*nenya* Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Φίλοι μου ότι λεει ο τίτλος. Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε (μπροστα εκεινη την ώρα ηταν και ένας φιλος μου συνάδελφος βεβαια) και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας. Τι πιστευετε? αποφευγει να βγουμε οι 2 μας? εγω πιστευω το απέφυγε έμμεσα. Αξιζει να βγω μερικές φορές και με άλλους μαζι με τη σκέψη οτι κάποια στιγμη θα βγουμε οι 2 μας? ή την αφηνω και πάμε για άλλα? πειτε καμια γνώμη. Ωχ ρε συ, έχω παρόμοιο πρόσφατο σκηνικό στη δουλειά [δεν θα σ'αρέσει]: Ήμουν μόνη στην κουζίνα να φτιάξω καφεδάκι και τσουπ έρχεται δίπλα μου ένας συνάδελφος από άλλο γραφείο [δεν ήξερα καν τ'όνομά του, τον είχα δει άλλες 2-3 φορές στην κουζίνα και λέγαμε το τυπικό 'γεια' και άλλη μια φορά με πέτυχε στο τραίνο με μια φίλη μου]. Μου συστήθηκε ευγενικά, του είπα κι εγώ το όνομά μου και αμέσως μου πετάει την ατάκα 'Καλά, εμείς πότε θα βγούμε για κανα ποτό; Έχω δει κάτι ωραία μπαράκια στο Ηράκλειο.' Πήρα την ξαφνιασμένη φάτσα για λίγο και του είπα 'ΟΚ! Αν θες το κανονίζουμε κάποια στιγμή μ'εκείνη την φίλη μου που μας είχες πετύχει, μιας που μένει Ηράκλειο εκείνη και ξέρει καλύτερα πού να πάμε!' Μετάφραση: ΑΝ ήμουν single και ΑΝ με ενδιέφερε ο συγκεκριμένος τότε θα του είχα πει ναι, να κανονίσουμε οι ΔΥΟ μας και όχι να φέρω και κόσμο μαζί. Για να μην του πω κατάμουτρα 'όχι', του είπα να βγούμε όλοι μαζί. Το έπιασε πάντως, το πήρε το μήνυμα και δεν ξανάκανε άλλη κίνηση. Οπότε DDevil δεν ξέρω...μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα που λες να είναι απλά πιο ντροπαλή, αλλά παίζει και το σενάριο να μην γουστάρει και γι'αυτό κι εκείνη να ήθελε νά'στε με παρέα και όχι τα δυο σας. Καλή τύχη!! 2
marge Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλα, δε ξερω τι μυριζει πιο πολυ εδω μεσα, ο σεξισμος ή η κοινωνικη ανικανοτητα.
DDevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλα, δε ξερω τι μυριζει πιο πολυ εδω μεσα, ο σεξισμος ή η κοινωνικη ανικανοτητα. Δεν έχεις δικιο τα παιδια έχουν ενδιαφέρουσες αποψεις σε αυτο που λεει ο τσακωνας δεν έχει άδικο. Ας μην ειμαστε επικριτικοι και προσβλητικοί χωρις να καταλαβαινουμε πως ακριβως το λέει ο αλλος.Απο το Ιντερνετ γινονται παρεξηγησεις. Ενας αλλος μου έγραψε πιο πάνω για σάλια.Αστεια ποστ ειναι αυτα να ξέρετε.
tsakonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλα, δε ξερω τι μυριζει πιο πολυ εδω μεσα, ο σεξισμος ή η κοινωνικη ανικανοτητα. Η κλανια σου 1
Razor_7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλα, δε ξερω τι μυριζει πιο πολυ εδω μεσα, ο σεξισμος ή η κοινωνικη ανικανοτητα. Εντατικά σεμινάρια όλοι σας και άμεσα!
fotaras13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Λαθος στο πρωτο σκελος, οι γυναικες θελουν αυτοπεποιηθηση.Δε πας σιγα σιγα, πας φουλ επιθεση δειχνοντας τι θελεις , κυριως οτι ξερεις πως να το παρεις... στην αρχη θα κολλησει λογικα, αλλα μεσα της καηκε... Αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει πάω και την πέφτω σε ότι μ αρέσει λάθος σας το έχουν περάσει οι γυναίκες αυτό για να ξέρουν ποιους θα έχουν του χεριού τους και απο ποσους θα παρουν επιβεβαιωση... Αυτός είναι και ο λόγος που μετα μετράνε χυλόπιτες όλοι και αναρωτιούνται. Πάει ο καιρός που διάλεγε ο άντρας, σήμερα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί αποκλειστικά υπερ της γυναίκας. Αυτή διαλέγει πάρτε το χαμπάρι, αν δεν δείξει κάτι ουσιαστικά δεν θέλει. Στις μέρες μας το συχνότερο εξάλλου ειναι να κάνουν αυτές πρώτες την προσέγγιση.
hliastsek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλα, δε ξερω τι μυριζει πιο πολυ εδω μεσα, ο σεξισμος ή η κοινωνικη ανικανοτητα. Τιποτα απο τα 2, κατι αλλο μυριζει http://www.insomnia.gr/topic/585316-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-wc 1
vsl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τιποτα απο τα 2, κατι αλλο μυριζει http://www.insomnia.gr/topic/585316-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-wc Ξύνεις πληγές
ribo7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτοπεποίθηση είναι να μη κολλάς να μιλήσεις. Το να την πέφτεις σε οποιαδήποτε είναι θράσος (με την αρνητική έννοια το λέω). Ειδικά αν δεν έχει υπάρξει έστω ένα κάποιο eye contact, απορώ πως την πέφτουν έτσι στη ψύχρα. Όσον αφορά το αρχικό post, το θέμα είναι πως εκφράζεις ξεκάθαρα τις προθέσεις σου σαν άντρας και δε μπαίνεις στη λογική "τι να σκέφτεται, γιατί μου είπε αυτό, γτ το άλλο". Αυτό το κάνουν κοριτσάκια 13χρονα. Άν φας το άκυρο σου, προχωράς παρακάτω. Αν πάλι ήταν άκυρο λόγω λάθος τακτικής, το κοιτάς. Αρκεί να είσαι ξεκάθαρος. 3
DDevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτοπεποίθηση είναι να μη κολλάς να μιλήσεις. Το να την πέφτεις σε οποιαδήποτε είναι θράσος (με την αρνητική έννοια το λέω). Ειδικά αν δεν έχει υπάρξει έστω ένα κάποιο eye contact, απορώ πως την πέφτουν έτσι στη ψύχρα. Όσον αφορά το αρχικό post, το θέμα είναι πως εκφράζεις ξεκάθαρα τις προθέσεις σου σαν άντρας και δε μπαίνεις στη λογική "τι να σκέφτεται, γιατί μου είπε αυτό, γτ το άλλο". Αυτό το κάνουν κοριτσάκια 13χρονα. Άν φας το άκυρο σου, προχωράς παρακάτω. Αν πάλι ήταν άκυρο λόγω λάθος τακτικής, το κοιτάς. Αρκεί να είσαι ξεκάθαρος. Κάποιος ο οποιος προτεινει έξοδο ειναι ξεκαθαρος οσο χρειάζεται τα υπολοιπα θα έρθουν αμα το θέλει και η άλλη πλευρά ειδαλλως μπαινεις στη λογικη να δινει αυτη το ρυθμο και να χορευεις εσυ σε στυλ οχι δεν μου το ειπες σωστα και ξαναπες το και φερε μου και λουλουδια και πες το μου οταν δεν θα εχω πονοκεφαλο κτλπ κτλπ και οχι το ειπες μπροστα στη φιλη μου κτλπ κτλπ να σε κοροιδευει δηλαδη κ να σου παριστανει την κάποια.Μικρολαθη κάνουμε ολοι κανεις δεν ειναι 100% κοινωνικα αλανθαστος.Ας μη κοροιδευομαστε θνητοι ειμαστε οχι θεοί. Συμφωνω σε αυτο με την αυτοπεποιθηση επισης συμφωνω και στο οτι μπορω να το αφησω ανοιχτο και βλέπουμε. Διαφωνω στο οτι επιλέγουν μονο οι γυναικες... και ο άντρας σημερα εχει μεγαλη δυναμη ειδικα αμα έχει λεφτά στη τσέπη του κ μυαλο. Μπορει να βγει ενα βραδυ και να πάει με οποια θέλει.Ειδικα στις πρωετυουσες οι επιλογες ειναι αμετρητες..... εχε χαρη που ηρθα επαρχια και κανω υπομονη στις άδειες που κατεβαινω Αθήνα YΓ Αντε ας βγουμε και ολοι μαζι στη τελικη και ας μεινει ανοιχτο αλλα αυτο το μαζεψε μας μου εκανε καπως πως να τους μαζεψω δηλαδη??? ποιος ειμαι να πουμε ο Βαν Γουαιλντερ η Ψυχη του Πάρτυ?
fotaras13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη να πας να μιλησεις σε μια κοπελα που σου αρεσει ειναι πεσιμο?Αληθεια? Είναι πολύ υποκειμενικό το τι θεωρώ εγώ αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίσω μια γυναίκα με το τι θεωρεί ένας άλλος. Το θέμα όμως είναι πώς το παίρνουν οι γυναίκες... Οι γυναίκες λοιπόν δε φαίνεται να εντυπωσιάζονται καθόλου. Ούτε με χυδαίο πέσιμο αλλά ούτε και με προσέγγιση... αυτοπεποίθησης που γράφτηκε .. Για τις γυναίκες σήμερα αυτά είναι το ίδιο και δε φέρνουν αποτέλεσμα. Ναι ψαξε εσυ κανα μηνα ,να γινει stalker ,τι εχει τι κανει πως ειναι ,πως πενρα τι της αρεσει ,και μετα να κανει κινηση.Μετα κανας αλλος πιο μαγκας θα στην εχει αρπαξει ηδη. Eγώ προσωπικά δεν ψάχνω απολύτως τπτ φίλε με το πώς/πότε θα μιλήσω σε κάποια. Έχω πλήρη επίγνωση του τι ψάχνει σήμερα να βρει η γυναίκα, δε πεφτω θύμα της ότι ψάχνει κάποιον με "καλή καρδιά", "χιούμορ" και "αυτοπεποίθηση". Στο τελευταίο ειδικά γελάω, αν μετρούσε η αυτοπεποίθηση σχεδόν όλοι με σχέση θα ήταν, οι άντρες εκδηλωνόμαστε τις περισσότερες φορές. Δευτερεύοντα/τρίτεύοντα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά για τις γυναίκες σήμερα και οδηγούν συνήθως στην αποτυχία.
Vapir Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 για εμένα αυτοπεποίθηση ειναι μια φυσική υποκατάστατη αίσθηση σαν αυτή της κοκαΐνης , πολύ μικρότερη αλλα χωρίς επιπτώσεις στην υγεία μας και με διάρκεια 24/7 1
DDevil Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μιλάμε με οικειοτητα στη δουλεια και μια χαρά αλλα για την εξοδο κολλαω στο οτι θέλει να φέρει ατομα απο τη δουλεια και μαλιστα ο ενας ειναι και προισταμενος και δε γουσταρω τέτοια ανοιγματα απο τη δουλεια θελω να κρατησω μια αποσταση ειναι θεμα τακτικής μπορει να ειμαι λάθος αλλα ειναι επιλογη μου. Αν δεχτει να πάμε εγω και ο φιλος που ξέρω απο Αθηνα και αντε αλλο ένα ατομο καλως .... προισταμενους μαζι κτλπ δε γουσταρω δε γινεται ο προισταμενος το πρωι να σου κανει μια παρατηρηση πχ και το βραδυ να τα πινετε μαζι. Θα μου πεις μπορει να το βλεπεις ετσι εσυ και ο προισταμενος να ειναι κομπλέ , εεε οταν κάνει παρατηρηση οχι προσβλητικη μεν αλλα ειναι παρατηρηση σε εναν συναδελφο μας οτι δεν του μιλησε οπως προβλέπεται μπροστα σε άλλους (και σιγα δεν του ειπε και τπτ απλα να μην του δινει και άλλες δουλειες που δεν ειναι στην αρμοδιοτητα του) Ε ΤΟΤΕ Καταλαβαινεις οτι κάποιοι το βλέπουνε αλλιως οποτε κολλητηλικια δεν γινονται. Αυριο θα της το κανω πιο ξεκαθαρο αμα την παρω τηλ παντως και βλεπουμε 1
sadako-san Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αυριο θα της το κανω πιο ξεκαθαρο αμα την παρω τηλ παντως και βλεπουμε Βρε μια χαρά ξεκάθαρο είναι. Δεν γουστάρει. 2
toshd3000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 συγνωμη που δν εχω διαβασει ολα τα ποστ αλλα η γνωμη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που εισαι επαρχια(χωριο η κωμοπολη εννοεις?!) και εκανες κινηση μπροστα σε αλλους παλι καλα που πηρες και τετοια απαντηση χαχα..βγητε ολοι μαζι γιατι μονοι σας δν το βλεπω να γινεται ετσι για ξεκαρφωμα οτι ειστε μονο φιλοι αμα θελει να κανει κατι μαζι σου θα το κανει αλλα μακρυα απο τα φωτα της δημοσιοτητας ...ακυρο αν η κοπελα δν μενει εκει μονιμα χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα