω μαζί σου: Morning is the period of time between midnight and noon or, more commonly, the interval between sunrise and noon. [1] Morning precedes afternoon, evening, and night in the sequence of a day. Originally, the term referred to sunrise. https://www.google.ch/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Morning&ved=0CBsQFjAAahUKEwj0yYPNqpvJAhWLvxQKHcr2D1M&usg=AFQjCNFT5jzW657vFVPfvfxAwEfgESaTaQ&sig2=cp19clKgbwPqJoA7mKcVnw
vsl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Vsl θα διαφωνήσω μαζί σου: Morning is the period of time between midnight and noon or, more commonly, the interval between sunrise and noon. [1] Morning precedes afternoon, evening, and night in the sequence of a day. Originally, the term referred to sunrise. https://www.google.ch/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Morning&ved=0CBsQFjAAahUKEwj0yYPNqpvJAhWLvxQKHcr2D1M&usg=AFQjCNFT5jzW657vFVPfvfxAwEfgESaTaQ&sig2=cp19clKgbwPqJoA7mKcVnw Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι τέτοιο όταν το πόσταρα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να βλέπω/ακούω καλημέρα τέτοιες ώρες. It's not right for me. 2
fotaras13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια περιμενεις να σου πει να πατε για καφε? Μην σκασεις γιατι δεν θα παρει για καφε,αν σε παρει ,μπορει απλα να σου πει κανα γεια τι κανεις [φυσικα αμα ερθει σε επεφη μαζι σου της λες εσυ ξανα].Αμα περιμενεις για να σου πει η ιδια ... Ο φίλος ΤS παίζει αρκετά καλά μπάλα απο ότι μας λέει, οπότε δε χρειάζεται να τον μειώνουμε δεν έκανε και τιποτα τρομερο. Επίσης ενδεχομένως να του έχουν δοθεί και δικαιώματα... Το καλύτερο είναι να σταματήσει να ασχολείται αλλά να κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση απέναντι της πιθανόν και αδιαφορίας και ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει με γυναίκες...
DDevil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και αν ετρωγες ακυρο τι θα γινονταν?Εχθες ειχα ραντεβου,της ειχα πει πριν 4 μερες,Τεταρτη10 η ωρα θα ειμαι απο το σπιτι σου να ερθω να σε παρω να παμε γιοα ποτο.Οκ η γκομενα.8 η ωρα με παιρνει τηλεφωνο και μου το ακυρωνει οτι τηξς ετυχε κατι και δεν μπορει[2 ωρες πριν βγουμε].Εγω ρελαξατος ,χεστηκα υφος.Με πειραξε?Ναι ,θα μπορουσα να της ριξω μερικα καντηλια γιατι το εκανε επιτηδες,αλλα δεν το εκανα. Και ξερεις κατι,στα παπακια μου τελειως,γιατι εχω να βγω και με αλλες.Το θεμα ειναι να μην κολλας με μια ,απλα ειναι μια γκομενα,αυτη χανει. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εσυ πρεπει να κανεις την δουλεια σου ,δεν σε νοιαζει τι θα πει,πως θα το σκεφτει ,κτλ.Τωρα αν δεν θελει ,εσυ επαιξες σωστα μπαλα . Τη ρώτησες τι της έτυχε? και εγω το εχω κανει όπως το λες αλλα δεν είμαι σιγουρος αμα είναι σωστο γιατι η άλλη σου λεει του το ακυρωνω και δεν βγαζει άχνα καμια φορά αμα το παιζεις και πολύ χαλαρος σε περνάνε και για μλκα... ή ότι δεν ενδιαφέρεσαι μπορει να το εκανε και για να σε τσεκάρει τη 1η φορά εμενα αμα μου ξανατυχει κατι παρομοιο θα αντιδράσω διαφορετικά αυτή τη φορά θα τους την πώ "κατσε ρε δεν είχαμε κανονισει? τι είμαι εγω μπαλάκι? και ηθελα και να σε δώ.Δεν ξηγιέσαι ωραια." θα μπορουσε να είναι μια απαντηση. Τουλάχιστον να της την πεις να μην σε περάσει ότι εισαι τελειως τραλαλά και εγω ετσι το εχω κανει όπως εσυ αλλα δεν είμαι σιγουρος ότι είναι παντα σωστο.Το μπαλάκι παει πάνω της.Μπορεις ανετα να της την πεις γιατι ηδη δεχτηκε να κανονισετε οι 2 σας δεν μπορει να ξεφυγει ευκολα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2015 από DDevil
vrwmiaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Όσες μέρες κάνει να σε δώσει να φας γλυκό ψωμί, τόσες μέρες θα έχεις κλειστό το κινητό μετά το σπρώξιμο.στρώνει χαρακτήρα έτσι και ξεκαβαλά το καλάμι. 1
DDevil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Όσες μέρες κάνει να σε δώσει να φας γλυκό ψωμί, τόσες μέρες θα έχεις κλειστό το κινητό μετά το σπρώξιμο.στρώνει χαρακτήρα έτσι και ξεκαβαλά το καλάμι. χαχαχα εγω για αυτό δε μπαινω στη διαδικασια να ανεχτω να με ταλαιπωρησει κάποια για να μην έχω μετά τέτοια απωθημένα. Μετα ετσι θα πάει .... θα σου κανει μλκιες θα της απαντας μετα παλι αυτή κ.ο.κ
*nenya* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αμα θελει να τσεκαρει να βρει καναν μαλακα να το κανει.Οταν καποιος εχει ραντεβου εχει ραντεβου,και αμα γινει κατι[ποτε δεν ξερεις],δεν σε παιρνουν 1 ωρα πριν για ακυρωση.Εμφανεστατα το εκανε επιτηδες.Κλαιν. Μα είναι τόσο απλό! Μια ώρα πριν είναι που θυμήθηκε ότι έχει αγόρι βρε 2
toshd3000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μα είναι τόσο απλό! Μια ώρα πριν είναι που θυμήθηκε ότι έχει αγόρι βρε ειχε κανονισει και με αλλους (γιατι το κοριτσι δν μπορει να μεινει χωρις ραντεβου!) και ειχε βαλει σειρα προτεραιοτητας...μαλλον της εκατσε το καλο και τα αλλα τα ακυρωσε!!! 1
sargio01 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αυτό λες ή έπαιζε με δυο και στον άλλο έδινε περισσότερες πιθανότητες;; (κοινώς πέταξε όταν την πήρε τηλέφωνο) edit: με πρόλαβαν χαχαχα 1
marge Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μα είναι τόσο απλό! Μια ώρα πριν είναι που θυμήθηκε ότι έχει αγόρι βρε Πολλες φορες συμβαινει ακριβως ετσι. Για να μη πουμε γι'αυτες τις φορες που το θυμαται κανεις πανω στο σεξ, εκει να δεις αμηχανια.
*nenya* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αλλά εκεί είπαμε, 'Όχι πολύ βαθιά! Έχω αγόρι!' 2
DDevil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αμα θελει να τσεκαρει να βρει καναν μαλακα να το κανει.Οταν καποιος εχει ραντεβου εχει ραντεβου,και αμα γινει κατι[ποτε δεν ξερεις],δεν σε παιρνουν 1 ωρα πριν για ακυρωση.Εμφανεστατα το εκανε επιτηδες.Κλαιν. Καλα εννοείται ότι συγκαταλέγεται στην κατηγορια των γιδιών ... σοβαρη κοπέλα (ακομα και για σεξ αν ηθελε μονο) δεν θα το εκανε αυτό. Μηπως της έτυχε τιποτα μονο και δεν στο ειπε τπτ σοβαρό. Αμα δεν ηταν σιγουρη να σου ελεγε ξέρεις θα σε παρω εγω αμα είναι να κανονίσουμε μολις βρω χρονο κτλπ γιατι εχω κατι έκτακτο αυτή τη περιοδο και απλα να μην σε επαιρνε ποτε δεν σου ειπε κατι σιγουρα για να είναι φαουλ αυτή μετά , όχι να σου λεει την τάδε ωρα εκει και μετα να στο ακυρωνει... πας καλά θα της ελεγα? εγω για να βγουμε ακυρωσα κατι άλλο μην τη ξανακανεις αυτή τη μλκια. Παντως με τέτοια σουργελα εχω καιρο να μπλέξω μπορει και χρονια ισως επειδή φαινονται ευκολα αυτές γενικοτερα οποτε δεν παω και εγω να κάνω κινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα