TriLoBiTe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Έτσι, βάλε τάξη άρχοντα του Σκότους, πες κι ένα καλό λόγο για τις Σέρρες μη μας πάρουν με τις πέτρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Έτσι, βάλε τάξη άρχοντα του Σκότους, πες κι ένα καλό λόγο για τις Σέρρες μη μας πάρουν με τις πέτρες. Μόνο και μόνο για την μπουγάτσα σας (αυτό δεν παράγετε εκεί σας παραδέχομαι ρε αδέρφια. Για όλα τα υπόλοιπα όμως, όχι τόσο.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ^σωστότατος, αλλά έχω παραδεχτεί και σχεδον αποδεχτεί πως πια δεν κατέχω καμία απο τις 5 γλώσσες, πλην μαθηματικών, που επικοινωνώ. Και την μπασκετικη. 1
g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω μπλεξει ποτε με Σερραια. Μην το κάνεις ποτέ
kfyros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Την επόμενη φορά που θα της πεις να βγείτε έξω κάλεσε κι εσύ όλη την παρέα του insomnia έτσι για σπάσιμο... Απλά να μας ειδοποιήσεις έγκαιρα.Όχι τελευταία στιγμή ειδικά αν είναι καλό. πάντως υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στη δουλειά και στη γειτονιά δεν.... Ισχύει όμως για τους παντρεμένους..
Anastazio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Έχεις παρατηρησει οτι ακομα και αν γουσταρουν απο ενα σημειο κ μετα θέλουν παρακαλια ή ειναι η ιδέα μου? Μπα,παρακαλια ισως θελει καμια πιτσιρικα 20 και κατω οι υπολοιπες αν γουσταρουν το πακετο ουτε τα ρεστα κοιτανε. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν έπρεπε να της το πεις μπροστά σε άλλον. Μάλλον βρήκε δικαιολογία για να σε αποφύγει.
kfoynt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Γράψε την στα μεγαλοπρεπή σου @@ και βγες με την παρέα σου για μπυρες.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μόνο και μόνο για την μπουγάτσα σας (αυτό δεν παράγετε εκεί σας παραδέχομαι ρε αδέρφια. Για όλα τα υπόλοιπα όμως, όχι τόσο. Μπερδεγουέεις, εγώ είμαι απ' τον Τρίλοφο (μέσα)
g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μπερδεγουέεις, εγώ είμαι απ' τον Τρίλοφο (μέσα) Έχει έρθει το ιντερνετ στον Τρίλοφο;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λίγα τα λόγια σου για το Παρίσι της Μακεδονίας, το μικρό Παρίσι όπως συνηθίζουμε να λέμε οι Τριλοφίτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λίγα τα λόγια σου για το Παρίσι της Μακεδονίας, το μικρό Παρίσι συνηθίζουμε να λέμε οι Τριλοφίτες. Αααα και οι 6 σας το λέτε μικρό Παρίσι; Τι γλυκούτσικο μωλέ:3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα