Vapir Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 και ο καλύτερος πιλότος να είναι αν ξεμείνει απο βενζίνα ή φύγει κανα φτερό .....
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Όχι ότι δε περίμενα τέτοια απάντηση... Σε φόρουμ τίγκα στους "αναρχικούς" κ φιλελεύθερους πολιτικά ορθούς. Ένιωσα περηφάνια που κάποιος ομοεθνής μου είναι ικανότατος πιλότος και αντιπροσωπεύει κάτι θετικό σε μια ταλαιπωρημένη χώρα που μόνο αρνητικά της προσάπτονται τα τελευταία χρόνια. Τώρα αν εσένα δε σου αρέσει ή είσαι ανθέλληνας δικαιωμά σου πήγαινε σε κάποιο άλλο τόπικ. Δικαίωμά μου κι εμένα να νιώθω περήφανος που έχουμε τέτοιους πιλότους + ότι έχω κόλλημα με τα μαχητικά κ την Π.Α. Άλλα το σκάτωσαν κι αυτό όπως και τα υπόλοιπα. Cool story bro. Εσύ έχεις το κόλλημα, ο άλλος είναι ανθέλληνας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε σεις αφήστε να υπάρχει και κανένας τέτοιος γιατί τους υπόλοιπους μας φάγανε λάχανο έτσι και γίνει καμιά στραβή...Αν γίνει καμία στραβή τι θα κάνουμε, παρέλαση;
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αν γίνει καμία στραβή τι θα κάνουμε, παρέλαση; Θα φανούν χρήσιμες οι ικανότητες αυτού που κάνει την επίδειξη και των άλλων σαν αυτόν... (μακάρι να μείνουν μόνο στις επιδείξεις βέβαια!)
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνια, ψάχνουν από παντού να κόψουν για να βρει χρήματα το κράτος, αλλά ας ξοδέψουμε μερικές χιλιάδες € για άρτο και θεάματα. Ας αφήσουμε μερικούς στο ΔΕΔΥΕ και στο ΕΒΙ να παίρνουν 3Κ και 7Κ επειδή είναι "διοικητικοί" και τα ξύνουν. Ο πιλότος πόσα θα έπρεπε να παίρνει δηλαδή; Το πρόβλημα είναι η επίδειξη που γίνεται μια φορά το χρόνο; Ή ότι έχουμε ένα κράτος γεμάτο αργόμισθους; Η προετοιμασία για τον Ολάντ μπορεί να κόστισε πολύ περισσότερο από την επίδειξη ας πούμε. Ρε παίδες πιο "σκηνοθετικό λάθος"; Όταν το δείχνεις έτσι όπως έκαναν, χωρίς υδατογράφημα χωρίς τίποτα το κάνεις επίτηδες κι όχι κατά λάθος Cool story bro. Εσύ έχεις το κόλλημα, ο άλλος είναι ανθέλληνας. Άσε defacer, εσύ ανήκεις στην άλλη κατηγορία που περιέγραψα, Του πολιτικά ορθού. Δε καθίσω να την αναλύσω,κάνεις πόστ αποκλειστικά και μόνο προσπαθώντας να δείξεις ότι ο άλλος είναι λάθος, σχεδόν σε όλα τα θέματα. Ανθέλληνας Αυτός που θεωρεί ότι στην χώρα του είναι ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, δεν αισθάνεται περήφανος για τίποτα και δε του αρέσει τίποτα που έχει σχέση με την Ελλάδα ή οτιδήποτε που έχει σχέση με αυτή και σχολιάζει "γιατί αισθάνθηκες υπερηφάνεια;" απλά για να ξεκινήσει flamewar - ετσι πες... Ρε Τρίτων αφού εσύ μισείς οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με Ελλάδα, γιατί είσαι ακόμη σε ελληνικό φόρουμ; Και γράφεις κι Ελληνικά; Δεν είμαι αναρχικός, ούτε ανθελληνας, ούτε πράκτορας, ούτε οτιδήποτε απ αυτά που υποθέτεις και λες. Εγώ δεν σε χαρακτήρισα προσωπικά, απλά ήμουν πραγματικά περίεργος γιατί να νιώσει καποιος υπερηφάνεια γι αυτό το γεγονός και είπα να ρωτήσω. Σου ζητώ συγνώμη άλλα συνήθως όταν γίνεται αυτή η ερώτηση, ακολουθούν κι όλα τα υπόλοιπα από πίσω. 3
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Είναι σαν την αστυνομία, την πυροσβεστική, ακόμα και τους γιατρούς και τα νοσοκομεία. Αχρείαστοι να 'ναι, αλλά πρέπει να είναι εκεί, ικανοί και "ετοιμοπόλεμοι" όλοι τους! Οι επιδείξεις βοηθάνε επίσης να αναπτερωθεί το ηθικό κάποιων Ελλήνων (όχι όλων), να φανεί ότι δεν είναι όλα διαλυμένα στη χώρα. Ότι κάπου υπάρχουν άξιοι άνθρωποι, έτοιμοι και εκπαιδευμένοι. (Το ίδιο μήνυμα μπορεί να περάσει και σε πιθανούς "εχθρούς") Έτσι το βλέπω εγώ και κατά τη γνώμη μου καλώς γίνονται. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 το θέμα ειναι ότι οι επιδειξεις/παρελάσεις έχουν γίνει αυτοσκοπός.
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Άσε defacer, εσύ ανήκεις στην άλλη κατηγορία που περιέγραψα, Του πολιτικά ορθού. Δε καθίσω να την αναλύσω,κάνεις πόστ αποκλειστικά και μόνο προσπαθώντας να δείξεις ότι ο άλλος είναι λάθος, σχεδόν σε όλα τα θέματα. Δεν λέω καλή φάση να μπαίνει αυτομάτως σε μια κατηγορία όποιος διαφωνεί μαζί σου αλλά δεν είναι κι ότι σωστότερο. Εσύ θεωρείς τον ευατό σου πολιτικά μη ορθό? Εσύ όταν επιχειρηματολογείς για κάτι που διαφωνείς κάνεις posts για να μην δείξεις ότι ο άλλος είναι λάθος? Ανθέλληνας Αυτός που θεωρεί ότι στην χώρα του είναι ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, δεν αισθάνεται περήφανος για τίποτα και δε του αρέσει τίποτα που έχει σχέση με την Ελλάδα ή οτιδήποτε που έχει σχέση με αυτή και σχολιάζει "γιατί αισθάνθηκες υπερηφάνεια;" απλά για να ξεκινήσει flamewar - Συνεχίζω να μην καταννοώ την αναγκαιότητα υπερηφάνειας για την χώρα που ζει κάποιος ακόμα κι αν είναι η πιο γαμάτη του κόσμου. Εγώ αν ζούσα στην πιο γαμάτη χώρα του κόσμου δεν θα αισθανόμουν υπερηφάνεια, λες κι εγώ προσωπικά πρόλαβα και την έκανα γαμάτη στα λίγα χρόνια που ζω, αλλά κωλοφαρδία που έτυχε να γεννηθώ εκεί και ζω καλά. Σου ζητώ συγνώμη άλλα συνήθως όταν γίνεται αυτή η ερώτηση, ακολουθούν κι όλα τα υπόλοιπα από πίσω. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα να απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση αν τα έχεις καλά με τον ευατό σου και μπορείς να τεκμηριώσεις τις θέσεις σου. Υπό αυτό το πρίσμα τους πρώιμους χαρακτηρισμούς flamewar τους θεωρώ υπεκφυγές. Δυστυχώς συνεχίζω να περιμένω μια απάντηση για την απορία που μου προξένησες.
Gtr34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τα πλάνα είναι αληθινά, οπότε δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν είναι μονταρισμένα ή όχι, εξάλλου μόνο την κάσκα του πιλότου βλέπαμε.
cuspid Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Si vis pacem, para bellum(Ιούλιος Καίσαρας) 1
Porg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το ότι νιώθει κάποιος υπερηφάνεια που βλέπει έναν δολοφόνο να επιδεικνύει το όπλο του εγκλήματος με ξεπερνάει 2
kostas_sl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Σαν τις επιδείξεις που έχουν δει οι ΙSIS από τα Suhoi-34 δεν είναι πάντως! 1
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Άσε defacer, εσύ ανήκεις στην άλλη κατηγορία που περιέγραψα, Του πολιτικά ορθού. Δε καθίσω να την αναλύσω,κάνεις πόστ αποκλειστικά και μόνο προσπαθώντας να δείξεις ότι ο άλλος είναι λάθος, σχεδόν σε όλα τα θέματα. Ανθέλληνας Αυτός που θεωρεί ότι στην χώρα του είναι ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, δεν αισθάνεται περήφανος για τίποτα και δε του αρέσει τίποτα που έχει σχέση με την Ελλάδα ή οτιδήποτε που έχει σχέση με αυτή και σχολιάζει "γιατί αισθάνθηκες υπερηφάνεια;" απλά για να ξεκινήσει flamewar - Βασικά ανήκω στην κατηγορία που δεν κάνει ουγκαμπούγκα χτυπώντας το φουσκωμένο από την υπερηφάνια στήθος όταν γίνονται άσχετα πράγματα όπως π.χ. πήγε ο γαύρος τελικό ή κάνουν παρέλαση τα ελληνικά καβλιά (τα οποία ως γνωστόν είναι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο) ή κάποιος κάτι έκανε αξιομνημόνευτο (ή και όχι αξιομνημόνευτο) και το εξισώσαμε με το δεύτερο διαφωτισμό των βαρβάρων ή άλλα τέτοια. Καλά κάνεις και δε θα κάτσεις να το αναλύσεις γιατί θα εκτεθείς. Τα post που κάνω είναι για να στηρίξω κάποια άποψη όταν αυτή μπορεί να στηριχθεί με αντικειμενικό τρόπο. Έτσι δεν πρόκειται να με δεις να ποστάρω ότι "δεν πρέπει να φουσκώνεις από υπερηφάνια", γιατί παρόλο που πιστεύω ότι είναι εξίσου σημαντικό και χρήσιμο όσο το να τον παίζεις, γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε. Και στο να τον παίζεις δε θα έφερνα αντίρρηση. Εσύ τώρα πώς το "γιατί αισθάνθηκες υπερηφάνια για το F16" (που ομολογουμένως δεν είναι και η πιο εποικοδομητική ερώτηση) το εξισώνεις με "θεωρεί όλα σκατά και δεν αισθάνεται υπερήφανος για τίποτα και δεν του αρέσει τίποτα ελληνικό" δε ρωτάω πως το κατάφερες, ούτε αυτό θα ήταν εποικοδομητική ερώτηση. Απλά όταν κανενός του αρέσει να τον παίζει, τουλάχιστον ας έχει την αυτογνωσία να πει "τον παίζω γιατί έτσι μου αρέσει" γιατί όπως είπα διαφορετικά εκτίθεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις