Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το "τι τραγούδι ακούτε τώρα" νομίζω ότι χρήσιμο θα ήταν και ένα τέτοιο thread.

Εγώ το παλεύω να αφήσω το κινητό και να σηκωθώ να διαβάσω άλλο λίγο (GMT +1 εδώ).

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ βλέπω μια φωτιά που έβαλαν σε κάδο απέναντι από μένα η πυροσβεστική δεν έρχεται. Ντουμανιάσαμε.

Επιτέλους ο ninjaman έμαθε να χρησιμοποιεί υγρό πυρ.

post-249608-0-84979800-1446344099_thumb.gif

• Like 6
Δημοσ.

Ασε φίλε και ήταν δίπλα από παροχή γκαζιού η φωτιά, ηταν ενας μεγάλος κάδος από αυτούς που φέρνουν σε οικοδομές για τα συλλέγουν τα μπάζα οχι οι κλασσικοί που πετάμε τα σκουπίδια, κατέβηκαν οι γείτονες και έριχναν νερά από το μπαλκόνι με λάστιχο και με πυροσβεστήρα από κάτω, η φωτιά δεν έλεγε να σβήσει με τίποτα μια έσβηνε μια άναβε πάλι, πάλευαν μια ώρα, δε ξέρω γιατί δεν ήρθε η πυροσβεστική σχεδόν όλοι μας τους πήραμε τηλέφωνο γμ το κρατος.

Δημοσ.

Ασε φίλε και ήταν δίπλα από παροχή γκαζιού η φωτιά, ηταν ενας μεγάλος κάδος από αυτούς που φέρνουν σε οικοδομές για τα συλλέγουν τα μπάζα οχι οι κλασσικοί που πετάμε τα σκουπίδια, κατέβηκαν οι γείτονες και έριχναν νερά από το μπαλκόνι με λάστιχο και με πυροσβεστήρα από κάτω, η φωτιά δεν έλεγε να σβήσει με τίποτα μια έσβηνε μια άναβε πάλι, πάλευαν μια ώρα, δε ξέρω γιατί δεν ήρθε η πυροσβεστική σχεδόν όλοι μας τους πήραμε τηλέφωνο γμ το κρατος.

It looks like all your choices were burnt out.

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Δημοσ.

Σερνομαι απο το κρεβάτι που ειχα ταμπλετ στο λαπτοπ και αναποδα.

Επισεις εβαλα χυμο να πιω και πριν ελεγα στο σκυλο να σκασει γιατι μ πηρε τα αυτια που τσακωνεται με τις γατες απο κατω

• Like 1
Δημοσ.

Σίριουσλι;

Γουαη νοτ;

Πάω να φάω πρωινό. Για κάποιο λόγο αναλωνωμαι σε 2-3 site στο ίντερνετ (ινσομνια και ειδησεις κυριως) σαν να μην υπηρχε τιποτα άλλο. Και μετά νιώθω ότι εχω εξαντλήσει το ίντερνετ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...