Irene.j Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το νέο αίμα του αντιφίτνες είναι εδώ. φχαρστω φχαρστω! 1
iordanis77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, το καταλαβαίνω και ο ίδιος ότι η γεύση της πατάτας είναι ΓΑΜΑΤΗ με ελαιόλαδο. Βάλε εσύ άλλα λάδια αν θες και απόλαυσέ τες περισσότερο :Ρ Eγω αποφευγω τις τηγανητες πατατες οπως ο διαολος το λιβανι. Δοκιμασε ενα πιατο με ελαιολαδο και ενα με ηλιελαιο, κατοπιν πεσμου ποιο πιατο σου αρεσε περισσοτερο. Ωωω η γιαγιά μου καίει στο τέλος τα μακαρόνια με βούτυρο <3 γεια σου ρε γιαγιά μερακλού. Οι περισσοτεροι ετσι κανουν, αλλα με ποιο τροπο? Καιει το βουτυρο σε κατσαρολακι και περιχυνει απο πανω, ή το βαζει στη κατσαρολα ενω τα μακαρονια ειναι στο τρυπητο και κατοπιν τα ριχνει μεσα?
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Οι περισσοτεροι ετσι κανουν, αλλα με ποιο τροπο? Καιει το βουτυρο σε κατσαρολακι και περιχυνει απο πανω, ή το βαζει στη κατσαρολα ενω τα μακαρονια ειναι στο τρυπητο και κατοπιν τα ριχνει μεσα? Τον 2ο τρόπο έχω δει να εφαρμόζει. Και μετά ρίχνει και μπόλικη μυζήθρα από πάνω. Γίνονται κόλαση τα μακαρονάκια. 2
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Eγω αποφευγω τις τηγανητες πατατες οπως ο διαολος το λιβανι. Δοκιμασε ενα πιατο με ελαιολαδο και ενα με ηλιελαιο, κατοπιν πεσμου ποιο πιατο σου αρεσε περισσοτερο. Οι περισσοτεροι ετσι κανουν, αλλα με ποιο τροπο? Καιει το βουτυρο σε κατσαρολακι και περιχυνει απο πανω, ή το βαζει στη κατσαρολα ενω τα μακαρονια ειναι στο τρυπητο και κατοπιν τα ριχνει μεσα? Το 2ο, για πιο υγιεινό!
alsakari Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 *nenya,*μαζί σου και για τις πατάτες με το ελαιόλαδο,και για τα μακαρόνια με το βούτυρο.Και η δική μου η γιαγιά έτσι τα έκανε, εγγύηση!
iordanis77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τον 2ο τρόπο έχω δει να εφαρμόζει. Κι αλλο ενα ερωτημα, σε μακαρονια με σαλτσα τοματας ή κρεμα γαλακτος, παλι βουτυρωνει?
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Κι αλλο ενα ερωτημα, σε μακαρονια με σαλτσα τοματας ή κρεμα γαλακτος, παλι βουτυρωνει? Ποντάρω στο ναι, όπως και με κιμά! (Αν και μάλλον με κρέμα γάλακτος δεν θα τα κάνει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα