lak10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιδια πηγα πριν λγο να μπω στον λογαριασμο του αδερφου μου για να πληρωσω τον ΕΝΦΙΑ και μου λεει ο λογαριασμος ειναι απενεργοποιημενος το username και password εναι σωστα τελευταια φορα που πμηκα περυσιπαλι για τον ενφα δουλεψε κανονικα. Γιατι να απαενεργοποιηθει ο λογαριασμος απο την στιγμη που υπαρχε ενεργο ΑΦΜ? Το ιδιο εχει γινει και με την αδερφη που πρεπει και αυτη να πληρωσει ΕΝΦΙΑ. Λετε στο 15515 να κανουμε τιποτα η πρεπει να τρεχουμε στην ΔΟΥ?
kfyros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις τον κλειδάριθμο, απλά κάνεις ενεργοποίηση λογαριασμού στο gsis.gr (στο μενού υπηρεσίες προς --> πολίτες έχει σχετική επιλογή). Αν δεν έχεις πρέπει να ξαναβγάλει ο αδερφός σου στη ΔΟΥ. Πέρσι έγινε υποχρεωτική η λήψη κλειδαρίθμου για όλους τους παλιούς χρήστες του taxis που δεν είχαν κλειδάριθμο όταν είχαν εγγραφεί σε αυτό. Ή για άλλους λόγους, όπως επικαιροποίηση στοιχείων. Απενεργοποίηση μπορεί να έχει γίνει για λόγους ασφαλείας (αν δέχθηκε επίθεση το taxis με το username του αδερφού σου)
lak10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 το περιεργ ειναιοτι παταω Επανεγγραφη συμπληρωνω τα στοιχεια και μου λεει δεν εχει γινει εγγραφη γι αυτο το ΑΦΜ. της αδερφης μου για παραδειγμα τον Απενεργοποιησα 1 μηνα μετα την ενεργοποιηση. Περυσι τον Σεπτεβριο εγγραφηκαμε πρωτη φορα στο Taxis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα