Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν θελεις πραγματικα καλο λαδι συνδυασε το με μια βολτα απο Μεσσηνια μερια πηγαινε σε ενα λιοτριβι και παρε να περασεις ολο τον χρονο .Αυτο ομως κατα το τελος του μηνα .... Απο οτι ξερω εκει πουλιεται 4 ευρω το λιτρο . Εχει τσιμπησει τιμη φετος .
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν θελεις πραγματικα καλο λαδι συνδυασε το με μια βολτα απο Μεσσηνια μερια πηγαινε σε ενα λιοτριβι και παρε να περασεις ολο τον χρονο .Αυτο ομως κατα το τελος του μηνα .... Απο οτι ξερω εκει πουλιεται 4 ευρω το λιτρο . Εχει τσιμπησει τιμη φετος . Πας με το αυτοκίνητο φορτώνεις 3-4 ντενεκέδες και σου ερχετε απο 4 ευρω το λιτρο κανένα 20αρικο, βενζίνες, διοδια, ξενοδοχεία και δυο μέρες απο την ζωη σου το λιγότερο, και στο τελος ανοίγεις και το μισό ειναι μουργα Πραγματική ιστορία 3
Donalhioy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πας με το αυτοκίνητο φορτώνεις 3-4 ντενεκέδες και σου ερχετε απο 4 ευρω το λιτρο κανένα 20αρικο, βενζίνες, διοδια, ξενοδοχεία και δυο μέρες απο την ζωη σου το λιγότερο, και στο τελος ανοίγεις και το μισό ειναι μουργα Πραγματική ιστορία ξενοδοχεια και 2 μερες ταξιδι για να πας να παρεις λαδι? νταξει.. βαλε και δρακο στο παραμυθι και πες και την Δημουλιδου να το κανει βιβλιο να βγαλετε και κανα φραγκο 2
BritGreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγω πλεον εμπιστευομαι μονο τα συσκευασμενα του εμποριου. Απο τα φτηνα, ικανοποιητικο ειναι του Βασιλοπουλου και το Μαρατα του Σκλαβενιτη. Διαφορετικα Αλτις που εχει πολυ ωραια γευση για τα δικα μου γουστα. Τουλαχιστον του εμποριου ελεγχονται. 5
Mau-Maus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σωστός !!! στην Ελλάδα της απατεωνιάς που ο ένας προσπαθεί να κλέψει τον άλλον για να επιβιώσει , ποιον να εμπιστευτείς? εδω ειμαι εγω , εδω και χρονια 2
pittas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προτιμώ το "Χωριό ποικιλία κορωνέικη" Ετσι για να πρωτοτυπησω και επειδη δεν εχω κανενα εμπιστο που να ξερω τι ριχνει μεσα, ταπεινη μου αποψη ειναι οτι πας και παιρνεις καποιο λαδι υψηλων στανταρ απο το σουπερμαρκετ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Θεωρω οτι το λαδι που εχει αναφερει ο φιλος αλκης ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας Τωρα αν για 2/3/4 ευρω λιγοτερα στο 5λιτρο πατε σε λαδια λιντλ και καλα ελληνικα και παρθενα, καλη τυχη
humoraddict Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 - βρες ελαιοτριβειο στην περιοχη σου...ή καπου κοντα... ειναι και περιοδος που βγαζουν λαδι - αγοραζεις απο το φρεσκο λαδι που θα βγαλουν... οι καλυτερες ωρες ειναι οι μεσιμεριανες... κοντα στις 1 π.χ - αγορασε αν μπορεις τουλαχιστον 4 τενεκεδες για να σου βγαλει τον ολο χρονο.. Έχε υπόψιν σου οτι το φρέσκο λάδι που βγάζουν αυτή την εποχή πιθανώς να είναι ολίγον πικρό (τουλάχιστον στην αρχή. πρέπει να μείνει λίγο για να ξεπικρίσει). Όχι οτι αυτό είναι κακό (σημαίνει οτι περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά), απλά στη σαλάτα μπορεί να ενοχλεί, στο μαγείρεμα είναι οκ.
king2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εμείς ως παραγωγοί βγάζουμε 500 κιλά λάδι το χρόνο βιολογικό και αντε να δώσουμε 4 με 5 τενεκεδακια. Το υπόλοιπο το κρατάμε εμείς. 4 ευρώ το λίτρο είναι λίγο για τέτοιο λάδι. Το λάδι μέσο όρο βγαίνει σαν να δίνεις την ελιά 40 λεπτά. Τα ελαιοτριβεια αγοράζουν με 2 με 2.50 ευρώ και τα πουλάνε χρυσάφι. Μακριά από του εμπορίου. 3
humoraddict Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) (↑) θεϊκή υπογραφή. για λιγα δευτερόλεπτα προσπάθησα να διώξω το ζουζούνι απο την οθόνη μου bravo! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2015 από humoraddict 2
pittas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εμείς ως παραγωγοί βγάζουμε 500 κιλά λάδι το χρόνο βιολογικό και αντε να δώσουμε 4 με 5 τενεκεδακια. Το υπόλοιπο το κρατάμε εμείς. 4 ευρώ το λίτρο είναι λίγο για τέτοιο λάδι. Το λάδι μέσο όρο βγαίνει σαν να δίνεις την ελιά 40 λεπτά. Τα ελαιοτριβεια αγοράζουν με 2 με 2.50 ευρώ και τα πουλάνε χρυσάφι. Μακριά από του εμπορίου. Tι παει να πει μακρυα απο το εμποριου ? Δηλαδη ΑΛΤΙΣ κλπ εταιρειες που εχουν μια παρουσια πολυετη στην αγορα και βρισκονται σε τοσα ραφια, λες οτι ειναι υποπτα και δεν εχουν ελεγχθει ? Και ειναι προτιμοτερο να εμπιστευτει καποιος τον χ και ψ παραγωγο που δεν γνωριζει ποιος ειναι και τι κανει στη δουλεια του ? 2
GREENLAND Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 αλτις κλασικο τοτε φιλε μην ακους , μονο κλασσικο να μην παρεις οποιαδηπτε μαρκα κι αν ειναι. Κλασσικο σημαινει μπασταρδο δηλαδη και εξευγενισμενα ελαιολαδα και παρθενο ελαοολαδο σε αγνωστη αναλογια την οποια δεν ειναι υποχρεωμενη η εταιρια να πει σε σενα τον καταναλωτη,δηλαδη μπρει να ειναι και 99% εξευγενισμενα και 1% παρθενο λεω εγω που ειμαι κακοπιστος.Ειδες η Ε.Ε. και οι κανονισμοι της; Να παιρνεις μονο παρθενο και εξαιρετικο παρθενο οτι μαρκα θελεις. Αυτη την εποχη φθηνοτερο εξαιρετικο παρθενο ειναι οι δυο μαρκες που εχει το lidl πενταλιτρο η μια και τριλιτρο η αλλη με τιμη λιτρου 4.70 . 1
crupo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Οσον αφορα τα λιπασματα. Η νομοθεσια λεει πως για να θεωρηθει ενα προιον βιολογικο πρεπει να μην εχουν χρησιμοποιηθει χημικα λιπασματα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΦΑ! Με λιγα λογια ''μπακαλικα''. Το φυτο, το καθε φυτο, για τροφη προσλαμβανει χημικα στοιχεια. Ο οποιοσδηποτε, ακομα και αυτος με γνωσεις χημειας γυμνασιου, αν βαλει το μυαλο του λιγο να δουλεψει μπορει να καταλαβει πως τα χημικα στοιχεια που προσλαμβανει το φυτο δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορα ειτε αυτα προερχονται απο το εδαφος, ειτε απο κοπρια, ειτε απο χημικα λιπασματα. Μιλαμε για χημικα στοιχεια! Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια απο οποια πηγη και να προερχονται. Επομενως αν καποιος σας πει ''Δεν εριξα λιπασματα ειναι πιο καλο'' σας κοροιδευει εστω και εν αγνοια του... 2
Antwni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 off topic Επίσης μην ακούσεις απο κανένα ότι δε χρησιμοποιεί λιπάσματα. Πραγματικό βιολογικό λάδι είναι ελάχιστο. Ελαιοτριβείο και από εμένα. Αλλα εχουν λιπασματα κλπ. Η πικρα που βγαζει το λαδι γινεται κυριως απο τις βρωμιες, κλαδια, φυλλα. Αυτος πριν της παει, παιρναει διαλογεα να μην εχουν φυλλα κλαδια. Μάλλον έχετε μπερδέψει τον όρο λίπασμα. Και η κοπριά λίπασμα είναι. Είναι κακό κάποιος να βάζει κοπριά? Btw υπάρχουν βιολογικά λιπάσματα για την βιολογικές καλλιέργειες. Η πίκρα που βγάζει το λάδι είναι και από τον δάκο live.
iordanis77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Να παιρνεις μονο παρθενο και εξαιρετικο παρθενο οτι μαρκα θελεις. Αυτη την εποχη φθηνοτερο εξαιρετικο παρθενο ειναι οι δυο μαρκες που εχει το lidl πενταλιτρο η μια και τριλιτρο η αλλη με τιμη λιτρου 4.70 . Βασικα υπαρχουν δυο ειδη ελαιολαδου στην αγορα, το "αποτελουμενο απο εξευγενισμενα ελαια" και το "εξαιρετικα παρθενο". Παλιοτερα δεν εδινα σημασια, το εψαξα ομως μετα απο μια εκπομπη του Ευαγγελατου: Μονο εξαιρετικα παρθενο. Το ελαιολαδο τελευταια εχει ακριβυνει. Παιρνω το φτηνοτερο εξαιρετικα παρθενο που θα βρω. Απο lidl προσφατα πιαστηκε η μια μαρκα του αλλοιωμενη, ενω και η αλλη παρασκευαζεται στις ιδιες εγκαταστασεις... Παρολ αυτα πηρα χτες το "ευ" με 5,19€. Δεν υπαρχει πιο φτηνο νομιζω, γενικα. Εγω πλεον εμπιστευομαι μονο τα συσκευασμενα του εμποριου. Απο τα φτηνα, ικανοποιητικο ειναι του Βασιλοπουλου και το Μαρατα του Σκλαβενιτη. Διαφορετικα Αλτις που εχει πολυ ωραια γευση για τα δικα μου γουστα. Τουλαχιστον του εμποριου ελεγχονται. Κι εγω απο τοτε που ακριβυνε αυτο του Καρφουρ, παιρνω αυτο του Βασιλοπουλου. Σκλαβενιτη δεν εχω στη περιοχη μου, πόσο το εχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα