neoxorakiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γεια σαςΟνομάζομαι Νίκος είμαι από επαρχία σχετικά κοντά στην Θεσσαλονίκη.....λοιπόν θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με σχολές μαγειρικής.....λοιπόν είμαι 20 χρονών, τελείωσα τον στρατό και τώρα ψάχνω μια σχολή ώστε να πάω τον Σεπτέμβριου του 2016 θα ήθελα λοιπόν αν ξέρει κανείς να μου αναφέρει κάποια σχολή μαγειρικής για την Θεσσαλονίκη λογικά ΙΕΚ επειδή όμως γερνάγανε πολλές φήμες γύρω από τα ΙΕΚ θέλω να μου πείτε ο καθένας την προσωπική του εμπειρία η άποψη για το παραπάνω θέμα.Ευχαριστώ ε των προτέρων ...!!!
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καταρχήν δεν έχει σχέση με το site αν και υποθέτω το κάνεις spam attack. Εστω, ζήτα να πάει στο "μπλά μπλά"
neoxorakiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς επειδή είμαι και καινούριος..?? Καταρχήν δεν έχει σχέση εμ το site αν και υποθέτω το κάνεις spam attack. Εστω, ζήτα να πάει στο "μπλά μπλά" Τι εννοείς επειδή είμαι και καινούριος..??
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς επειδή είμαι και καινούριος..?? Τι εννοείς επειδή είμαι και καινούριος..?? Οχι επειδή είναι σε λάθος ενότητα.
neoxorakiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οχι επειδή είναι σε λάθος ενότητα. και πως να το κάνω?
i7 5930k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 μπες εδω http://www.insomnia.gr/topic/421849-οι-καλύτερες-σχολές-μαγειρικής/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα