Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ασε εμενα τι θα κανω ,εσενα ποιος σε διόρισε εκπρόσωπο τον άλλονωνε  εδω μεσα ,γιατι δεν βλεπω και κανα τιτλο διοικητικο

Άρα εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τη φράση "Το θέμα μας αφορά όλους" (το έκανες και πρώτος), αλλά εγώ όχι?

2 μέτρα και 2 σταθμά? Αν μου πεις τρόπος του λέγειν, θα σου πω κι εγώ επίσης...

Δημοσ.

Εγώ που μου κάνει κούκου όταν βλέπω 747-400 σε final ILS approach τι είμαι;  :ph34r:

Όπως τη βρίσκει ο καθένας  :P

Και γω τη βρίσκω με το να βλέπω τον Κούνμπο να καρφώνει στη μάπα τον Νενέ ξερω γω.  :-D

Δημοσ.

Δηλαδή αν κάποιος ''αριστερός'' χαρακτηρίσει κάποιον αφρικανό nigga,εσύ θα του δώσεις απαλλαγή επειδή είναι αριστερός?

Ανάλογα το context. Άμα το λέει και το εννοεί είναι ρατσιστής κι ας δηλώνει ότι θέλει.

Άμα το λέει όπως περιέγραψε ο Thresh τότε προφανώς και δεν έχει καμία σημασία.

Δημοσ.

Άρα εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τη φράση "Το θέμα μας αφορά όλους" (το έκανες και πρώτος), αλλά εγώ όχι?

2 μέτρα και 2 σταθμά? Αν μου πεις τρόπος του λέγειν, θα σου πω κι εγώ επίσης...

Τα μετρα και τα σταθμα τα κρατανε τα αφεντικα αυτου του μαγαζιου.Οχι εσυ και σιγουρα ουτε και εγω.Αν δεν σε νοιαζει το θεμα μπορεις να πας να κιοιμηθεις σαν πουλακι.Με της ευχες μου κιολας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τότε λοιπόν όσο διόρισαν εσένα εκπρόσωπο για να χρησιμοποιείς το "μας", αλλά τόσο διόρισαν και μένα για το χρησιμοποιώ...

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το context. Άμα το λέει και το εννοεί είναι ρατσιστής κι ας δηλώνει ότι θέλει.

Άμα το λέει όπως περιέγραψε ο Thresh τότε προφανώς και δεν έχει καμία σημασία.

Άρα ο ρατσισμός δεν είναι προνόμιο μίας μόνο ιδεολογίας ή φυλής.Συμφωνούμε.

Δημοσ.

Διορισμενος δεν υπηρξα ποτε.Πιστευω ομως οτι εφόσον καποιος ασχολειτε με το θεμα τοτε σιγουρα τον αφορα.Οποιος ασχολειτε χωρίς να τον αφορα τοτε μαλλον εινα τρολλ.Οπως προείπα οποιος θελει μενει και οποιος θελει παει για υπνο.Τα δημοσια θεματα δημοσια λυνονται.Την κολοκυθια την επαιζα και εγω μικρος.Μπορουμε να το κουβενταιζουμε ολη νυχτα

Δημοσ.

Αν δεν ερθει να απαντήσει σύντομα ο funbreaker βλέπω τον spyros007 να βγαίνει αύριο στα κανάλια σαν άλλος Αλέφαντος να ζητά να βγεί ο ...Δούρος στο τηλέφωνο. Και αν δεν πετύχει αυτό σειρά θα πάρει και η Νικολούλη.  :P

• Like 2
Δημοσ.

Κλασική νοοτροπία με 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Aν είσαι υπέρμαχος των εθνικών παρελάσεων και περηφάνιας είσαι νεοναζί.

Αν είσαι υπέρμαχος των gay-trans parade και του gay pride είσαι γαμάτος.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτογνωσια;

Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι.Εγω παντος δεν συνηθιζω σε τετοιες τακτικες.Αμα προκληθω όμως απανταω.Το

αν θα κουβεντιασω με πμ μονο καποιος μοντερειτορ μπορει να το υποδείξει.

Αν δεν ερθει να απαντήσει σύντομα ο funbreaker βλέπω τον spyros007 να βγαίνει αύριο στα κανάλια σαν άλλος Αλέφαντος να ζητά να βγεί ο ...Δούρος στο τηλέφωνο. Και αν δεν πετύχει αυτό σειρά θα πάρει και η Νικολούλη.  :P

Μπα μαλλον για τριτη φορα θα βαλει το ιδιο ποστ, με την ιδια απορεια.Ηδη εχω βαλει την Νικολουλι να τον ψαχνει.Αργησες........παω να κοιμηθω ησυχος τωρα,κανενας δεν της γλυτώνει αυτήνης

Δημοσ.

Καλά με τι καθόμαστε και ασχολούμαστε τώρα; Έβαλαν έναν πιλότο να αναφέρει ένα μήνυμα για "εθνική ανάταση" από το μικρόφωνο και το άκουγαν οι άλλοι από κάτω. Είπε οτι είχε να πει και τέλος. Δεν αλλάζει τίποτε άλλο στην ζωή μας από εδώ και μετά.

Δημοσ.

o Νορβηγος δεν προκειται να πει κάτι τέτοιο γιατι έχει μάθει απο το σχολείο ότι υπερηφανος μπορεί να είναι μόνο για τα δικά του κατορθώματα. Το τι έκανε ο παππούς του, ο γειτονας του, κτλ. μπορεί να τον χαροποιει, αλλά δεν τον κάνει υπερηφανο.

Δεν ξέρω για τους Νορβηγούς,αλλά οι Δανοί είναι πρήχτες για κάτι τέτοια και έχουν σημαίες/ακια παντού

Δεν μπορώ να πω πως θα το αναλύσεις,αλλά μια καλή ερμηνεία είναι η ψωροπερηφάνεια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...