Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα θεμα εδω και καιρο με ενα nokia lumia 520.Το κινητο ειναι της αδερφης μου και οπως ηταν στο fb και μιλαγε ξαφνικα της κλεινει το κινητο και μετα οταν προσπαθησε να το ανοιξει της εβγαζε http://oi61.tinypic.com/1zvc2ef.jpg.Γνωριζει καποιος κατι για να με βοηθησει να το φτιαξω?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανηλθα στο θεμα γιατι ειδα οτι δεν λειτουργει..δοκμασα με το software που λετε..αλλα αυτο συνεχεια ενω μου παει να μου κατεβασει ενα αρχειο 2gb(περιπου) με πεταει οτι εχω προβλημα με το proxy ολη την ωρα...οσες φορες και να πατησω retry ενω παει να ξεκινησει τo download μετα απο 3 λεπτα το πεταει..Για δωστε μου τα φωτα σας να δω τι θα κανω με το κινητο :P

Δημοσ.

Επανηλθα στο θεμα γιατι ειδα οτι δεν λειτουργει..δοκμασα με το software που λετε..αλλα αυτο συνεχεια ενω μου παει να μου κατεβασει ενα αρχειο 2gb(περιπου) με πεταει οτι εχω προβλημα με το proxy ολη την ωρα...οσες φορες και να πατησω retry ενω παει να ξεκινησει τo download μετα απο 3 λεπτα το πεταει..Για δωστε μου τα φωτα σας να δω τι θα κανω με το κινητο :P

Κατεβασε το παλι απο ενα αλλο λαπτοπ να δεις ή αλλιως τραβα στο προγραμμα recovery tool κατω δεξια εχει 3 τελειες πατα το,μετα θα πας ρυθμισεις και θα σβησεις τα data που εχει κατεβασει(ολα!) Αν θυμαμαι καλα καπου κει εχει για να ρυθμισεις proxy για τσεκαρε μην ειναι τιποτα ανοιχτο...Ενημερωσε!

Δημοσ.

Καλησπερες...τιποτα..το κατεβασε..πηγε να το κανει εγκατασταση και μου βγαζει operation failed....το ξαναδοκιμασα με αλλη θυρα και αλλο καλωδιο usb τιποτα παλι τα ιδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...