xpapias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μετά το "τι τραγούδι ακούτε τώρα" νομίζω ότι χρήσιμο θα ήταν και ένα τέτοιο thread. Εγώ το παλεύω να αφήσω το κινητό και να σηκωθώ να διαβάσω άλλο λίγο (GMT +1 εδώ).
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ βλέπω μια φωτιά που έβαλαν σε κάδο απέναντι από μένα η πυροσβεστική δεν έρχεται. Ντουμανιάσαμε.
Mikeasdf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Διαβαζω ενα τοπικ στο ινσομνια με τιτλο "Τι κανετε τωρα" 11
hliastsek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ βλέπω μια φωτιά που έβαλαν σε κάδο απέναντι από μένα η πυροσβεστική δεν έρχεται. Ντουμανιάσαμε. 1
vsl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ βλέπω μια φωτιά που έβαλαν σε κάδο απέναντι από μένα η πυροσβεστική δεν έρχεται. Ντουμανιάσαμε. Επιτέλους ο ninjaman έμαθε να χρησιμοποιεί υγρό πυρ. 6
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ασε φίλε και ήταν δίπλα από παροχή γκαζιού η φωτιά, ηταν ενας μεγάλος κάδος από αυτούς που φέρνουν σε οικοδομές για τα συλλέγουν τα μπάζα οχι οι κλασσικοί που πετάμε τα σκουπίδια, κατέβηκαν οι γείτονες και έριχναν νερά από το μπαλκόνι με λάστιχο και με πυροσβεστήρα από κάτω, η φωτιά δεν έλεγε να σβήσει με τίποτα μια έσβηνε μια άναβε πάλι, πάλευαν μια ώρα, δε ξέρω γιατί δεν ήρθε η πυροσβεστική σχεδόν όλοι μας τους πήραμε τηλέφωνο γμ το κρατος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ασε φίλε και ήταν δίπλα από παροχή γκαζιού η φωτιά, ηταν ενας μεγάλος κάδος από αυτούς που φέρνουν σε οικοδομές για τα συλλέγουν τα μπάζα οχι οι κλασσικοί που πετάμε τα σκουπίδια, κατέβηκαν οι γείτονες και έριχναν νερά από το μπαλκόνι με λάστιχο και με πυροσβεστήρα από κάτω, η φωτιά δεν έλεγε να σβήσει με τίποτα μια έσβηνε μια άναβε πάλι, πάλευαν μια ώρα, δε ξέρω γιατί δεν ήρθε η πυροσβεστική σχεδόν όλοι μας τους πήραμε τηλέφωνο γμ το κρατος. It looks like all your choices were burnt out. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σερνομαι απο το κρεβάτι που ειχα ταμπλετ στο λαπτοπ και αναποδα. Επισεις εβαλα χυμο να πιω και πριν ελεγα στο σκυλο να σκασει γιατι μ πηρε τα αυτια που τσακωνεται με τις γατες απο κατω 1
g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μετά το "τι τραγούδι ακούτε τώρα" νομίζω ότι χρήσιμο θα ήταν και ένα τέτοιο thread. Σίριουσλι; 1
xpapias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σίριουσλι; Γουαη νοτ; Πάω να φάω πρωινό. Για κάποιο λόγο αναλωνωμαι σε 2-3 site στο ίντερνετ (ινσομνια και ειδησεις κυριως) σαν να μην υπηρχε τιποτα άλλο. Και μετά νιώθω ότι εχω εξαντλήσει το ίντερνετ.
Big Boss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 παίζω Disgaea 5 στο PS4(grinding),ακούω μουσική και τρολλάρω forums(gamefaqs,gamespot) όλα μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις