tsesta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να στήσω τον υπολογιστή μου για χρήση webhosting. Αυτή τη περίοδο φτιάχνω μια ιστοσελίδα για online radio και 1ον δεν μου φαίνεται καλή ιδέα να να πάω σε επι πληρωμή servers τύπου shoutcheap και 2ον (και βασικότερο) θέλω να μάθω τη διαδικασία στησίματος ενός server. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
jimisvog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πιστεύω γνωρίζεις πως για webserver θα χρειάζεται να έχεις ανοιχτό τον Η/Υ για 24/7 αν θέλεις η σελίδα να είναι συνεχώς up.
dkotanid Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 καθώς και στατική ιπ νομίζω λύνεται αυτό με dyndns, δε ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε!
Sorath Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ναι με dyndns είσαι ΟΚ έχω κάνει τό ίδιο για teamspeak server. Το θέμα με το site, είναι πόσο traffic θα έχεις κι αν αρκεί το bandwitht upload που έχεις.
ArisG88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Για streaming ραδιοφωνου δεν σου φτανει το upload της γραμμης σου. Παρε ενα φθηνο vps και κανε τη δουλεια σου http://xenpower.com Το ρευμα που θα χρειαστεις θα σου κοστιζει περισσοτερο απ οτι κοστιζει το vps για εναν χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα