opera Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το ελαιόλαδο οι περισσότεροι το ξαναχρησιμοποιούνε (-με) πάντως. Όπως και τα άλλα βέβαια κυρίως έξω, αλλά για το ελαιόλαδο λένε ότι αντέχει. Για τηγανητές πατάτες και μόνο γίνεται ,έτσι τουλάχιστο κάνουμε στο σπίτι. Δε μπορείς να πάς από λουκάνικα ή ψάρια σε άλλο τηγάνισμα,το πετάς το λάδι και καλά είναι να μη το ρίχνεις στο νεροχύτη αλλά μέσα σε πλαστικό μπουκάλι.
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το ελαιόλαδο οι περισσότεροι το ξαναχρησιμοποιούνε (-με) πάντως. Όπως και τα άλλα βέβαια κυρίως έξω, αλλά για το ελαιόλαδο λένε ότι αντέχει. Για ελαιόλαδο μιλώ και μόνο. Ίσως (με τεράστια επιφύλαξη γιατί εξαρτάται από το λάδι και τα συστατικά του) να αντέξει άλλη μία φορά. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ανθυγιεινό πάντως. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για τηγανητές πατάτες και μόνο γίνεται ,έτσι τουλάχιστο κάνουμε στο σπίτι. Δε μπορείς να πάς από λουκάνικα ή ψάρια σε άλλο τηγάνισμα,το πετάς το λάδι και καλά είναι να μη το ρίχνεις στο νεροχύτη αλλά μέσα σε πλαστικό μπουκάλι. Κυρίως για πατάτες λέω κι εγώ, αλλά νομίζω γίνεται και με ψάρια (να τηγανίσεις πάλι ψάρια δηλαδή). Για ελαιόλαδο μιλώ και μόνο. Ίσως (με τεράστια επιφύλαξη γιατί εξαρτάται από το λάδι και τα συστατικά του) να αντέξει άλλη μία φορά. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ανθυγιεινό πάντως. Μπορεί να είναι, δεν ξέρω κι εγώ σίγουρα. Απλά σίγουρα συμβαίνει σε πολλά σπίτια!
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Απλά σίγουρα συμβαίνει σε πολλά σπίτια! Kαι πού να μιλήσουμε για έξω τι γίνεται... (antifitness callin' ) 1
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κυρίως για πατάτες λέω κι εγώ, αλλά νομίζω γίνεται και με ψάρια (να τηγανίσεις πάλι ψάρια δηλαδή). Μπορεί να είναι, δεν ξέρω κι εγώ σίγουρα. Απλά σίγουρα συμβαίνει σε πολλά σπίτια! Το τι συμβαίνει είναι εντελώς άλλο πράγμα. Πολλά συμβαίνουν λόγω άγνοιας ή σταρχιδισμού Όσο και να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες το ελαιόλαδο, μόλις φτάσει τη θερμοκρασία βρασμού του, και πλησιάσει το σημείο καπνού του, αρχίζει να υποβαθμίζεται ποιοτικά καθώς γεμίζει τοξίνες, δυνητικά καρκινογόνες, και τρανς λιπαρά. Για τα υπόλοιπα λάδια και τηγάνισμα δεν αναφέρομαι καν... 2
iordanis77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πάντα πρέπει να αλλάζεται το λάδι μετά από τηγάνισμα. Και γιατι το λες αυτο σε μενα? Το ελαιόλαδο οι περισσότεροι το ξαναχρησιμοποιούνε (-με) πάντως. Όπως και τα άλλα βέβαια κυρίως έξω, αλλά για το ελαιόλαδο λένε ότι αντέχει. Δεν ειναι καταλληλο ομως για τηγανητες πατατες. Δε μπορείς να πάς από λουκάνικα ή ψάρια σε άλλο τηγάνισμα,το πετάς το λάδι Αυτο δε το συζηταμε καν. Kαι πού να μιλήσουμε για έξω τι γίνεται... (antifitness callin' ) Το αλλαζουν καθε 100 κιλα πατατες... θυμαμαι που το ελεγαν στη κρυφη καμερα του Ευαγγελατου 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το αλλαζουν καθε 100 κιλα πατατες... θυμαμαι που το ελεγαν στη κρυφη καμερα του Ευαγγελατου Τι εκπομπή κι αυτή.. δε μπορούσαμε να φάμε ένα σουβλάκι σαν άνθρωποι
*nenya* Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι καταλληλο ομως για τηγανητες πατατες. Το λαδάκι απ'το χωράφι μου χρησιμοποιώ για τις πατάτες μια ζωή, δεν έχω αγοράσει ποτέ ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο από σουπερμάρκετ. Και για τις σαλάτες και για τα πάντα. Τί εννοείς δεν είναι κατάλληλο; 1
Highlander Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το λαδάκι απ'το χωράφι μου χρησιμοποιώ για τις πατάτες μια ζωή, δεν έχω αγοράσει ποτέ ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο από σουπερμάρκετ. Και για τις σαλάτες και για τα πάντα. Τί εννοείς δεν είναι κατάλληλο; Agree to that
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι καταλληλο ομως για τηγανητες πατατες. Δεν το ήξερα αυτό! Υποτίθεται για καλύτερα το βάζουμε! Ποιο λάδι είναι κατάλληλο για πατάτες;
krami Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 για τηγανισμα καταλληλα ειναι τα σπορελαια, το ελαιολαδο δεν κανει
*nenya* Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένουμε λινκ από επίσημες έρευνες όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 μάλλον εννοεί ότι δεν είναι ιδανικό...
michalisv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 για τηγανισμα καταλληλα ειναι τα σπορελαια, το ελαιολαδο δεν κανει Ανοησίες,το ελαιολαδο είναι πιο σταθερό και οξειδώνεται λιγότερο σε σύγκριση με τα σπορέλαια στο τηγανισμα,με αποτελεσμα να διατηρει τα χαρακτηριστικα του καλυτερα και να ειναι πιο υγιεινο.
parlapipas25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα κανει απλα λογω κοστους δεν προτιμαται για τηγανι γιατι παει χαμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα