Dakonblackblade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν μας τελείωσε το λάδι και λέω να δοκιμάσω εμπορίου για λίγο. Έχει κανείς προτιμήσεις? Ψάχνω ποιότητα αλλά και vfm
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 βρες καποιον παραγωγο και παρε. του εμποριου ειναι "νερο" 3
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μεγάλη κουβέντα άνοιξες. Που να τον βρώ τον σωστό τον παραγωγό?
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 σαν τους λογιστες ειναι αυτοι. επισης καθε οικογενεια γνωριζει εστω εναν θα σε συστηνα τον δικο μου/μας αλλα δε βγαζει πολυ παραγωγη και δινει μονο σε γνωστους. που μενεις? σαν τους λογιστες ειναι αυτοι. επισης καθε οικογενεια γνωριζει εστω εναν θα σε συστηνα τον δικο μου/μας αλλα δε βγαζει πολυ παραγωγη και δινει μονο σε γνωστους. που μενεις?
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνεται να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το λάδι. Φαίνεται αν ειναι μαπα η οχι. Τα λαμόγια αυτο που κάνουν ειναι να σου δώσουν ενα μπουκαλάκι ή μπουκάλα απο το καλό να δοκιμάσεις και μετα ο τενεκές ειναι χαλί μαύρο.
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά έστω ότι είμαι εγώ τώρα, χωρίς να ξέρω κανένα και θέλω να βρω καλό λάδι. Τι κάνω?
Donalhioy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 - βρες ελαιοτριβειο στην περιοχη σου...ή καπου κοντα... ειναι και περιοδος που βγαζουν λαδι - αγοραζεις απο το φρεσκο λαδι που θα βγαλουν... οι καλυτερες ωρες ειναι οι μεσιμεριανες... κοντα στις 1 π.χ - αγορασε αν μπορεις τουλαχιστον 4 τενεκεδες για να σου βγαλει τον ολο χρονο.. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για Πατρα θα σε έστελνα στο ελαιοτριβείο που πάνε οι δικοί μου οταν τελειώνει. Για άλλου δεν ξέρω.
xpapias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επίσης μην ακούσεις απο κανένα ότι δε χρησιμοποιεί λιπάσματα. Πραγματικό βιολογικό λάδι είναι ελάχιστο. Ελαιοτριβείο και από εμένα.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τωρα βγαζουν λαδι απο τις πρασινες το λεγομενο αγουρελαιο. Που ναι πολυ πιο ακριβο απο τι το λαδι που βγαζουν το δεκεμβριο οπου η ελια εχει ωριμανσει. Ενας γνωστο μου πουλαει καλο λαδι, 20€/5λιτρα. Αλλα εχουν λιπασματα κλπ. Η πικρα που βγαζει το λαδι γινεται κυριως απο τις βρωμιες, κλαδια, φυλλα. Αυτος πριν της παει, παιρναει διαλογεα να μην εχουν φυλλα κλαδια.
Donalhioy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επίσης μην ακούσεις απο κανένα ότι δε χρησιμοποιεί λιπάσματα. Πραγματικό βιολογικό λάδι είναι ελάχιστο. Ελαιοτριβείο και από εμένα. εγω παντως στην χαλκιδικη ξερω ελαχιστους που βαζουν... μονο καποιοι που εχουν πολλα δεντρα και το εχουν επαγγελμα.. οι λοιποι βγαζουν κυριως για την παρτυ τους και δεν βαζουν ... απο εκει και μετα τα υπολοιπα τα πουλανε. οι εταιριες παιρνουν το λαδι απο τα ελαιοτριβεια οποτε παραγωγος παραγωγος ως επαγγελμα... δεν υπαρχει
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οταν η ελια καποιου παραγωγου εχει κατι, πχ δακο και δεν την πουλησει σαν ελια, παει να την βγαλει λαδι. Αν η τιμη ειναι ξεφτιλα παλι πολυ προτεινουν να το βγαλουν λαδι. Αν η ελια ειναι μικρη τεταρτη παλι προτειμουν να την βγαλουν λαδι, αν ολοι έχουν πρωτες δευτερες, με μεση τιμη 1€ τοτε τις πουλανε, η ποσοτητα λαδιου θα ναι μειωμένη σε συγκριση με την περασμενη χρονια, που σημαινει θα αυξηθει η τιμη λιτρου
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μπορούμε να συζητήσουμε ακριβώς αυτο που λεει το θεμα, γιατι πιστεύω ενδιαφέρει πολύ κόσμο, αυτα με τους παραγώγους τα ξέρουμε. 3
d_gkal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μπορούμε να συζητήσουμε ακριβώς αυτο που λεει το θεμα, γιατι πιστεύω ενδιαφέρει πολύ κόσμο, αυτα με τους παραγώγους τα ξέρουμε. αλτις κλασικο τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα