Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ αναφέρεσαι στην απάντηση μετά.Εντάξει αν θεωρείς ότι θίγεσαι ή θίγονται κάποιοι άλλοι μπορείς να απαντήσεις αλλά εγώ αναφέρομαι στην πρωταρχική τοποθέτηση του death lord,δηλαδή στο πρώτο πρώτο post το οποίο και δεν θεωρώ ότι αξίζει επίθεσης.

Πρώτον, δεν αντελήφθην ότι είχε κάποιος πρόβλημα με την πρωταρχική τοποθέτηση. Πόσο μάλλον σε βαθμό που να μπορεί η τυχόν απάντηση να χαρακτηριστεί επίθεση. Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μου ξέφυγε. Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Δεύτερον, πολύ λίγα πράγματα αξίζουν επίθεση. Μήπως ήθελες να πεις κριτική; Και πού είναι η κριτική κατά του πρώτου post; Εσύ πιστεύεις ότι αν το τρίτο post δεν περνούσε στην επίθεση (γιατί αυτό ήταν επίθεση, ανθέλληνες κλπ) θα υπήρχαν παρόμοιες αντιδράσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και αναφέρεσαι σε μένα μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ στα παρακάτω?

Αρκεί το κράξιμο αυτό να έχει κάποια βάση και δε νομίζω να ειπώθηκε κάτι από τον death lord που να δικαιολογεί κράξιμο,
εκτός αν θέλουμε να κάνουμε φασαρία έτσι για να κάνουμε φασαρία,
χωρίς ουσία και κάνοντας κατάχρηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.

Πάντως νομίζω ότι συμφωνούμε ότι η άποψη που εξέφρασε ο death lord(στο πρώτο post)δεν είναι άξια κραξίματος

Γιατί χαρακτηρίζεις την ερωτησή μου ως κράξιμο και κυρίως ως φασαρία και κατάχρηση δημοκρατικού δικαιώματος?
Προσωπικά θεωρώ πολύ εύλογη την ερώτηση μου γιατί να νιώθει κάποιος υπερήφανος για το συγκεκριμένο ζήτημα.

και από κει και πέρα η συζήτηση εκτροχιάστηκε με ανούσιες/προβοκατόρικες ερωτήσεις του τύπου,γιατί νιώθεις εθνικά υπερήφανος.....

Το να χαρακτηρίζεις την ερώτησή μου ανούσια είναι κατανοητό μιας και είναι υποκειμενικό.
Μου εξηγείς σε παρακαλώ γιατί την χαρακτηρίζεις και προβοκατόρικη?

Εσύ αναφέρεσαι στην απάντηση μετά.Εντάξει αν θεωρείς ότι θίγεσαι ή θίγονται κάποιοι άλλοι μπορείς να απαντήσεις αλλά εγώ αναφέρομαι στην πρωταρχική τοποθέτηση του death lord,δηλαδή στο πρώτο πρώτο post το οποίο και δεν θεωρώ ότι αξίζει επίθεσης.

Μου εξηγείς σε παρακαλώ επίσης γιατί χαρακτηρίζεις την ερώτησή μου ως επίθεση?

Δημοσ.

Πρώτον, δεν αντελήφθην ότι είχε κάποιος πρόβλημα με την πρωταρχική τοποθέτηση. Πόσο μάλλον σε βαθμό που να μπορεί η τυχόν απάντηση να χαρακτηριστεί επίθεση. Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μου ξέφυγε. Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Δεύτερον, πολύ λίγα πράγματα αξίζουν επίθεση. Μήπως ήθελες να πεις κριτική; Και πού είναι η κριτική κατά του πρώτου post; Εσύ πιστεύεις ότι αν το τρίτο post δεν περνούσε στην επίθεση (γιατί αυτό ήταν επίθεση, ανθέλληνες κλπ) θα υπήρχαν παρόμοιες αντιδράσεις;

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο προκλήθηκε όμως με το δεύτερο(και ύποπτο) post, γι'αυτό πέρασε στην επίθεση.

Εντάξει αν το κράξιμο/κριτική γίνεται για την επίμαχη απάντηση περί ανθελλήνων κτλ που μπορεί να είναι υπερβολική και άδικη και έχεις κάθε δικαίωμα να παρέμβεις,αλλά εγώ αναφέρομαι στο πρώτο post.

Δεν βρίσκω δηλαδή ότι με πειράζει αν πει κάποιος ότι νιώθω υπερήφανος για την αεροπορία της χώρας μου ή επειδή ''έριξα'' 3 γκολ στον ολυμπιακό.Δεν θα έκραζα κάποιον γι'αυτό τον λόγο,θα τον άφηνα στην ησυχία του αφού νιώθει έτσι.

@funbreaker H ερώτηση που έκανες είναι προβοκατόρικη γιατί θέτεις το θέμα της εθνικής περηφάνιας και όλοι ξέρουμε πού μπορεί να οδηγήσει μία τέτοια τροπή στη συζήτηση .

Δεν θεωρώ τη ερώτηση σου επίθεση,συνολικά το είπα αλλά απ'ότι εξήγησε ο defacer δεν ήταν για την αρχική τοποθέτηση αλλά για την απάντηση μετά,το οποίο έτσι το δέχομαι αν και δίνω ένα ελαφρυντικό όπως είπα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο προκλήθηκε όμως με το δεύτερο(και ύποπτο) post, γι'αυτό πέρασε στην επίθεση.

Εντάξει αν το κράξιμο/κριτική γίνεται για την επίμαχη απάντηση περί ανθελλήνων κτλ που μπορεί να είναι υπερβολική και άδικη και έχεις κάθε δικαίωμα να παρέμβεις,αλλά εγώ αναφέρομαι στο πρώτο post.

Δεν βρίσκω δηλαδή ότι με πειράζει αν πει κάποιος ότι νιώθω υπερήφανος για την αεροπορία της χώρας μου ή επειδή ''έριξα'' 3 γκολ στον ολυμπιακό.Δεν θα έκραζα κάποιον γι'αυτό τον λόγο,θα τον άφηνα στην ησυχία του αφού νιώθει έτσι.

"Προκλήθηκε" με "ύποπτο" post? Ποιός κρίνει αν το post ήταν προκλητικό και ύποπτο; Ύποπτο πώς; Διαβάζουμε τη σκέψη του funbreaker, ή μήπως προβάλλουμε τη δική μας σκέψη πάνω στο post του? Είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι το κρυφό νόημα του ύποπτου post είναι "δε βλέπω κανένα λόγο να νιώθει κανείς υπερηφάνια", πράγμα το οποίο είναι εξίσου δικαίωμα του funbreaker να διατυπώσει όσο και του deathlord το αρχικό;

Όπως και να χει μπορούσε να δώσει μια σωστή απάντηση (για την ακρίβεια, θα μπορούσε απλά να περικόψει την απάντησή του για να την κάνει σωστή) όπως "Ένιωσα περηφάνια που κάποιος ομοεθνής μου είναι ικανότατος πιλότος και αντιπροσωπεύει κάτι θετικό σε μια ταλαιπωρημένη χώρα που μόνο αρνητικά της προσάπτονται τα τελευταία χρόνια.", και παρόλο που αυτή η απάντηση δεν πολυστέκει (λες και μπορεί να κρίνει αν ο πιλότος είναι ικανότατος, ή λες και είναι άξιο λόγου το ότι έχει ικανούς πιλότους η πολεμική αεροπορία ffs) κανείς δε θα μπορούσε να απαντήσει σ' αυτό χωρίς να εκτεθεί ο ίδιος.

Και ξαναλέω, δε νομίζω ότι έκραξε κάποιος γι' αυτό το λόγο. Αν κάνω λάθος δείξε μου πού.

Δημοσ.

Σωστά τα λες και εγώ δεχόμενος την δική σου εκδοχή( "δε βλέπω κανένα λόγο να νιώθει κανείς υπερηφάνια") σου απαντάω ότι σαν άποψη μου ακούγεται μηδενιστική αν θέλουμε τώρα να πούμε για αυτό το θέμα.

Αν ο Νορβηγός πει,''Νιώθω υπερήφανος για το σύστημα υγείας της χώρας μου'',αυτό είναι κακό ή πρέπει εγώ να πάω να του πω,σιγά μωρέ φυσιολογικό είναι,αφού είμαστε πολιτισμένη δυτική χώρα και έχουμε σαν κράτος πολλά έσοδα από τις γεωτρήσεις πχ, αυτό έλειπε...

Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα θεωρούμε δεδομένα γιατί κάποιοι παλέψανε και τα φτιάξανε,δεν χτίζονται από μια μέρα στην άλλη και ούτε είναι απλά.

Δημοσ.

o Νορβηγος δεν προκειται να πει κάτι τέτοιο γιατι έχει μάθει απο το σχολείο ότι υπερηφανος μπορεί να είναι μόνο για τα δικά του κατορθώματα. Το τι έκανε ο παππούς του, ο γειτονας του, κτλ. μπορεί να τον χαροποιει, αλλά δεν τον κάνει υπερηφανο.

• Like 10
Δημοσ.

@funbreaker H ερώτηση που έκανες είναι προβοκατόρικη γιατί θέτεις το θέμα της εθνικής περηφάνιας και όλοι ξέρουμε πού μπορεί να οδηγήσει μία τέτοια τροπή στη συζήτηση .

Δεν θεωρώ τη ερώτηση σου επίθεση,συνολικά το είπα αλλά απ'ότι εξήγησε ο defacer δεν ήταν για την αρχική τοποθέτηση αλλά για την απάντηση μετά,το οποίο έτσι το δέχομαι αν και δίνω ένα ελαφρυντικό όπως είπα.

Συγγνώμη τώρα αλλά χαρακτηρίζεις την ερώτηση που έκανα ως προβοκατόρικη και κράξιμο και κατάχρηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, και την οποία όπως είπα προσωπικά την θεωρώ εύλογη,

και η απάντηση στο γιατί το κάνεις είναι πως όλοι ξέρουμε πως μπορεί να οδηγήσει σε κακή τροπή την συζήτηση?

Κι από πότε θα πρέπει να αποφεύγουμε ερωτήσεις με τις οποίες μπορεί ο ερωτούμενος να μυγιαστεί και να καταστρέψει μια συζήτηση? Αν μυγιαστεί το πρόβλημα είναι δικό του αποκλειστικά και όχι αυτού που ρώτησε.

Ειλικρινά πάντως ο σκοπός μου ήταν να δω τους λόγους που θα μου έλεγε πως τον έκαναν να νιώσει υπερηφάνεια και να γουστάρει.

Αν ο Νορβηγός πει,''Νιώθω υπερήφανος για το σύστημα υγείας της χώρας μου'',αυτό είναι κακό ή πρέπει εγώ να πάω να του πω,σιγά μωρέ φυσιολογικό είναι,αφού είμαστε πολιτισμένη δυτική χώρα και έχουμε σαν κράτος πολλά έσοδα από τις γεωτρήσεις πχ, αυτό έλειπε...

Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα θεωρούμε δεδομένα γιατί κάποιοι παλέψανε και τα φτιάξανε,δεν χτίζονται από μια μέρα στην άλλη και ούτε είναι απλά.

Η υπερηφάνεια πραγματικά δεν καταλαβαίνω πο κολλάει. Μπορεί να νιώσει κωλόφαρδός που γεννήθηκε εκεί και απολαμβάνει το σύστημα. Περήφανος γιατί?

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο να είμαι περήφανος επειδή κάποιος στην χωρα που ζω επέλεξε να δουλεύει στον στρατό όπως και σε κάθε χώρα του κόσμου, και να με προσέχει ενώ κοιμάμαι.

Αντίστοιχα κάποιος άλλος επέλεξε να γίνει πυροσβέστης και να σβήνεις τις φωτιές όταν καίγομαι, ένας άλλος να γίνει γιατρός και να με κάνει καλά όταν αρρωσταίνω, ένας άλλος να γίνει αγρότης και να με ταίζει όταν πεινάω και κάποιος αλλος ανθρακορύχος και κάποιος άλλος εναερίτης της ΔΕΗ κτλ.

Επικίνδυνες δουλειές υπάρχουν πολλές, δουλειές με κοινωνικό έργο επίσης υπάρχουν πολλές.

Η περηφάνεια που κολλάει? και τα ψόφια ποια είναι?

• Like 5
Δημοσ.

στην αθηνα δε παρελασαν τα σκουπιδιαρικα?

πριν λίγα χρόνια είχαν καταργήσει τα μηχανοκίνητα στις παρελάσεις αλλά δεν άντεξαν πολύ, μέχρι και τα σκουπιδιάρικα βγάζουν τώρα :-D

Το καλύτερο που διάβασα στο fb : " Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους Βούλγαρους με απορριματοφόρα"

Γοερό κλάμα !!!

Πείτε μου το όνομα του Δημάρχου, θέλω να φτιάξω φαν κλαμπ με κάτι φίλους!!

Δημοσ.

Ετσι ντε πεστα μην ντρεπεσαι.Ο πιλοτος δεν κανει κοινωνικό εργο ,φιλαει το δικο σου τον κώλο για να γραφεις ελευθερα αυτα που γραφεις τωρα γιατι αλλιώς θα στον καναν οι τουρκαλδες σουρωτήρι.Επισεις κατλαβαινω οτι ουτε φανταρος θα πηγαινες αν μπορουσες,και οτι αν μπορουσες να διαγράψεις με μιας ολους αυτους που αγωνιστηκαν και πεθαναν για να ειναι αυτη η χωρα ελευθερη θα το εκανες με μεγαλη και πραγματικη  υπερηφανια

ΝΑΙ πραγματικα πιστευω οτι εκει θα ενιωθες πολυ υπερήφανος

Δημοσ.

Όσο για τα περί απόψεων τρολ κλπ. , ε , εντάξει , δε χρειάζεται ανάλυση 4 σελίδες στο thread για αυτό.

Όλοι το κάνουμε.

Είναι σαν τα posts "άπατο θα πάει" σε διάφορα device topics.

Άχρηστες τρολιές που πιάνουν kilobytes στο mysql.

Το έχω κάνει κι εγώ. Προσπαθώ να το ελαττώσω..

Η ιδανική απάντηση σε αυτά είναι "Γιατί έτσι.. "   Σύντομη και αποστομωτική.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχω κατι πρωσωπικο με τον κυριο για να το λυσω πριβε .Το θεμα μας αφορα ολους. Διαφωνεις?

Εκτος αν ενώεις κατι αλλο που δεν το πιανω,οποτε σπαστα και ξαναριχτα,στα ελληνικα αυτη τη φορα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...