Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κάνουν και εκεί παρελάσεις με κονσέρβα βίντεο;
g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Eκεί αισθάνονται περήφανοι όταν βλέπουν βασιλιάδες, πρίγκηπες και λοιπούς ηλίθιους γαλαζοαίματους να παντρεύονται, να γεννούν κτλ. Φαντάζομαι είναι στα πλαίσια της ατομικής υπερηφάνιας
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά sorry που χάλασα το show αλλά χθες ήταν απ τις λίγες φορές που κοιμήθηκα νωρίς λόγω κρυολογήματος. Αγαπητοί mods please μην το κλείσετε, έχει άρτο η υπόθεση. Spyros007 χαίρομαι πολύ που εμφανίστηκες, ψοφάω για τέτοιους διαλόγους. Ετσι ντε πεστα μην ντρεπεσαι.Ο πιλοτος δεν κανει κοινωνικό εργο ,φιλαει το δικο σου τον κώλο για να γραφεις ελευθερα αυτα που γραφεις τωρα γιατι αλλιώς θα στον καναν οι τουρκαλδες σουρωτήρι. Με βλέπεις να ντρέπομαι? Άμα ντρεπόμουν θα γινόταν όλη αυτή η συζήτηση? Κατάμουτρα στα λέω πάρτο χαμπάρι. Ως προς την ουσία: Ο στρατιωτικός μου φιλάει τον κώλο, ο γιατρός με θεραπεύει, ο πυροσβέστης με σβήνει, ο ανθρακορύχος κινδυνεύει για να μου δώσει ορυκτά, ο αγρότης με ταίζει, ο δάσκαλος με μορφώνει. Το συμπέρασμα: Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που Είναι επικίνδυνα Προσφέρουν κοινωνικό έργο Γιατί να νιώσω περήφανός? Αυτά τα είπα και στο προηγούμενο post μου αλλά εσύ αντί να απαντήσεις ξαναείπες το ίδιο, πως ο στρατιωτικός μου φυλάει τον κώλο. Σε παρακαλώ αν μπορείς αυτή την φορά μην το ξαναπείς αλλά πες μου για ποιο λόγο πρέπει να νιώθω περήφανος είτε για τον στρατιωτικό είτε για κάθε άλλο επάγγελμα που είτε είναι επικίνδυνο είτε προσφέρει κοινωνικό έργο. Επισεις κατλαβαινω οτι ουτε φανταρος θα πηγαινες αν μπορουσες,και οτι αν μπορουσες να διαγράψεις με μιας ολους αυτους που αγωνιστηκαν και πεθαναν για να ειναι αυτη η χωρα ελευθερη θα το εκανες με μεγαλη και πραγματικη υπερηφανια ΝΑΙ πραγματικα πιστευω οτι εκει θα ενιωθες πολυ υπερήφανος Ως προς τον στρατό: Ναι δεν θα ήθελα να πηγαίνω στρατό και να ταλαιπωρούμαι αν γινόταν. Θα προτιμούσα αν είχαμε λεφτά να είχαμε μισθοφορικό. Αλλά αφού δεν έχουμε λεφτά καταλαβαίνω την ανάγκη της ασφάλειας της χώρας και πηγαίνω. Αλλά όχι ότι γουστάρω κιόλας. Επίσης θα ήθελα να μην υπήρχαν και στρατοί και πόλεμοι, αλλά μιας και είναι αδύνατον αυτό, πάλι καταλαβαίνω το καθήκον και την ανάγκη της ασφάλειας και πήγαίνω. Εσύ διαφωνείς με τα παραπάνω? Θα ήθελες να πηγαίναμε ακόμη κι αν δεν χρειαζόταν? Γουστάρεις να πας να ταλαιπωρηθείς και να χάσεις χρόνο ή το κάνεις ως καθήκον? Ως προς τους αγωνιστές του παρελθόντος: Τυγχάνει να έχω ως hobby το διάβασμα ιστορίας. Διαβάζοντας την λοιπόν δεν νιώθω κάποιου είδους υπερηφάνεια για πράξεις άλλων. Αν εσύ νιώθεις νιώθεις υπερηφάνεια για τις πράξεις κάποιων ανθρώπων στο παρελθόν σε παρακαλώ πες μου τον λόγο. ο funbreaker ΔΕΝ ειναι τρολλ .Εχει αποψη .Το προβλημα ειναι οτι ντρεπεται να μας την πει. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? Ο φαν γιατι κρυβει την δικια του,και απλως τρολαρει ενα θεμα. Ρε είπαμε δεν κρύβω κάτι, κατάμουτρα στα λέω. Τι το λες και το ξαναλές συνέχεια ότι κρύβω κάτι? Νομίζεις πως με το να με κατηγορείς χωρίς λόγο πως κρύβω την άποψη μου ενισχύεις την δική σου? Ας μας πει που αισθάνεται περηφανος για να κταλαβουμε και τι μερος του λογου ειναι. Δεν αισθανομαι υπερηφάνεια για κάτι, ούτε συλλογικό ούτε προσωπικό. Ελπίζω να είναι σαφές. Δυο φορες το ιδιο ποστ εχει γραψει στο θεμα και τιποτε αλλο. Παραπάνω από δύο. Παρόλα αυτά εκτός από κράξιμο, απάντηση καμια. Περιμένω με καρτερικότητα τον λόγο για να αισθάνεται κάποιος υπερήφανος. Μη μου γράψεις κανένα ποίημα όμως, πες 1-2-3 σκέτους λόγους να δούμε. Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι.Εγω παντος δεν συνηθιζω σε τετοιες τακτικες.Αμα προκληθω όμως απανταω.Το αν θα κουβεντιασω με πμ μονο καποιος μοντερειτορ μπορει να το υποδείξει.Μπα μαλλον για τριτη φορα θα βαλει το ιδιο ποστ, με την ιδια απορεια.Ηδη εχω βαλει την Νικολουλι να τον ψαχνει.Αργησες........παω να κοιμηθω ησυχος τωρα,κανενας δεν της γλυτώνει αυτήνης Ε ρε φίλε φαγώθηκες, με βρήκε η Νικολούλη. Με βλέπεις απ την αρχή του thread να μην απαντάω όταν δεν εξυπηρετώ τις βιολογικές μου ανάγκες? Περιμένω με αγωνία να μας πεις απλά έναν ή περισσότερους λόγους για να αισθάνεται κάποιος περήφανος για το ζήτημα. Επίσης ελπίζω να μην ξαναπείς ότι κρύβω την άποψή μου ή ότι λέω τα ίδια γιατί δεν έχει βάση και κουράζει. Απλά απάντα μία μόνο φορά σε αυτά τα ίδια. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από funbreaker
manzah80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου απαντησει σε αυτο που ζητας η περηφανεια ειναι κατι που μαθαινεις απο μικρος.Σου δειχνει τον δρομο κοινως δεν μπορω να στο εξηγησω αλλοιως ειναι κατι που θαυμαζεις.Τον πιλοτο πχ τον καμαρωνεις δεν νοιωθεις περηφανος για αυτον.Οπως καμαρωνεις τα ουκ κτλ κτλ οτιδηποτε συμβολιζει ανδρεια και θαρρος.
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου απαντησει σε αυτο που ζητας η περηφανεια ειναι κατι που μαθαινεις απο μικρος.Σου δειχνει τον δρομο κοινως δεν μπορω να στο εξηγησω αλλοιως ειναι κατι που θαυμαζεις. Αν είναι έτσι λοιπόν δεν βασίζεται σε κάποια λογική αλλά σε συναισθηματισμό λόγω εκπαίδευσης (είτε σχολικής, είτε κοινωνικής, είτε οικογενειακής). Και τότε γιατί να προασπίζεται κανείς μια τέτοια θέση? Δεν θα έπρεπε όταν μεγαλώνουμε να φιλτράρουμε με λογική ότι μας έμαθαν να κάνουμε ακούσια, και αν κάτι από αυτά κρίνουμε σωστό να το κρατάμε και ότι δεν κρίνουμε σωστό να το αναθεωρούμε? Αν εσύ λοιπόν είσαι της άποψης της υπερηφάνειας για τους πιλοτους, και αν συμφωνείς πως πρέπει να φιλτράρουμε με λογική όταν μεγαλώσουμε όσα μας μάθανε στα 5 μας, και αν επειδή είσαι λογικός και θες να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος το έκανες, πες μας τελικά για ποιό λόγο πρέπει να αισθάνεται κανείς περήφανος για το ζήτημα. Αν κάπου η αλυσίδα των 1,2,3,4 σπάει, πες μου που σπάει και γιατί.
aris1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το ότι νιώθει κάποιος υπερηφάνεια που βλέπει έναν δολοφόνο να επιδεικνύει το όπλο του εγκλήματος με ξεπερνάει Τα ιδια κανουν και οι αμερικανοι αλλα με την διαφορα οτι πας και πληρωνεις το εισητηριακι σου στο cosmos της θεσσαλονικης παιρνεις και το pop corn σου και βλεπεις τα μαχητικα τους να καταρριπτουν απο ρωσους, transformers μεχρι και εξωγηινους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 You got Porged... 1
manzah80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αμυνθω και να εξηγησω το γιατι καμαρωνω για μια επιλεκτη μοναδα του στρατου οπως τα ο.υ.κ και για τις ικανοτητες ενος πιλοτου της στρατιωτικης αεροποριας.Τον πιλοτο της ολυμπιακης το ιδιο τον καμαρωνω παντως τον θαυμαζω δηλαδη.Καλως η κακως ενα απο τα πραγματα που θαυμαζω ειναι η ανδρεια το θαρρος και το να υπερασπιζεσε καποια πραγματα στα οποια πιστευεις βαζοντας την ζωη σου σε δευτερη μοιρα αυτο ειναι κατι που δεν εχω καταφερει να κανω δικο μου και το ζηλευω.Το τι γινετε γυρω σου τωρα αυτη την ωρα που μιλαμε και για το ποσοι ανθρωποι δεν κοιμουνται μερα νυχτα για να μπορουμε εσυ και εγω να μιλαμε εδω ελευθερα δεν το ξερεις και καλυτερα να μην το μαθεις ποτε γιατι θα αλλαξεις γνωμη για πολλα.Ο κοσμος δεν ειναι ροζ ειναι ενα μαυρο σκοτεινο μερος που ο ενας θα δαγκωσει το λαιμο του αλλου γιατι ετσι ειναι ο ανθρωπος.Για να κανω αυτο που λες δηλαδη να φιλτραρω το συναισθημα μου αυτο και να το απορριψω πρεπει να νοιωσω οτι κακως το ενοιωθα κατι που δεν συμβαινει σε αυτην την περιπτωση.Το ενοιωθα και για τον παναθηναικο πχ μικρος και το απερριψα γιατι ειναι αστειο να εισαι περηφανος για μια ομαδα. Σου ειπα εγω τους καμαρωνω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το ιδιο με το περηφανος.Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου απαντησω επ ακριβως και στα τεσερα ερωτηματα γιατι το ιδιο ρωτας.
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αμυνθω και να εξηγησω το γιατι καμαρωνω για μια επιλεκτη μοναδα του στρατου οπως τα ο.υ.κ και για τις ικανοτητες ενος πιλοτου της στρατιωτικης αεροποριας.Τον πιλοτο της ολυμπιακης το ιδιο τον καμαρωνω παντως τον θαυμαζω δηλαδη.Καλως η κακως ενα απο τα πραγματα που θαυμαζω ειναι η ανδρεια το θαρρος και το να υπερασπιζεσε καποια πραγματα στα οποια πιστευεις βαζοντας την ζωη σου σε δευτερη μοιρα αυτο ειναι κατι που δεν εχω καταφερει να κανω δικο μου και το ζηλευω.Το τι γινετε γυρω σου τωρα αυτη την ωρα που μιλαμε και για το ποσοι ανθρωποι δεν κοιμουνται μερα νυχτα για να μπορουμε εσυ και εγω να μιλαμε εδω ελευθερα δεν το ξερεις και καλυτερα να μην το μαθεις ποτε γιατι θα αλλαξεις γνωμη για πολλα.Ο κοσμος δεν ειναι ροζ ειναι ενα μαυρο σκοτεινο μερος που ο ενας θα δαγκωσει το λαιμο του αλλου γιατι ετσι ειναι ο ανθρωπος.Για να κανω αυτο που λες δηλαδη να φιλτραρω το συναισθημα μου αυτο και να το απορριψω πρεπει να νοιωσω οτι κακως το ενοιωθα κατι που δεν συμβαινει σε αυτην την περιπτωση.Το ενοιωθα και για τον παναθηναικο πχ μικρος και το απερριψα γιατι ειναι αστειο να εισαι περηφανος για μια ομαδα. Σου ειπα εγω τους καμαρωνω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το ιδιο με το περηφανος.Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου απαντησω επ ακριβως και στα τεσερα ερωτηματα γιατι το ιδιο ρωτας. Δεν σου ζήτησα να αμυνθείς, σου ζήτησα να εξηγήσεις με λογική, αν θες βέβαια, για ποιο λόγο νιώθεις υπερήφανος για άλλους ανθρώπους. Δεν είναι συνώνυμα ο διάλογος με την άμυνα, πολιτισμένη συζήτηση κάνουμε. Τελικά μου είπες πως τους θαυμάζεις (=καμαρώνω) επειδή έχουν γενναιότητα και κάνουν ριψοκίνδυνες δουλειές που συνδέονται με τις πεποιθήσεις τους, πράγμα που εσύ δεν κάνεις. Το να θαυμάζεις κάποιον διαφέρει απ το να είσαι υπερήφανος που υπάρχει. Κι εγώ θαυμάζω τον Stephen Hawking που είναι έξυπνος κτλ και κάνει ότι κάνει παρά τα προβλήματα υγείας του, αλλά αυτό είναι απλά θαυμασμός. Η υπερηφάνεια δεν κολλάει κάπου και αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει με το ζήτημα. Οπότε τελικώς εσύ δεν είσαι υπερήφανος για τους στρατιωτικούς αλλά τους θαυμάζεις. Αν δεν ισχύει το τελευταίο ενημέρωσέ με. 2
manzah80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λεω αμυνθεις γιατι απο την μερα που θυμαμαι τον εαυτο μου σε αυτη την χωρα ακομα και στο σχολειο μεσα σου δημιουργουν ενα ενοχικο συναισθημα για το αν αγαπας την χωρα σου αν σεβεσε την σημαια σου και γενικα οτιδηποτε πατριωτικο-εθνικο.Αλλη χωρα που το να αγαπας την πατριδα σου=νεο ναζι δεν νομιζω να υπαρχει παγκοσμιως δεν ξερω γιατι και δεν με ενδιαφερει και να το ψαξω παραπανω γιατι δεν νομιζω οτι θα παρω απαντησεις.Και για να στο παω σε εμενα στο προσωπικο την σημαια εμαθα να την σεβομαι οταν με στειλανε στρατο στην κυπρο και εψαχνα να βρω ενα λογο που ειμαι εκει ο λογος ηταν η σημαια και κανενας αλλος.Δεν το λεω για σενα αυτο γενικα το λεω γιατι οτι και να πεις σε λενε ναζι εδω περα.Οι ναζι εχουν καψει τα σπιτια των προγονων μου λες να τους γουσταρω(οχι εσυ)?Πες το και ετσι οκ εγω τους καμαρωνω το συναισθημα της περηφανειας για επιτευγματα αλλων συνηθως καλυπτει συναισθηματικα κενα αν αυτο ειναι που θελεις να σου πω απλα βλεπεις οτι το αποφευγω για δικους μου λογους.
mathsrule Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οπότε τελικώς εσύ δεν είσαι υπερήφανος για τους στρατιωτικούς αλλά τους θαυμάζεις. Κοίτα, ως στρατιωτικός κι εγώ πλέον (Εύελπις για την ακρίβεια), αλλά και πιο πριν ως απλός πολίτης, νιώθω όχι μόνο θαυμασμό, αλλά και υπερηφάνεια για άλλους στρατιωτικούς (και όχι μόνο). Και αυτό επειδή οι πράξεις τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν κάπως τη ζωή μου και τις επιλογές μου (όπως και πολλών άλλων). Για παράδειγμα, το να νιώθεις υπερήφανος για μία μάχη κατά τον Β' ΠΠ που κέρδισαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θεωρώ πως είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και τα αποτελέσματα της μάχης αυτής τα ζεις μέχρι και σήμερα και επιδρούν στον τρόπο ζωής σου, σκέψης σου κτλ.. Δεν ξέρεις τι μπορεί να είχε αλλάξει εάν, για παράδειγμα, είχαμε παραδοθεί στα ιταλικά στρατεύματα. Δεν ξέρεις πως θα ήταν η ζωή σου τώρα εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε εάν θα είχες κάνει πράγματα για τα οποία τώρα είσαι υπερήφανος. Εν ολίγοις, το να λες ότι είσαι υπερήφανος που η γειτόνισσα έβαλε μπουγάδα όντως δεν στέκει μιας και δεν σε ακουμπάει σχεδόν καθόλου. Από τη στιγμή, όμως, που οι επιλογές ή/και οι πράξεις κάποιων άλλων ατόμων επηρεάζουν την ίδια σου τη ζωή καθώς επίσης και το τι επιλογές μπορείς να κάνεις, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μπορείς να ισχυριστείς ότι είσαι υπερήφανος για εκείνα τα άτομα ή/και τις επιλογές/πράξεις τους.
Sellers Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Βέβαια, αν κάποιος επικαλείται και συμφωνεί με τον Carlin, δεν θα πρέπει να νιώσει περηφάνια ποτέ και για τίποτα. Το IQ, τα social skills και η ομορφιά είναι (μερικώς) κληρονομούμενα, η επαγγελματική και προσωπική επιτυχία είναι (και) θέμα περιβάλλοντος και ανέσεων που μεγάλωσε κάποιος, οτιδήποτε έχει καταφέρει κάποιος σε ατομικό επίπεδο είναι αποτέλεσμα ιστορίας και πράξεων ανθρώπων που δεν πρόλαβε ούτε να γνωρίσει, ούτε να επηρεάσει, means στηρίχτηκε στα @@ και το μυαλό άλλων. Αν είστε μηδενιστές, πάτε μέχρι τέλους τουλάχιστο, όχι να κατεβαίνετε όπου συμφέρει. Να, ο Ζυλιέν ας πουμε. Και γαμώ το περιβάλλον. Γιατι να νιωθει περηφάνια, όντας μηδενιστής; Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο άλλο άκρο. Το να κάτσεις και να ανοίξεις ένα βιβλίο είναι αρκετό για μένα για να νιώθεις υπερήφανος. Τις ίδιες ανέσεις έχει και αυτός που είναι περήφανος για το πτυχίο του και αυτός που είναι περήφανος για εναν τυπα, που δεν ξέρει, που πετάει ενα αεροπλάνο. Προτιμώ τον πρώτο. 1
aris1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 You got Porged... Ποτε porged και federer! Κανω τον anti porg αλλα θα με εχει κανει ignore...
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λεω αμυνθεις γιατι απο την μερα που θυμαμαι τον εαυτο μου σε αυτη την χωρα ακομα και στο σχολειο μεσα σου δημιουργουν ενα ενοχικο συναισθημα για το αν αγαπας την χωρα σου αν σεβεσε την σημαια σου και γενικα οτιδηποτε πατριωτικο-εθνικο.Αλλη χωρα που το να αγαπας την πατριδα σου=νεο ναζι δεν νομιζω να υπαρχει παγκοσμιως δεν ξερω γιατι και δεν με ενδιαφερει και να το ψαξω παραπανω γιατι δεν νομιζω οτι θα παρω απαντησεις.Και για να στο παω σε εμενα στο προσωπικο την σημαια εμαθα να την σεβομαι οταν με στειλανε στρατο στην κυπρο και εψαχνα να βρω ενα λογο που ειμαι εκει ο λογος ηταν η σημαια και κανενας αλλος.Δεν το λεω για σενα αυτο γενικα το λεω γιατι οτι και να πεις σε λενε ναζι εδω περα.Οι ναζι εχουν καψει τα σπιτια των προγονων μου λες να τους γουσταρω?Πες το και ετσι οκ εγω τους καμαρωνω το συναισθημα της περηφανειας για επιτευγματα αλλων συνηθως καλυπτει συναισθηματικα κενα αν αυτο ειναι που θελεις να σου πω απλα βλεπεις οτι το αποφευγω για δικους μου λογους. Δεν συμμερίζομαι αυτά που λες περί νεοναζισμού αλλά επειδή είναι εκτός θέματος δεν θα τα αναλύσω. Σε κάθε περίπτωση όμως, εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο και δεν σε χαρακτήρισα αλλά ρώτησα μόνο γιατί είσαι υπερήφανος. Οπότε δεν υπάρχει ζήτημα άμυνας και μόνο διάλογος. Ως προς την ουσία: Συμπεραίνω λοιπόν πως δεν αισθάνεσαι υπερηφάνεια όπως είπαμε αλλά θαυμασμό για κάποια άλλα άτομα επειδή κάνουν πράματα που εσύ δεν κάνεις. Αυτό είναι δεκτό. Αν όμως αισθάνεσαι και υπερηφάνεια (επειδή στο τέλος μου τα μπαλαμουτιάζεις λίγο) τότε συνεχίζει να ισχύει το ερώτημά μου. Αν πάλι δεν θες να πεις για προσωπικούς λόγους δεκτό. Αλλά το ερώτημά μου θα ξαναμείνει αναπάντητο.
manzah80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Στο μπαλαμουτιαζω γιατι δεν θελω να προσβαλω το αγνο συναισθημα καποιων προς αυτα τα θεματα.Γιατι αγνο ειναι δεν κερδιζει τιποτα απολυτως απο αυτο.Εξυπνος εισαι καταλαβαινεις τι λεω και οχι δεν ακυρωνω αυτο που ειπα περι θαυμασμου και οχι υπερηφανειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις