kostas_sl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ο funbreaker ΔΕΝ ειναι τρολλ .Εχει αποψη .Το προβλημα ειναι οτι ντρεπεται να μας την πει. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? Κάνει μια ερώτηση για την οποία ότι απάντηση και να πάρει θα την απορρίψει γιατί πιστεύει ότι αυτή η ερώτηση δεν έχει απάντηση. Παρολ'αυτά την κάνει γιατί πάνω απ'όλα δεν είναι troll και ενδιαφέρεται ειλικρινά! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω κατι πρωσωπικο με τον κυριο για να το λυσω πριβε .Το θεμα μας αφορα ολους. Διαφωνεις? Μας αφορά για το αν είναι περήφανος για κάτι κάποιος? Δεν θα το έλεγα... 1
kostas_sl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τώρα πια,από τη στιγμή που το θέμα τρολοποιήθηκε εν τη γενέσει του, λίγη σημασία έχουν οι στιγμές περηφάνιας που ένιωσε ο death lord εκείνο το πρωινό
akpe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω κατι πρωσωπικο με τον κυριο για να το λυσω πριβε .Το θεμα μας αφορα ολους. Διαφωνεις? Εκτος αν ενώνεις κατι αλλο που δεν το πιανω,οποτε σπαστα και ξαναριχτα. Όχι, απλά βλέπω λίγο παραπάνω κόλλημα με το τάγκινγκ, δεν είναι τίποτα, το πάθαινα και εγώ με τον Λούσιφερ παλιά μέχρι που τον είδα στον ύπνο μου Μας αφορά για το αν είναι περήφανος για κάτι κάποιος? Δεν θα το έλεγα... Το θέμα είναι ότι δυστυχώς, και νομίζω αυτό ακριβώς εννοεί ο φαν, η υπερηφάνεια συνήθως ταυτίζεται με συγκεκριμένους τομείς της κοινωνίας. Σε βαθμό μονοπωλίου. Αν και θα διαφωνήσω με το συνολικό σκεπτικό του, για εμένα κάλλιστα κάποιος μπορεί να νοιώσει υπερηφάνεια (-αν και προσωπικά θα το χαρακτήριζα μάλλον σεβασμό και δέος- but that's just me) για τον πιλότο, συμφωνώ ότι σε άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. πυροσβέστες, διασώστες, γιατρούς, ή Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού, όχι απλά δεν νοιώθουμε υπερηφάνεια, δεν τους ξέρουμε καν.Ε αυτό είναι λάθος. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κάποιον από εδώ ε, σαν παράδειγμα φέρνω τον μέσο νεοέλληνα
spyros007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μας αφορά για το αν είναι περήφανος για κάτι κάποιος? Δεν θα το έλεγα... Όπως μας αφορά το αν ΔΕΝ ειναι περήφανος για κατι καποιος.Καθε νομισμα εχει δυο πλευρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Όπως μας αφορά το αν ΔΕΝ ειναι περήφανος για κατι καποιος.Καθε νομισμα εχει δυο πλευρες Προφανώς... Άρα ποιος ο λόγος να μην το λύσετε prive?
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος έχει βαλθεί να αυξήσει τις επισκέψεις στο προφίλ του funbreaker Όποιος τον βρει κερδίζει έναν funbreaker. 5
spyros007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Όχι, απλά βλέπω λίγο παραπάνω κόλλημα με το τάγκινγκ, δεν είναι τίποτα, το πάθαινα και εγώ με τον Λούσιφερ παλιά μέχρι που τον είδα στον ύπνο μου Το θέμα είναι ότι δυστυχώς, και νομίζω αυτό ακριβώς εννοεί ο φαν, η υπερηφάνεια συνήθως ταυτίζεται με συγκεκριμένους τομείς της κοινωνίας. Σε βαθμό μονοπωλίου. Αν και θα διαφωνήσω με το συνολικό σκεπτικό του, για εμένα κάλλιστα κάποιος μπορεί να νοιώσει υπερηφάνεια (-αν και προσωπικά θα το χαρακτήριζα μάλλον σεβασμό και δέος- but that's just me) για τον πιλότο, συμφωνώ ότι σε άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. πυροσβέστες, διασώστες, γιατρούς, ή Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού, όχι απλά δεν νοιώθουμε υπερηφάνεια, δεν τους ξέρουμε καν. Ε αυτό είναι λάθος. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κάποιον από εδώ ε, σαν παράδειγμα φέρνω τον μέσο νεοέλληνα Αν μου πεις τι ειναι το ταγκινγκ θα σου απαντουσα αλλα δυστυχώς αδυνατώ.Το πρόβλημα δεν ειναι η αποψη του fanbreaker, δικαιωμα του ειναι αλώστε να πιστευει οτι θελει.Απλα μην κοροιδευει τον εαυτο και εμας μαζι.Τυχαια του ηρθε η απορια εκεινη ακριβως την στιγμη που διαβασε το θεμα και ειπε να αναρωτηθει δημοσια.Γιατι δεν λεει αυτο που πραγματικα πιστευει για τη χωρα παρα τρολαρει ενα θεμα που διαφορετικα δεν θα ασχολουνταν κανεις μαζι του.Σεβομαι τη καθε αποψη αρκει αυτη να εκφραζεται σωστα ωστε να μπορει να γινει συζητηση με επιχειρήματα.
pitogiro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος έχει βαλθεί να αυξήσει τις επισκέψεις στο προφίλ του funbreaker Όποιος τον βρει κερδίζει έναν funbreaker. ninja mode: δεξί κλικ -> open link in incognito window
spyros007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς... Άρα ποιος ο λόγος να μην το λύσετε prive? Μας αφορά για το αν είναι περήφανος για κάτι κάποιος? Δεν θα το έλεγα... Υποθετω οταν λες οτι δεν ΜΑΣ αφορα οτι μιλάς εκ μερος όλων,οτι σε εξουσιδοτησαν δηλαδη να απαντησεις εκ μερους τους οι υπολοιποι.Εμενα παντος με αφορα και αυτο φτανει για να συζητηθει δημοσια
akpe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σπύρο, τι εννοείς «αυτό που πραγματικά πιστεύει για τη χώρα»;Πραγματικά θεωρείς ότι η αμφισβήτηση της υπερηφάνειας για έναν πιλότο σημαίνει πως, and I quote, «ουτε φανταρος θα πηγαινες αν μπορουσες,και οτι αν μπορουσες να διαγράψεις με μιας ολους αυτους που αγωνιστηκαν και πεθαναν για να ειναι αυτη η χωρα ελευθερη θα το εκανες με μεγαλη και πραγματικη υπερηφανια»;Και εγώ θεωρώ υπερβολικές έως υποκριτικές κάποιες «κρίσεις υπερηφάνειας» που βλέπω σε κάθε εθνική εορτή από πολιτικούς και πολίτες, αυτό με κάνει ανθέλληνα και μηδενιστή;
pitogiro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν σου σηκώνεται όταν βλέπεις πολύχρωμα (που τελικά μάλλον δεν είναι πολύχρωμα και μας εξαπατανε οι απατεωνες της ερτ) αεροπλανακια να κάνουν σούζες στον αέρα εν καιρώ ειρήνης; Ντροπή ανθέλληνες! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Υποθετω οταν λες οτι δεν ΜΑΣ αφορα οτι μιλάς εκ μερος όλων,οτι σε εξουσιδοτησαν δηλαδη να απαντησεις εκ μερους τους οι υπολοιποι.Εμενα παντος με αφορα και αυτο φτανει για να συζητηθει δημοσια Δλδ άμα δεν σου απαντήσει (ή ότι κι αν σου απαντήσει) δεν θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ από την "έγνοια" σου? Βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι σε μερικά λεπτά θα το έχεις ξεχάσει και θα έχεις κοιμηθεί σαν πουλάκι... Αυτό το "σε Χ λεπτά θα το έχω ξεχάσει" το βάζω στην κατηγορία "not a single fuck was given", όπως και πάρα πολλοί άλλοι κι ας μην το παραδέχονται... 3
akpe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν σου σηκώνεται όταν βλέπεις πολύχρωμα (που τελικά μάλλον δεν είναι πολύχρωμα και μας εξαπατανε οι απατεωνες της ερτ) αεροπλανακια να κάνουν σούζες στον αέρα εν καιρώ ειρήνης; Ντροπή ανθέλληνες! Εγώ που μου κάνει κούκου όταν βλέπω 747-400 σε final ILS approach τι είμαι;
spyros007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σπύρο, τι εννοείς «αυτό που πραγματικά πιστεύει για τη χώρα»; Πραγματικά θεωρείς ότι η αμφισβήτηση της υπερηφάνειας για έναν πιλότο σημαίνει πως, and I quote, «ουτε φανταρος θα πηγαινες αν μπορουσες,και οτι αν μπορουσες να διαγράψεις με μιας ολους αυτους που αγωνιστηκαν και πεθαναν για να ειναι αυτη η χωρα ελευθερη θα το εκανες με μεγαλη και πραγματικη υπερηφανια»; Και εγώ θεωρώ υπερβολικές έως υποκριτικές κάποιες «κρίσεις υπερηφάνειας» που βλέπω σε κάθε εθνική εορτή από πολιτικούς και πολίτες, αυτό με κάνει ανθέλληνα και μηδενιστή; Καλα κανεις ,εχεις αποψη και τη λες.Διαφωνω με αυτη αλλα δικαιωμα σου να τη λες .Ο φαν γιατι κρυβει την δικια του,και απλως τρολαρει ενα θεμα.Ας μας πει που αισθάνεται περηφανος για να κταλαβουμε και τι μερος του λογου ειναι. Δυο φορες το ιδιο ποστ εχει γραψει στο θεμα και τιποτε αλλο. Δλδ άμα δεν σου απαντήσει (ή ότι κι αν σου απαντήσει) δεν θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ από την "έγνοια" σου? Βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι σε μερικά λεπτά θα το έχεις ξεχάσει και θα έχεις κοιμηθεί σαν πουλάκι... Αυτό το "σε Χ λεπτά θα το έχω ξεχάσει" το βάζω στην κατηγορία "not a single fuck was given", όπως και πάρα πολλοί άλλοι κι ας μην το παραδέχονται... Ασε εμενα τι θα κανω(σε ένοιαξε ο ύπνος μου) ,εσενα ποιος σε διόρισε εκπρόσωπο τον άλλονωνε εδω μεσα για να κρινεις τι τους αφορα και τι οχι,γιατι δεν βλεπω και κανα τιτλο διοικητικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις