Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι, βάλε τάξη άρχοντα του Σκότους, πες κι ένα καλό λόγο για τις Σέρρες μη μας πάρουν με τις πέτρες.

Δημοσ.

Έτσι, βάλε τάξη άρχοντα του Σκότους, πες κι ένα καλό λόγο για τις Σέρρες μη μας πάρουν με τις πέτρες.

Μόνο και μόνο για την μπουγάτσα σας (αυτό δεν παράγετε εκεί;) σας παραδέχομαι ρε αδέρφια. Για όλα τα υπόλοιπα όμως, όχι τόσο.

Δημοσ.

^σωστότατος, αλλά έχω παραδεχτεί και σχεδον αποδεχτεί πως πια δεν κατέχω καμία απο τις 5 γλώσσες, πλην μαθηματικών, που επικοινωνώ.

Και την μπασκετικη.

• Like 1
Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα της πεις να βγείτε έξω κάλεσε κι εσύ όλη την παρέα του insomnia έτσι για σπάσιμο... :P Απλά να μας ειδοποιήσεις έγκαιρα.Όχι τελευταία στιγμή :-D

ειδικά αν είναι καλό.

πάντως υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στη δουλειά και στη γειτονιά δεν....

Ισχύει όμως για τους παντρεμένους.. :P

Δημοσ.

Έχεις παρατηρησει οτι ακομα και αν γουσταρουν απο ενα σημειο κ μετα θέλουν παρακαλια ή ειναι η ιδέα μου? 

Μπα,παρακαλια ισως θελει καμια πιτσιρικα 20 και κατω οι υπολοιπες αν γουσταρουν το πακετο ουτε τα ρεστα κοιτανε.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο και μόνο για την μπουγάτσα σας (αυτό δεν παράγετε εκεί ;) σας παραδέχομαι ρε αδέρφια. Για όλα τα υπόλοιπα όμως, όχι τόσο.

Μπερδεγουέεις, εγώ είμαι απ' τον Τρίλοφο (μέσα)

Δημοσ.

Λίγα τα λόγια σου για το Παρίσι της Μακεδονίας, το μικρό Παρίσι όπως συνηθίζουμε να λέμε οι Τριλοφίτες.

Δημοσ.

Λίγα τα λόγια σου για το Παρίσι της Μακεδονίας, το μικρό Παρίσι συνηθίζουμε να λέμε οι Τριλοφίτες.

Αααα και οι 6 σας το λέτε μικρό Παρίσι; Τι γλυκούτσικο μωλέ:3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...