funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα, ως στρατιωτικός κι εγώ πλέον (Εύελπις για την ακρίβεια), αλλά και πιο πριν ως απλός πολίτης, νιώθω όχι μόνο θαυμασμό, αλλά και υπερηφάνεια για άλλους στρατιωτικούς (και όχι μόνο). Και αυτό επειδή οι πράξεις τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν κάπως τη ζωή μου και τις επιλογές μου (όπως και πολλών άλλων). Για παράδειγμα, το να νιώθεις υπερήφανος για μία μάχη κατά τον Β' ΠΠ που κέρδισαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θεωρώ πως είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και τα αποτελέσματα της μάχης αυτής τα ζεις μέχρι και σήμερα και επιδρούν στον τρόπο ζωής σου, σκέψης σου κτλ.. Δεν ξέρεις τι μπορεί να είχε αλλάξει εάν, για παράδειγμα, είχαμε παραδοθεί στα ιταλικά στρατεύματα. Δεν ξέρεις πως θα ήταν η ζωή σου τώρα εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε εάν θα είχες κάνει πράγματα για τα οποία τώρα είσαι υπερήφανος. Εν ολίγοις, το να λες ότι είσαι υπερήφανος που η γειτόνισσα έβαλε μπουγάδα όντως δεν στέκει μιας και δεν σε ακουμπάει σχεδόν καθόλου. Από τη στιγμή, όμως, που οι επιλογές ή/και οι πράξεις κάποιων άλλων ατόμων επηρεάζουν την ίδια σου τη ζωή καθώς επίσης και το τι επιλογές μπορείς να κάνεις, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μπορείς να ισχυριστείς ότι είσαι υπερήφανος για εκείνα τα άτομα ή/και τις επιλογές/πράξεις τους. Αν κάποιος κάνει κάτι αξιοθαύμαστο νιώθω θαυμασμό για τις ικανότητές του. Αν κάποιος κάνει κάτι που με επηρρεάζει θετικά νιώθω ευγνωμοσύνη και τύχη που υπάρχει (π.χ. φλέμιγκ) Αν η κοινωνία που ζω έχει κάτι καλό που μου διευκολύνει την ζωή νιώθω τυχερός που γεννήθηκα εδώ και όχι στην Β.Κορέα ή στο Ιρακ. Η υπερηφάνεια που κολλάει με τις πράξεις των άλλων ή με την κατάσταση της χώρας που ζω? Πάντως μου κάνει εντύπωση που είσαι υπερήφανος μόνο για Έλληνες στρατιωτικούς και πρόσωπα της ελληνικής ιστορίας επειδή όπως λες επηρρέασαν την ζωή σου και δεν είσαι για τον Φλέμιγκ, τον Τέσλα, τον Τούρινγκ και τόσους άλλους που την επηρρεάσαν πολύ περισσότερο. Οπότε κάτι δεν πάει καλά μάλλον ε? 1
aris1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μα καλα γιατι τα εχετε μπερδεψει μεσα σας ολα αυτα; Δεν ειστε περηφανοι οπως ειναι οι αλλοι λαοί για τις ενοπλες δυναμεις τους; Δες τους αμερικανους... support the troops... Ολλανδια οταν ειχα παει εβλεπα πολλες ολλανδικες σημαιες και το χαιρομουν... Ειχα πει σε εναν φιλο μαλιστα: "Μ@λακα Σπυρο αν ειχαμε τοσες σημαιες στην Ελλαδα θα τις εκαιγαν αναρχικοι λογω αντιφασισμου και καλα" Στην Τουρκια στην Αδριανουπολη η πισω μερια μιας πολυκατοικιας μια τεραστια τουρκικη σημαια που θα ζυγιζε κανα τόνο... Εδω σας εχουν μπερδεψει, μια το συστημα παιδειας με τους "αριστερους" δασκαλους διορισμενους απο ΑΣΕΠ, μια που σας την εσπαγε ο στρατος και σας επιανε το αριστερο σας ακρο, μια τα δεξια καραγκιοζιλικια στις παρελασεις και στις τηλεορασεις, μια που ειχατε κανεναν αυταρχικο παππου που πολεμησε στον Β' παγκοσμιο κτλπ. Κατασταλάξτε για να μπορειτε να ειστε παραγωγικοι ο καθενας στον τομεα του. 2
mathsrule Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν κάποιος κάνει κάτι αξιοθαύμαστο νιώθω θαυμασμό για τις ικανότητές του. Αν κάποιος κάνει κάτι που με επηρρεάζει θετικά νιώθω ευγνωμοσύνη και τύχη που υπάρχει (π.χ. φλέμιγκ) Αν η κοινωνία που ζω έχει κάτι καλό που μου διευκολύνει την ζωή νιώθω τυχερός που γεννήθηκα εδώ και όχι στην Β.Κορέα ή στο Ιρακ. Η υπερηφάνεια που κολλάει με τις πράξεις των άλλων ή με την κατάσταση της χώρας που ζω? Πάντως μου κάνει εντύπωση που είσαι υπερήφανος μόνο για Έλληνες στρατιωτικούς και πρόσωπα της ελληνικής ιστορίας επειδή όπως λες επηρρέασαν την ζωή σου και δεν είσαι για τον Φλέμιγκ, τον Τέσλα, τον Τούρινγκ και τόσους άλλους που την επηρρεάσαν πολύ περισσότερο. Οπότε κάτι δεν πάει καλά μάλλον ε? Πότε ισχυρίστηκα ότι είμαι υπερήφανος μόνο για όσα έγραψα στο προηγούμενό μου ποστ; Ένα παράδειγμα βασισμένος στο τόπικ έδωσα για να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. Εν ολίγοις, ισχυρίζεσαι πως κάποιος μπορεί να είναι υπερήφανος μόνο για όσα έχει καταφέρει μόνος του, ενώ εγώ ισχυρίζομαι ότι κάποιος μπορεί να είναι υπερήφανος και για οτιδήποτε/οποιονδήποτε τον βοήθησε/έπαιξε κάποιον ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, της ζωής του, αλλά και των κατορθωμάτων του. Δεν ξέρω εάν συμφωνείς μαζί μου ή όχι, και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει κιόλας και τόσο πολύ, αλλά ό,τι και να πούμε/κάνουμε, εγώ θα εξακολουθώ να είμαι υπερήφανος για όλα αυτά, κι εσύ θα εξακολουθείς να είσαι υπερήφανος μόνο για όσα έχεις κάνει, οπότε αρχίζω να μην βρίσκω νόημα σε αυτή τη συζήτηση. Τέλος πάντως, καλή συνέχεια.
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Στο μπαλαμουτιαζω γιατι δεν θελω να προσβαλω το αγνο συναισθημα καποιων προς αυτα τα θεματα.Γιατι αγνο ειναι δεν κερδιζει τιποτα απολυτως απο αυτο.Εξυπνος εισαι καταλαβαινεις τι λεω και οχι δεν ακυρωνω αυτο που ειπα περι θαυμασμου και οχι υπερηφανειας. Γιατί να αποτελεί προσβολή το να ρωτάς κάποιον τον λογικό λόγο που νιώθει υπερήφανος για κάτι? Εγώ δεν βλέπω καμιά προσβολή. Αν εσύ βλέπεις πες μου ποια είναι. Τα περι θαυμασμού είναι κατανοητά. Αν δεν ακυρώνεις τα περί υπερηφάνειας, το ερώτημά μου συνεχίζει να ισχύει και να παραμένει αναπάντητο.
LongTom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κάνουν και εκεί παρελάσεις με κονσέρβα βίντεο; Όταν βγαίνει η βασίλισσα το κάνουν αυτό και πολύ χειρότερα με σημαιούλες για όλους τους παρευρισκόμενους που κάνουν τις Ελ παρελάσεις να φαντάζουν συναντήσεις απατρίδων. Λυπάμαι που σε χαλάω το όνειρο για μια Σκανδιναβία δίχως εθνική συνείδηση. 2
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πότε ισχυρίστηκα ότι είμαι υπερήφανος μόνο για όσα έγραψα στο προηγούμενό μου ποστ; Ένα παράδειγμα βασισμένος στο τόπικ έδωσα για να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. Δεκτό αν είσαι υπερήφανος και για άλλους. Βέβαια συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον λόγο. Εν ολίγοις, ισχυρίζεσαι πως κάποιος μπορεί να είναι υπερήφανος μόνο για όσα έχει καταφέρει μόνος του, ενώ εγώ ισχυρίζομαι ότι κάποιος μπορεί να είναι υπερήφανος και για οτιδήποτε/οποιονδήποτε τον βοήθησε/έπαιξε κάποιον ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, της ζωής του, αλλά και των κατορθωμάτων του. Δεν ισχυρίζομαι αυτό που λες. Την υπερηφάνεια δεν την καταλαβαίνω ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναρωτιέμαι λοιπόν τους λόγους χωρίς να παίρνω απάντηση. Δεν ξέρω εάν συμφωνείς μαζί μου ή όχι, και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει κιόλας και τόσο πολύ, αλλά ό,τι και να πούμε/κάνουμε, εγώ θα εξακολουθώ να είμαι υπερήφανος για όλα αυτά, κι εσύ θα εξακολουθείς να είσαι υπερήφανος μόνο για όσα έχεις κάνει, οπότε αρχίζω να μην βρίσκω νόημα σε αυτή τη συζήτηση. Τέλος πάντως, καλή συνέχεια. Ε καλά δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει υποχρεωτικά, συζήτηση κάνουμε και όποιος βαριέται φεύγει και προφανώς συνεχίζει να νιώθει όπως γουστάρει. Συναντάω συχνά τέτοιες αποφωνήσεις και ποτέ δεν κατάλαβα το τι νόημα έχουν.
mathsrule Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεκτό αν είσαι υπερήφανος και για άλλους. Βέβαια συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον λόγο. Κοίτα, ο λόγος είναι σχετικά απλός, επειδή έπαιξαν κάποιον ρόλο στο να γίνεις σήμερα αυτός που είσαι. Δεν ξέρω, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ το όλο θέμα. Δεν ισχυρίζομαι αυτό που λες. Την υπερηφάνεια δεν την καταλαβαίνω ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Αναρωτιέμαι λοιπόν τους λόγους χωρίς να παίρνω απάντηση. Εφόσον λες ότι δεν την καταλαβαίνεις ούτε σε προσωπικό επίπεδο, πάω πάσο. Όσον αφορά "τους λόγους" για να είναι κάποιος υπερήφανος, δεν είναι ίδιοι για όλους. Όπως νιώθει και αισθάνεται ο καθένας. Ε καλά δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει υποχρεωτικά, συζήτηση κάνουμε και όποιος βαριέται φεύγει και προφανώς συνεχίζει να νιώθει όπως γουστάρει. Συναντάω συχνά τέτοιες αποφωνήσεις και ποτέ δεν κατάλαβα το τι νόημα έχουν. Όταν ο ένας δεν μπορεί να κατανοήσει το πως σκέφτεται ο άλλος και το πως αισθάνεται (π.χ. καλή ώρα τώρα με το όλο αίσθημα της υπερηφάνειας), το να συνεχίζεις αρκετές φορές την κουβέντα καταλήγει σε "οφ τόπικ συνεννόηση μπουζούκι" με αποτέλεσμα συχνά να διαγράφονται ποστ, να κλειδώνονται θέματα, και ίσως να πέφτουν μπαν (δικαιολογημένα, δε λέω). Συνεπώς, τέτοιες αποφωνήσεις που λες γίνονται ώστε να αποφευχθούν τα παραπάνω στην περίπτωση που κάποιος έχει πει ό,τι ήθελε να πει επί του θέματος. 1
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 " με αποτέλεσμα συχνά να διαγράφονται ποστ, να κλειδώνονται θέματα, και ίσως να πέφτουν μπαν (δικαιολογημένα, δε λέω). Όχι με τίποτα κλείδωμα, the show must go on μέχρι να μας πει ο Spyros007 γιατί είναι υπερήφανος για τους στρατιωτικούς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Όταν βγαίνει η βασίλισσα το κάνουν αυτό και πολύ χειρότερα με σημαιούλες για όλους τους παρευρισκόμενους που κάνουν τις Ελ παρελάσεις να φαντάζουν συναντήσεις απατρίδων. Λυπάμαι που σε χαλάω το όνειρο για μια Σκανδιναβία δίχως εθνική συνείδηση. Νταξει, και αυτοί πρέπει να δικαιολογησουν κάπως τον μισθό τους...
defacer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το ενοιωθα και για τον παναθηναικο πχ μικρος και το απερριψα γιατι ειναι αστειο να εισαι περηφανος για μια ομαδα. Σου ειπα εγω τους καμαρωνω δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το ιδιο με το περηφανος.Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου απαντησω επ ακριβως και στα τεσερα ερωτηματα γιατι το ιδιο ρωτας. Όπως απέρριψες εσύ τον παναθηναϊκό έτσι ακριβώς φαίνεται σε κάποιους άλλους αστείο να είσαι περήφανος για το στρατό. Φαντάσου να δεις κάποιον πλέον να τρελλαίνεται με το τριφύλλι, θα τον βλέπεις και θα σκέφτεσαι gringos locos. Αντίστοιχα. To be fair θα μου φαινόταν λογικό να είναι κάποις περήφανος/καμαρώνει/whatever για κάτι το οποίο τυγχάνει σεβασμού από τρίτους λόγω της αξίας του, π.χ. σήμερα η murica έχει τον πιο υπεργαμέστερο στρατό παγκοσμίως με διαφορά οπότε άσχετα από το τι πιστεύω εγώ δε θα μου φαινόταν παράλογο να είναι κάποιος περήφανος γι' αυτό (θα μου φαινόταν άλλα πράγματα βέβαια). Και για να στο παω σε εμενα στο προσωπικο την σημαια εμαθα να την σεβομαι οταν με στειλανε στρατο στην κυπρο και εψαχνα να βρω ενα λογο που ειμαι εκει ο λογος ηταν η σημαια και κανενας αλλος.Δεν το λεω για σενα αυτο γενικα το λεω γιατι οτι και να πεις σε λενε ναζι εδω περα.Οι ναζι εχουν καψει τα σπιτια των προγονων μου λες να τους γουσταρω(οχι εσυ)?Πες το και ετσι οκ εγω τους καμαρωνω το συναισθημα της περηφανειας για επιτευγματα αλλων συνηθως καλυπτει συναισθηματικα κενα αν αυτο ειναι που θελεις να σου πω απλα βλεπεις οτι το αποφευγω για δικους μου λογους. Ή ίσως σου έμαθαν να τη σέβεσαι. Έψαχνες να βρεις κάτι για να γεμίσει ένα κενό που έχεις και βρήκες (ή σου βρήκαν) τη σημαία, όπως άλλος βρίσκει τη θρησκεία ή την πανάθα ή δεν ξέρω τι. Και, τουλάχιστον για μένα, εδώ είναι η ουσία την αντίρρησης: πως για ΧΥΖ λόγους καταλήγει κάποιος manzah να έχει σηκώσει ένα λάβαρο που του έβαλαν άλλοι στο χέρι. Άλλοι οι οποίοι έχουν συμφέρον από το να σηκώνεται ψηλά αυτό το λάβαρο. ΥΓ δεν είναι σκοπός μου να βάψω το εθνικό φρόνημα οποιουδήποτε κατάμαυρο. Απλά κάποια θέματα όπως αυτό είναι πολύ πολύ ευαίσθητα και η γραμμή ανάμεσα στο υγιές και το προβληματικό είναι πολύ λεπτή.
Lanike71 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ο συγκεκριμένος πιλότος δεν είναι παρά ένας άνθρωπος που κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, όπως και ένας γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, ένας επιστήμονας, ένας διασώστης ΕΚΑΒ.Ανατρίχιασε κανένας για το διασώστη ποτέ;Μάλλον όχι. Και αυτό είναι το ενοχλητικό για μένα... Α ρε Τομ Κρουζ, ποιός το περίμενε ότι θα επηρέαζες κόσμο ακόμα... 4
Praetorianos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Να, ο Ζυλιέν ας πουμε. Και γαμώ το περιβάλλον. Γιατι να νιωθει περηφάνια, όντας μηδενιστής; Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο άλλο άκρο. Το να κάτσεις και να ανοίξεις ένα βιβλίο είναι αρκετό για μένα για να νιώθεις υπερήφανος. Τις ίδιες ανέσεις έχει και αυτός που είναι περήφανος για το πτυχίο του και αυτός που είναι περήφανος για εναν τυπα, που δεν ξέρει, που πετάει ενα αεροπλάνο. Προτιμώ τον πρώτο. Πράγματα που ΔΕΝ ελέγχει ο Ζυλιέν: προφανώς άνω του μέσου όρου IQ "τα τελευταία τρία χρόνια μένει στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Προσφύγων της Κόνιτσας." oι υπεύθυνοι αποφάσισαν να εγγράψουν τον νεαρό πρόσφυγα από την Αφρική, στο ΕΠΑΛ της Κόνιτσας. «Οι γονείς μου πάντα μού έλεγαν ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η παιδεία. Εγώ αυτό το κράτησα» Η καθηγήτρια-φιλόλογος Γιάννα Νίκου του παρέδιδε μάθημα Ελληνικών τα απογεύματα. Το ΕΠΑΛ της Κόνιτσας ήταν για τον νεαρό μία οικογένεια, γιατί οι συμμαθητές και οι καθηγητές του τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Ο ίδιος ακριβώς Ζυλιέν είτε με IQ στο 90-100 είτε ζητώντας προστασία στην ...Τουρκία είτε με γονείς της άποψης "δούλευε στα χωράφια να δεις προκοπή" είτε με συμμαθητές αυγουλίτες θα κατέληγε αλλού. Αυτό γιατί πήγες να τριπλάρεις ^^ Από κει και πέρα προφανώς κι εγώ στην τελευταία σου πρόταση συμφωνώ. Μόνο συγκεκριμένοι εγκεφαλικά νεκροί τύποι νιώθουν περηφάνια για την DNAική μας ανωτερότητα. Και πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που τα καταφέρνουν με δυσκολίες, άλλοι πάνε σπουδάζουν πληροφορική και τρέφονται με vouchers κι άλλοι δεν προλαβαίνουν να κάνουν reject υποτροφίες από το εξωτερικό Όμως αν κάποιος κριτικάρει και ζυγίζει μερικές "περηφάνιες" να ξέρει μέχρι που φτάνουν τα πόδια του. Εξάλλου πως ορίζει κάποιος την υπερηφάνια λόγω προσωπικής/ομαδικής προσπάθειας? Πως ορίζεται η προσωπική προσπάθεια? Κι ο Trump ας πούμε περήφανος νιώθει γιατί είναι αυτοδημιούργητος. Το οποίο είναι αλήθεια. Ο Trump, ο γιος του Fred Trump, ο αδερφός της Maryanne Trump, ο "έχω πτωχεύσει τέσσερις φορές αλλά με ξαναδάνεισαν Trump, ο "μιλούσα με προέδρους όταν τα παιδιά της ηλικίας μου έπαιζαν με Playmobil" Trump. Κι ο Βαρουφάκης περήφανος νιώθει γιατί είναι αυτοδημιούργητος. Το οποίο είναι αλήθεια. Ο Βαρουφάκης, ο γιος του Γιώργου Βαρουφάκη, ο "πήρα συστατική επιστολή από πρωθυπουργό χώρας και φοίτησα στο ...Essex", o "είχα δασκάλους μετέπειτα Υπουργούς" Βαρουφάκης. Ένα υπέροχο βιβλίο πάνω στο θέμα, συστήνεται ανεπιφύλακτα: Outliers. Δεν είναι φιλοσοφικό, αλλά από αυτά που λέμε perspective changing, nonetheless.
tritonas00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ρε Τρίτων αφού εσύ μισείς οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με Ελλάδα Κανεις λαθος. Αν κατι μισω ειναι η αεργο-λαμογια και η επιδειξιο-εθνικο-στρατοκαυλιαση. Και στην ελλαδα τα εχουμε μπολικα... 5
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι έτσι λοιπόν δεν βασίζεται σε κάποια λογική αλλά σε συναισθηματισμό λόγω εκπαίδευσης (είτε σχολικής, είτε κοινωνικής, είτε οικογενειακής). Και τότε γιατί να προασπίζεται κανείς μια τέτοια θέση? Δεν θα έπρεπε όταν μεγαλώνουμε να φιλτράρουμε με λογική ότι μας έμαθαν να κάνουμε ακούσια, και αν κάτι από αυτά κρίνουμε σωστό να το κρατάμε και ότι δεν κρίνουμε σωστό να το αναθεωρούμε? Αν εσύ λοιπόν είσαι της άποψης της υπερηφάνειας για τους πιλοτους, και αν συμφωνείς πως πρέπει να φιλτράρουμε με λογική όταν μεγαλώσουμε όσα μας μάθανε στα 5 μας, και αν επειδή είσαι λογικός και θες να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος το έκανες, πες μας τελικά για ποιό λόγο πρέπει να αισθάνεται κανείς περήφανος για το ζήτημα. Αν κάπου η αλυσίδα των 1,2,3,4 σπάει, πες μου που σπάει και γιατί. Πως ορίζεται η υπερηφάνεια και πως ο θαυμασμός; Τι διαφορά έχουν με το να "καμαρώνω" για κάτι; Ο λογικός άνθρωπος δεν είναι καλύτερος από τον συναισθηματικό, ούτε ο 2ος έναντι του 1ου. Στην ζωή υπάρχουν και τα δύο φαινόμενα στην προσωπικότητα την ψυχολογία και τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Το αν θα χρησιμοποιήσεις λογική ή συναίσθημα για κάτι το 95% θα το κάνουν εντελώς αυθόρμητα οχι σκόπιμα, οπότε τα περι φιλτραρίσματος διαφόρων συναισθηματικών πραγμάτων με λογική τα ακούω βερεσέ. Για να καταλάβεις και εγώ είμαι κατά του στρατού, και μου την σπάνε οι στρατιωτικοί και οτι έχει σχέση με στρατό, επισημότητες στρατοκαυλίαση ψευτοσυνθήματα για δήθεν τσαμπουκά κτλ. Παρά ταὐτα ο πιλότος που ανέφερε οτι ανέφερε μου άρεσε,δεν ξέρω αν ένιωσα υπερῆφανος ή καμάρωσα αλλά μου άρεσε, μόνο αυτό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Κανεις λαθος. Αν κατι μισω ειναι η αεργο-λαμογια και η επιδειξιο-εθνικο-στρατοκαυλιαση. Και στην ελλαδα τα εχουμε μπολικα... Τι εννοείς; Δεν ανεβαίνει το ΑΕΠ με τις παρελάσεις; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις