logokrimenos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, στις 29/10 το βράδυ έκανα μια πληρωμή δόσης μιας ρυθμισμένης οφειλής (ημερομηνία πληρωμής ήταν 30/10) και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Μπήκα σήμερα στο σύστημα και μου βγάζει οτι δεν είναι πληρωμένα τπτ απο τα 2 και στην ρύθμιση μου έχιε βγάλει και πρόστιμο. Έγιναν με internet banking οι πληρωμές, διπλοτσεκαρισμένα στοιχεία κλπ. Υπάρχει περίπτωση να θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες για να περαστεί η πληρωμή?
Socratis_g Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/26015 4
makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, στις 29/10 το βράδυ έκανα μια πληρωμή δόσης μιας ρυθμισμένης οφειλής (ημερομηνία πληρωμής ήταν 30/10) και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Μπήκα σήμερα στο σύστημα και μου βγάζει οτι δεν είναι πληρωμένα τπτ απο τα 2 και στην ρύθμιση μου έχιε βγάλει και πρόστιμο. Έγιναν με internet banking οι πληρωμές, διπλοτσεκαρισμένα στοιχεία κλπ. Υπάρχει περίπτωση να θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες για να περαστεί η πληρωμή? Μην αγχώνεσαι. Σε κανονικές περιόδους χρειάζονται 2-3 μέρες για να ενημερωθεί η ΓΓΠΣ από τις τράπεζες και στη συνέχεια να ενημερώσει τις μερίδες αυτών που έχουν πληρώσει. Πολύ περισσότερο στις τελευταίες μέρες της προθεσμίας, όπως άλωστε λέει και το κείμενο που ανέβασε ο Σωκράτης. 2
kfyros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 τέλος της άλλης εβδομάδας ξανακοίτα. αφού πέρασε από την τράπεζα είσαι εντάξει (δες στην τράπεζα μη σου γύρισε τη συναλλαγή πχ. δεν είχες υπόλοιπο ή κάποιο λάθος καταχώρησης). 1
kogba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που πήγα σήμερα, μου ειπε ο υπάλληλος ότι μπορεί να κάνει μέχρι και 10 ημέρες για να ενημερωθεί το σύστημα και πως όποια προσαύξηση φαίνεται να έγινε, θα σβηστεί και αυτή ότι ενημερωθούν για την ημερομηνία εξόφλησης (γιατί το σύστημα νομίζει ότι δεν πλήρωσα, ενώ εξόφλησα εφάπαξ στην Περιαιώς την περασμένη Τρίτη) 1
eidikos33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ισχυει αυτο που σου ειπε, καλα ρε παιδια περσυ δν κοιταγατε το taxis?
eddie1996 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ανακοίνωση gsis http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/News/documents_news/anakoin_2_11_2015.pdf 2
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εγω παλι δεν διαβασα οτι σβηνονται οι προσαυξησεις και τους εστειλα 35 λεπτα που ηταν η προσαυξηση. ειχα κατι λεπτα σε 2 λογαριασμους τα εστειλα και αυτα για τον χαβαλε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τετάρτη έγινε η πληρωμή της πρώτης δόσης και χθες Δευτέρα στο σύστημα στο λογαριασμό μου στο taxis φάνηκε κανονικά. Και τώρα πρέπει να χάσω μια μέρα από τη δουλειά μου ώστε να πάω στη ΔΟΥ και να κάνω συμψηφισμό των υπολοιπων δόσεων με την επιστροφή φόρου...
Anorymous Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τετάρτη έγινε η πληρωμή της πρώτης δόσης και χθες Δευτέρα στο σύστημα στο λογαριασμό μου στο taxis φάνηκε κανονικά. Και τώρα πρέπει να χάσω μια μέρα από τη δουλειά μου ώστε να πάω στη ΔΟΥ και να κάνω συμψηφισμό των υπολοιπων δόσεων με την επιστροφή φόρου... το εχω παθει και εγω, καλα ποσο δυσκολο ειναι να γινετε αυτοματα ο συμψηφισμός.
enterhere Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Με τον λογιστή που μίλησα μου είπε μέχρι 7 του μηνός θα έχει γίνει η ενημέρωση του συστήματος και δεν θα υπάρχει προσαυξηση.
eidikos33 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εμενα την περασαν την πληρωμη παντως απλα μου δειχνει οτι χρωσταω ακομα και μου εβαλαν προσαυξηση...σε λιγες μερες θα το ενημερωσουν και αυτο..και περσυ αυτον γινοταν
stavi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 μην ανησυχείς θα περαστουν, αν δεις στην αρχική σελίδα εβγαλαν και ανακοίνωση εγώ πήγα σημερα και εφορια και μίλησα με τη προϊσταμένη θα περαστουν κανονικά στην αρχική του taxisnet
nemesiskp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Να κανω και εγω μια ερωτηση.Στο ονομα του ο πατερας μου εχει ενα σπιτι και ενα αλλο ειναι στο ονομα της μητερας μου.Η μητερα μου δεν κανει φορολογικη δηλωση και στο taxinet την περναει απλα σαν συζηγο στις "Σχέσεις φυσικου προσωπου".Πληρωσαμε για τα δυο σπιτια ταυτοχρονα τις δοσεις για το ενφια.Το θεμα ειναι οτι οταν παταω "στοιχεια πληρωμων" (απο τον λογαριασμο του πατερα μου) εμφανιζεται κανονικα η δοση για το σπιτι που ειναι στο ονομα του,αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα οτι καταχωρηθηκε κανονικα η δοση για το σπιτι που ειναι στο ονομα της μητερας μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα