Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ελαιόλαδο οι περισσότεροι το ξαναχρησιμοποιούνε (-με) πάντως. Όπως και τα άλλα βέβαια κυρίως έξω, αλλά για το ελαιόλαδο λένε ότι αντέχει.

Για τηγανητές πατάτες και μόνο γίνεται ,έτσι τουλάχιστο κάνουμε στο σπίτι.

Δε μπορείς να πάς από λουκάνικα ή ψάρια σε άλλο τηγάνισμα,το πετάς το λάδι και καλά είναι να μη το ρίχνεις στο νεροχύτη αλλά μέσα σε πλαστικό μπουκάλι.

  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ελαιόλαδο οι περισσότεροι το ξαναχρησιμοποιούνε (-με) πάντως. Όπως και τα άλλα βέβαια κυρίως έξω, αλλά για το ελαιόλαδο λένε ότι αντέχει.

 

Για ελαιόλαδο μιλώ και μόνο. Ίσως (με τεράστια επιφύλαξη γιατί εξαρτάται από το λάδι και τα συστατικά του) να αντέξει άλλη μία φορά. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ανθυγιεινό πάντως.

  • Like 1
Δημοσ.

Για τηγανητές πατάτες και μόνο γίνεται ,έτσι τουλάχιστο κάνουμε στο σπίτι.

Δε μπορείς να πάς από λουκάνικα ή ψάρια σε άλλο τηγάνισμα,το πετάς το λάδι και καλά είναι να μη το ρίχνεις στο νεροχύτη αλλά μέσα σε πλαστικό μπουκάλι.

Κυρίως για πατάτες λέω κι εγώ, αλλά νομίζω γίνεται και με ψάρια (να τηγανίσεις πάλι ψάρια δηλαδή).

 

Για ελαιόλαδο μιλώ και μόνο. Ίσως (με τεράστια επιφύλαξη γιατί εξαρτάται από το λάδι και τα συστατικά του) να αντέξει άλλη μία φορά. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ανθυγιεινό πάντως.

Μπορεί να είναι, δεν ξέρω κι εγώ σίγουρα. Απλά σίγουρα συμβαίνει σε πολλά σπίτια!

Δημοσ.

Κυρίως για πατάτες λέω κι εγώ, αλλά νομίζω γίνεται και με ψάρια (να τηγανίσεις πάλι ψάρια δηλαδή).

 

Μπορεί να είναι, δεν ξέρω κι εγώ σίγουρα. Απλά σίγουρα συμβαίνει σε πολλά σπίτια!

 

Το τι συμβαίνει είναι εντελώς άλλο πράγμα. Πολλά συμβαίνουν λόγω άγνοιας ή σταρχιδισμού :)

 

Όσο και να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες το ελαιόλαδο, μόλις φτάσει τη θερμοκρασία βρασμού του, και πλησιάσει το σημείο καπνού του, αρχίζει να υποβαθμίζεται ποιοτικά καθώς γεμίζει τοξίνες, δυνητικά καρκινογόνες, και τρανς λιπαρά.

Για τα υπόλοιπα λάδια και τηγάνισμα δεν αναφέρομαι καν...

 

  • Like 2
Δημοσ.

Πάντα πρέπει να αλλάζεται το λάδι μετά από τηγάνισμα.

 

 

Και γιατι το λες αυτο σε μενα?

Το ελαιόλαδο οι περισσότεροι το ξαναχρησιμοποιούνε (-με) πάντως. Όπως και τα άλλα βέβαια κυρίως έξω, αλλά για το ελαιόλαδο λένε ότι αντέχει.

 

Δεν ειναι καταλληλο ομως για τηγανητες πατατες.

 

Δε μπορείς να πάς από λουκάνικα ή ψάρια σε άλλο τηγάνισμα,το πετάς το λάδι

 

Αυτο δε το συζηταμε καν.

Kαι πού να μιλήσουμε για έξω τι γίνεται... (antifitness callin'  :P )

 

Το αλλαζουν καθε 100 κιλα πατατες... θυμαμαι που το ελεγαν στη κρυφη καμερα του Ευαγγελατου :lol:

  • Like 1
Δημοσ.

Το αλλαζουν καθε 100 κιλα πατατες... θυμαμαι που το ελεγαν στη κρυφη καμερα του Ευαγγελατου :lol:

 

Τι εκπομπή κι αυτή.. δε μπορούσαμε να φάμε ένα σουβλάκι σαν άνθρωποι  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Δεν ειναι καταλληλο ομως για τηγανητες πατατες.

giphy.gif

 

Το λαδάκι απ'το χωράφι μου χρησιμοποιώ για τις πατάτες μια ζωή, δεν έχω αγοράσει ποτέ ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο από σουπερμάρκετ. Και για τις σαλάτες και για τα πάντα. Τί εννοείς δεν είναι κατάλληλο;

  • Like 1
Δημοσ.

giphy.gif

 

Το λαδάκι απ'το χωράφι μου χρησιμοποιώ για τις πατάτες μια ζωή, δεν έχω αγοράσει ποτέ ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο από σουπερμάρκετ. Και για τις σαλάτες και για τα πάντα. Τί εννοείς δεν είναι κατάλληλο;

Agree to that :)

Δημοσ.

 

 

Δεν ειναι καταλληλο ομως για τηγανητες πατατες.

 

 

 

 

Δεν το ήξερα αυτό! Υποτίθεται για καλύτερα το βάζουμε! Ποιο λάδι είναι κατάλληλο για πατάτες;

Δημοσ.

για τηγανισμα καταλληλα ειναι τα σπορελαια, το ελαιολαδο δεν κανει

 
Ανοησίες,το ελαιολαδο είναι πιο σταθερό και οξειδώνεται λιγότερο σε σύγκριση με τα σπορέλαια στο τηγανισμα,με αποτελεσμα να διατηρει τα χαρακτηριστικα του καλυτερα και να ειναι πιο υγιεινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...