Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση.Στο ονομα του ο πατερας μου εχει ενα σπιτι και ενα αλλο ειναι στο ονομα της μητερας μου.Η μητερα μου δεν κανει φορολογικη δηλωση και στο taxinet την περναει απλα σαν συζηγο στις "Σχέσεις φυσικου προσωπου".Πληρωσαμε για τα δυο σπιτια ταυτοχρονα τις δοσεις για το ενφια.Το θεμα ειναι οτι οταν παταω "στοιχεια πληρωμων" (απο τον λογαριασμο του πατερα μου) εμφανιζεται κανονικα η δοση για το σπιτι που ειναι στο ονομα του,αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα οτι καταχωρηθηκε κανονικα η δοση για το σπιτι που ειναι στο ονομα της μητερας μου.

Θα πας με τους κωδικούς του πατέρα σου στο περιουσιολογιο Ε9.

-> Είσοδος

-> Επιλογή ΑΦΜ (χχχχχ μητέρας σου)

-> Έτος 2015 (στο pull down πανω αριστερα)

-> Στοιχεια δόσεων ΕΝΦΙΑ (στο μενου "Εκτυπώσεις" αριστερά κάτω)

-> Κλικ εκεί και το ανοίγεις με acrobat

• Like 1
Δημοσ.

Θα πας με τους κωδικούς του πατέρα σου στο περιουσιολογιο Ε9.

-> Είσοδος

-> Επιλογή ΑΦΜ (χχχχχ μητέρας σου)

-> Έτος 2015 (στο pull down πανω αριστερα)

-> Στοιχεια δόσεων ΕΝΦΙΑ (στο μενου "Εκτυπώσεις" αριστερά κάτω)

-> Κλικ εκεί και το ανοίγεις με acrobat

Ωραιος το βρηκα.Σε ευχαριστω.Τοσο καιρο την εβλεπα αυτην την επιλογη αλλα δεν εκανε τιποτα εαν την πατουσα.Σημερα ανακαλυψα οτι μπλοκαρε το αναδυομενο παραθυρο ο Chrome.

Δημοσ.

Οι δικές μου οφειλές ακόμα εμφανίζονται ως ανεξόφλητες παρόλο που καταχωρήθηκαν στις 31/10/2015. Σήμερα 8 Νοεμβρίου και ακόμα περιμένω. Διάβασα την σχετική ανακοίνωση που αναφερόταν στις δόσεις που πληρώθηκαν στις 29&30/10 ότι θα πιστωθούν 7-8/10/2015 επομένως στις δικές μας προβλέπω να γίνεται η πίστωση το άλλο σαββατοκύριακο. Το θέμα είναι τί γίνεται με τις προσαυξήσεις.Σβήνονται τελικά ?

εγω παλι δεν διαβασα οτι σβηνονται οι προσαυξησεις και τους εστειλα  35 λεπτα που ηταν η προσαυξηση. ειχα κατι λεπτα σε 2 λογαριασμους τα εστειλα και αυτα για τον χαβαλε

Ακόμα και αν βάλεις περισσότερα ευρώ σε κάποια ταυτότητα οφειλής απ'όσα χρειάζεται αυτά πιστώνονται σε πιθανές άλλες οφειλές που έχεις ανεξόφλητες/ρυθμισμένες. Αν πάλι δεν έχεις καμία οφειλή δεν γνωρίζω αν αυτά σου επιστρέφονται από την ΔΟΥ σου ή εαν εμφανίζονται ως επιστροφή στο εκκαθαριστικό σημείωμα της επόμενης χρονιάς.

Με τον λογιστή που μίλησα μου είπε μέχρι 7 του μηνός θα έχει γίνει η ενημέρωση του συστήματος και δεν θα υπάρχει προσαυξηση.

Μην παίρνεις και όρκο.. Ελπίζω τουλάχιστον οι εργασίες αναβάθμισης/συντήρησης  που θα κάνουν για τα τρία αυτά συνεχόμενα σαββατοκύριακα να είναι όντως για αναβάθμιση και συντήρηση των υποδομών γιατί όσο περνάει ο καιρός το taxis σέρνεται από κάθε άποψη.Υποτίθεται έχουμε πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρουν γρήγορες πληρωμές,ενοποίηση συστημάτων,άμεση ενημέρωση και αντ'αυτού οι αρμόδιες εφορίες δεν αδειάζουν από κόσμο (όχι επειδή είμαστε κολλημένος λαός αλλά επειδή γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα). 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που πλήρωσα τη δεύτερη δόση την Πέμπτη 5 Νοέμβρη τι περιμένει για να μου εμφανίσει την πληρωμή στο taxisnet;

Θα περιμένεις 10-12 μέρες για να περαστεί στο σύστημα.Εμένα τόσο έκανε.

Δημοσ.

2 βδομαδες θελουν;;;η πρωτη πληρωμη περασε σε 2 μερες.

10-12 μέρες θέλει το taxis για να ενημερωθεί αυτόν τον καιρό. Όταν λες η πρώτη πληρωμή πέρασε σε 2 μέρες σε ποια πληρωμή αναφέρεσαι ? Στον ΕΝ.Φ.Ι.Α ?

Δημοσ.

Ναι.η πληρωμη του οκτωβρη.

Εγώ ξέρω πως για τις πληρωμές των 29 & 30 & 31 οκτωβρίου υπήρχε καθυστέρηση 10-12 ημερών για να περαστούν στο σύστημα.Βγήκε και σχετική ανακοίνωση.Εκτός των άλλων γι'αυτό το διάστημα και για τα επομένα σαββατοκύριακα θα γίνονται συνεχείς αναβαθμίσεις και εργασίες συντήρησης στους servers του gsis και δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο taxis. Επομένως τουλάχιστον για τον Νοέμβριο οι πληρωμές θα πιστώνονται στις οφειλές των αντίστοιχων ΑΦΜ με αρκετή καθυστέρηση...

Δημοσ.

Εμενα μια πληρωμη που εγινε 30 Οκτωβρη ακομα δεν εχει περαστει, ενω στο ebanking την δειχνει εκτελεσμενη. Παιζει να εχω προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...