Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι πιστευω οτι πρωτα ζητας το τηλεφωνο της και ζυγιζεις την κατασταση (απανταει στις κλησεις σου,στα μηνυματα σου,(πολυ βασικο) σε περνει και αυτη πισω ή σου στελνει μηνυμα καμια φορα,δειχνει προθυμει να μιλησει μαζι σου) και αν ολα ειναι οκ μετα ζητας να βγεις.Αν πχ καλεις 10 φορες (λεμε τωρα) και δεν απανταει και το σηκωσει την 11ατη και σου πει τα λεμε αυριο στην δουλεια που πας καραμητρο?Βιαστικες πολυ νομιζω + οτι ξεχασες να σκουπησες και τα σαλια....

+1

Έστειλα κι εγώ μνμ για ένα θεματακι στη δουλειά σε συναδελφο, μετά από παρότρυνση μιας ξαδέρφης μου. Απάντησε τυπικά την άλλη μέρα. Συμβουλή ξαδέρφης: Απλά την ξεχνάς και πας αλλου. Έτσι κι έκανα και έτσι είναι.

Έχω παρασυρθεί επειδή κάνω πολύ παρέα με 2-3 ξαδέρφες μου. Τις εχω πετύχει όλες σε σκηνικό που λαμβάνουν μνμ και λένε με έχει ζαλίσει ο παπαρας, τι θέλει δηλαδή να τον βρίσω στο τέλος, δε καταλαβαίνει ότι δε τον γουστάρω πρέπει να του το πω κατάμουτρα?

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω ηξερα μια που δεχοταν και αυτη μηνυματα απο καποιον και ελεγε επισης με ζαλισε ο μαλ..ας και μετα απο μια βδομαδα ταφτιαξε μαζι του παρατωντας μαλιστα τη σχεση που ειχε ηδη. Βγαλτε ακρη.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω ηξερα μια που δεχοταν και αυτη μηνυματα απο καποιον και ελεγε επισης με ζαλισε ο μαλ..ας και μετα απο μια βδομαδα ταφτιαξε μαζι του παρατωντας μαλιστα τη σχεση που ειχε ηδη. Βγαλτε ακρη.

Μου το ειχε πει και εμενα αυτό κάποια και της λεω καλα και τι το λες σε μενα και δεν το λες στον ιδιο? και δεν ειχε τι να μου πει. Κατά βαθος τους αρέσει μετα και την πατάνε ειδικα για να ερθει να στο πει κιολας για να κανει την καποια να κοιταξτε εμενα με κυνηγάνε και δεν θέλω.Αλλιως δεν θα το ελεγε καν.

Δημοσ.

Μου το ειχε πει και εμενα αυτό κάποια και της λεω καλα και τι το λες σε μενα και δεν το λες στον ιδιο? και δεν ειχε τι να μου πει. Κατά βαθος τους αρέσει μετα και την πατάνε ειδικα για να ερθει να στο πει κιολας για να κανει την καποια να κοιταξτε εμενα με κυνηγάνε και δεν θέλω.Αλλιως δεν θα το ελεγε καν.

Για αυτό βάζω παράδειγμα την ξαδέρφη μου που έχουμε μεγαλώσει σχεδόν μαζί. Δε παίζει να μου το πει έτσι για επίδειξη. Γενικως πάντως αυτό που λες ισχύει.

Εγώ παντως τα πάω πολύ καλύτερα με τις γυναίκες όταν συνειδητοποίησα ότι είμαστε το ίδιο πράμα γι αυτό λέω ότι αν δεν της αρέσεις απλά σε αποφεύγει όπως θα έκανα και εγώ.

Δημοσ.

Ρε φίλε τι κάθεσαι κι ασχολείσαι με τη κάθε άκυρη;

Το καλύτερο που χεις να κάνεις είναι να μη ξανασχοληθείς μαζί της και να πας να τη πέσεις σε 5-10 άλλες

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτό βάζω παράδειγμα την ξαδέρφη μου που έχουμε μεγαλώσει σχεδόν μαζί. Δε παίζει να μου το πει έτσι για επίδειξη. Γενικως πάντως αυτό που λες ισχύει.

Εγώ παντως τα πάω πολύ καλύτερα με τις γυναίκες όταν συνειδητοποίησα ότι είμαστε το ίδιο πράμα γι αυτό λέω ότι αν δεν της αρέσεις απλά σε αποφεύγει όπως θα έκανα και εγώ.

Φιλε με τις γυναικες τα πας καλυτερα όταν τους κάνεις τα κέφια και τους τονώνεις τις ανασφάλειες :P

εγω πιστευω ότι υπάρχουν αρκετες διαφορές με τις γυναικες παντως. Μια γυναικα θα κοιταξει σε τι κλικα είναι ο άλλος τι στατους έχει αν βγαζει λεφτα αν έχει λεφτα αν μπορει να κανει επιδειξη στις φιλες της μεσω αυτου κτλπ κτλπ ενώ ο αντρας δεν τα κοιτάει όλα αυτά. Μετραει τρομακτικά η εικονα σε αυτές αν ησουν cool και δημοφιλης -.-

Ένας γνωστος μου αξιωματικος στο Ναυτικο ειχε βγει με μια και αυτή σε καποιες φαςσεις τον ελεγε κυριε Αξιωματικε για να ακουνε τα διπλανα τραπεζια από ότι μου ειπε αυτος...ψοφάνε για τέτοια οι γυναικες :P

Ρε φίλε τι κάθεσαι κι ασχολείσαι με τη κάθε άκυρη;

Το καλύτερο που χεις να κάνεις είναι να μη ξανασχοληθείς μαζί της και να πας να τη πέσεις σε 5-10 άλλες

Nαι ρε εχεις δικιο βγηκαμε προχθες και με άλλο ένα άτομο, για παρέα είναι μονο αυτή αστην έτσι και συνεχιζουμε το ηξερα από την αρχη βεβαια μια γυναικα που σου λεει να ερθουν και αλλοι σε αποφευγει. Απλα για συζητηση ανοιξα το θρεντ να πει κανεις/καμια παρομοιες εμπειριες.

Παλι καλα που δεν μου κουβάλησε και κανεναν άλλο από τη δουλεια βεβαια βρήκαμε μια μέση λυση. Ωραια περάσαμε παντως είναι χαρουμενο ατομάκι. Εγω την πηρα τηλ και της ειπα αμα θέλει να έρθει γιατι θα βγω με έναν φιλο μου. Εμαθα ότι έχει και αγορι από την ιδια αλλα ότι λογω απόστασης θα χωρισουν τωρα. Γενικα από αυτά που ελεγε δεν την ειδα προθυμη να της κανει κινηση καποιος τουλάχιστον από την παρέα μας εγω ειπα στο φιλο μου αμα θελει να χωθεί ας το κανει γιατι ειδα σε καποια φαση να εχει περισσοτερη οικειοτητα με αυτόν.

Όταν ακους όμως γυναικα να σου λεει "Τοσα χρονια ημουν μπλεγμενη σε σχέσεις.... ας μεινω και λιγο μονη μου καλο είναι..." της κανω σε μενα το λες? εγω είμαι σινγκλ πολυυυ καιρο τωρα ωστοσο όχι ανεραστος σινγκλ.  :P

Της ειπα ότι μια φορα ενας φιλος μου ειπε "Εχω προβλήματα με τη κοπελα μου δεν είμαι καλα.." και του ειπα χωρισε την θα νιώσεις καλυτερα και γελαγε

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως θέλει το φίλο;

εγω ειπα στο φιλο μου αμα θελει να χωθεί ας το κανει γιατι ειδα σε καποια φαση να εχει περισσοτερη οικειοτητα με αυτόν.

Όταν τα λεγα εγώ...:P

Δημοσ.

Φίλοι μου :D ότι λεει ο τίτλος. Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε (μπροστα εκεινη την ώρα ηταν και ένας φιλος μου συνάδελφος βεβαια) και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας.

Τι πιστευετε? αποφευγει να βγουμε οι 2 μας? εγω πιστευω το απέφυγε έμμεσα. Αξιζει να βγω μερικές φορές και με άλλους μαζι με τη σκέψη οτι κάποια στιγμη θα βγουμε οι 2 μας? ή την αφηνω και πάμε για άλλα? πειτε καμια γνώμη.

καλά και εσένα τι έμπνευση σε έχει πιάσει να της την πέσεις μπροστά σε κοινό γνωστό;

Ακόμη και να ήθελε να βγείτε ραντεβού φυσικό είναι να λειτουργήσουν οι αμυντικοί της μηχανισμοί....

Συγγνώμη αλλά καλά να πάθεις.

Δημοσ.

καλά και εσένα τι έμπνευση σε έχει πιάσει να της την πέσεις μπροστά σε κοινό γνωστό;

Ακόμη και να ήθελε να βγείτε ραντεβού φυσικό είναι να λειτουργήσουν οι αμυντικοί της μηχανισμοί....

Συγγνώμη αλλά καλά να πάθεις.

Δεν έπαθα και μεγάλη ζημια φιλε... όλα οκ :D

δεν προλαβε να γινει και κατι

Δημοσ.

"Εμαθα ότι έχει και αγορι από την ιδια αλλα ότι λογω απόστασης θα χωρισουν τωρα. Γενικα από αυτά που ελεγε δεν την ειδα προθυμη να της κανει κινηση καποιος τουλάχιστον από την παρέα μας εγω ειπα στο φιλο μου αμα θελει να χωθεί ας το κανει γιατι ειδα σε καποια φαση να εχει περισσοτερη οικειοτητα με αυτόν."

οπα οπα οπα οπα....ενταξει ειναι φως φαναρι  :ph34r:  :shifty:  :blink:  :devil:  B) :-D   δν θελει σχεση θελει μονο σεξ!!!!!!!!!!!

μην αποκλειεις και το τριο!!!!!! :devil:  :shock:  :X  :-D

• Like 2
Δημοσ.

"Εμαθα ότι έχει και αγορι από την ιδια αλλα ότι λογω απόστασης θα χωρισουν τωρα. Γενικα από αυτά που ελεγε δεν την ειδα προθυμη να της κανει κινηση καποιος τουλάχιστον από την παρέα μας εγω ειπα στο φιλο μου αμα θελει να χωθεί ας το κανει γιατι ειδα σε καποια φαση να εχει περισσοτερη οικειοτητα με αυτόν."

οπα οπα οπα οπα....ενταξει ειναι φως φαναρι  :ph34r:  :shifty:  :blink:  :devil:  B) :-D   δν θελει σχεση θελει μονο σεξ!!!!!!!!!!!

μην αποκλειεις και το τριο!!!!!! :devil:  :shock:  :X  :-D

Ότι θέλει η κοπελα φιλε μου εδώ ειμαστε!!!

Δημοσ.

Αποφασισε.

Το παμε για αλλα σημαινε ότι δεν θα τρεξω από πισω της αμα όμως θέλει αυτή εδώ ειμαστε εξαρχής ετσι το εχω γραψει.

Δημοσ.

Αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει πάω και την πέφτω σε ότι μ αρέσει λάθος σας το έχουν περάσει οι γυναίκες αυτό για να ξέρουν ποιους θα έχουν του χεριού τους και απο ποσους θα παρουν επιβεβαιωση...

Αυτός είναι και ο λόγος που μετα μετράνε χυλόπιτες όλοι και αναρωτιούνται.

Πάει ο καιρός που διάλεγε ο άντρας, σήμερα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί αποκλειστικά υπερ της γυναίκας. Αυτή διαλέγει πάρτε το χαμπάρι, αν δεν δείξει κάτι ουσιαστικά δεν θέλει.

Στις μέρες μας το συχνότερο εξάλλου ειναι να κάνουν αυτές πρώτες την προσέγγιση.

Οταν λες οτι οι γυναικες κανουν αυτες πρωτες την προσεγγιση πως το εννοεις;

Ερχονται και σου λενε ας πουμε οτι τους αρεσεις και θελουν να σε γνωρισουν; :P

Και τι θα κάνουμε ρε με το που θα γνωρίσουμε την άλλη και μας αρέσει θα πάμε να την πέσουμε με τη μία;  Τότε είναι σίγουρο ότι θα φας τα μούτρα σου... Λόγικό να δώσεις λίγο χρόνο και να το πας σιγά σιγά στις αρχές μπας και βρεις το κουμπί της... 

Σιγα-σιγα το πανε ολοι ρε fotara και στο τελος ξερεις τι παιρνουν..

Οσο πιο γρηγορα πεις στην αλλη οτι σου αρεσει τοσο το καλυτερο διοτι ξεχωριζεις απο την μαζα και δεν

χανεις τον χρονο σου σε περιπτωση που η αλλη ειναι αρνητικη..Απλα ειναι τα πραγματα..

Τα μουτρα σου θα τα φας αμα πεσεις με το ποδηλατο..Σταματα να σκεφτεσαι ετσι..

Δες το σαν εμπειρια..Αλλες φορες θα σου παει καλα και αλλες φορες θα μαθεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...