anemona123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όπως ανέφερα παραπάνω δεν μπορώ να ρυθμίσω να μην φαίνεται η ημερομηνία γέννησης μου στο facebook όταν έκανα εγγραφή στο facebook εκεί που ζητάει να δώσει κάποιος την ημερομηνία γέννησης την έγραψα νομίζοντας ότι δεν θα είναι εμφανής στους άλλους και τώρα που προσπαθώ από τις ρυθμίσεις να την βλέπω μόνο εγώ πάλι εμφανίζεται .
soteras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αν βαλεις να τη βλεπεις μονο εσυ ειναι λογικο να τη βλεπεις αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πεις σε καπιον αλλο να το τσεκαρει
cabdik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 αν την εχεις ρυθμισει στο προφιλ σου, να την βλεπεις μονο εσυ, την βλεπεις μονο εσυ..! αν την εχεις "δημοσια", την βλεπουν ολοι. αν την εχεις "φιλοι", την βλεπουν μονο αυτοι που εχεις φιλους. στην κεντρικη σελιδα του προφιλ σου, πας "πληροφοριες", -> "στοιχεια επικοινωνιας και βασικες πληροφοριες -> "βασικες πληροφοριες" και δεξια απο την ημερ/ναι γεννησης εχει την επεξεργασια. πατας και ρυθμιζεις αναλογα με τις προτιμησεις σου..!!
anemona123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 39 είμαι μπήκα προφίλ - στοιχεία επικοινωνίας και βασικές πληροφορίες και στην επεξεργασία έβαλα μία καινούργια ημερομηνία γέννησης στην εικόνα του προφίλ μου βγαίνει πάλι δεν γίνεται να μην φαίνεται καθόλου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα