Προς το περιεχόμενο

Kalo programma gia tv tuner ?

ClouD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το winfast tv 2000 xp. Και με το πρόγραμμα του πακέτου δεν πιάνει τίποτα χωρίς χιόνια και ελεϊνά χρώματα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να το ρυθμίσω και να βάλω ένα κατάλληλο πρόγραμμα ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έκανα και δεν βρήκα κάτι που να με βοηθά να ρυθμίσω το tv tuner na έχει καλή εικόνα. Ήταν και 10 σελίδες αποτελέσματα :( Αν έχεις υπόψιν παλαιότερο τοπικ πές μου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στο http://www.dscaler.org είναι η σελίδα του DScaler. Αυτό όμως δεν βοηθά να ρυθμίσεις το πρόγραμμα του κατασκευαστή. Είναι απλώς ένα opensource πρόγραμμα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ του κατασκευαστή και στη δική μου περίπτωση δουλεύει πολύ καλύτερα

Πάντως, αν όπως λές η εικόνα είναι θολή γιατί δεν κάνεις έναν έλεγχο στις συνδέσεις της κάρτας με την κεραία (μή τυχόν είναι χαλαρή και δεν κάνει καλή επαφή) καθώς και άν μπορείς να βάλεις στο ίδιο βύσμα κεραίας με το ίδιο καλώδια μια τηλεόραση (μπορεί να έχει βλάβη η σύνδεση της κεραίας στον τοίχο)

Δημοσ.

Κατέβασα το dscaler και το έβαλα να εντοπίσει κανάλια. Βρήκε ελάχιστα, (11) και παίζει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα μέτρια, σίγουρα όχι ελεϊνή. Δοκίμασα να τρέξω πάλι το winfast που είναι από την κάρτα και τώρα έδειχνε 2 κανάλια καθαρά, αλλά με καθυστέρηση ήχου και άλλα 3-4 μέτρια και αυτά με καθυστέρηση ήχου.

Ιδέες ?

Δημοσ.

Φίλε μου το dcsaler σε 2 κάρτες που το έχω βάλει, δουλεύει κάτι περισσότερο από άψογα!! Κοίτα να δείς αν έχεις κάνει κάποιο λάθος σεταπ στις επιλογές για την κάρτα σου. Εμένα μου βρίσκει ΠΟΛΥ περισσότερα κανάλια, με κορυφαία ποιότητα, με σπασμένη κεραία στην ταράτσα..... :o

Δημοσ.

Egw xrhsimopoiw to WinDVR2. Mia xara mou fainete...thn douleia tou thn kanei...opws epeishs douleuei kai to remote control ths kartas mou!. An kai nomizw oti exei vgei kai 3...alla den to exw psaksei giati me auto exw voleutei...!

Δημοσ.

Indio το dscaler σε ποια περιοχή το έβαλες να εντοπίσει κανάλια ? Τι συχνότητες σου βρήκε ? Αν τις έγραφες και τις περνούσα Manually ? Την κάρτα από πού μπορώ να την ρυθμίσω. Από τη στιγμή που το έβαλες τι ρυθμίσεις άλλαξες ? Remote controller που έχω δεν δουλεύει στο dscaller , μπορώ να το αλλάξω αυτό?

WinDVR2 θα το κατεβάσω να δω τι γίνεται και με αυτό.

Συγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις, αλλά δεν ξέρω απολύτως τίποτα και δεν ξέρω και τι να κοιτάξω για να βρω οδηγίες.

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...